`Shooter. Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 1. Imię: Mateusz 2. Kontakt: Steam , PW 3. Lokalizacja: 30 km od Łodzi. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: W tygodniu 1-2 godzinki, a w weekendy 2-4 godzinki. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Forum mam praktycznie ciągle włączone. 6. Posty (min. 300 sensownych): Oczywiście, że jest. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pilnować porządku na forum i pomagać innym moderatorom. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Może być każdy. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Oczywiście, że jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest 11. Coś o sobie: Mam na imię Mateusz. Mam 15 lat. Pochodzę z małej wsi 30 km od Łodzi. Inetersuję się piłką nożną. Jestem osobą miłą, pomocną oraz jak na mój wiek bardzo ogarnięta. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Oczywiście, że tak. 13. Obowiązkowe mikro: Jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Przesympatyczna osoba Wielkie TAk.Shooter i Zielona jesteście moimi faworytami.Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trik3r Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Jestem na TAK! Shooter jest pomocny, ogarnięty, spełnia wymagania, więc czemu nie Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvO Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Masz już 2 posady jako admin, lecz jeżeli podzielisz sobie czas na wszystko to jestem na TAK. Sądzę, że jesteś gościem, z którym nie ma problemów, oraz ogarniasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Jestem na TAK. Pomocny, miły, długi czas już jest na sieci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teez. Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 TAK !! Przeeeesympatyczna osoba, dobry kandydat na moderatorka, aktywny na serwie/ w cs Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOVASSS Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Jesteś ogarnięty to bez 2 zdań, ale wiem, że jak masz tyle rang to zaczynasz troszeczkę je zaniedbywać. Moderator Forum to odpowiedzialna funkcja, jestem neutral, powodzonka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 Jestem na Tak miała osoba bardzo ogarnieta napewno sobie poradzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Procentowy Posted March 12, 2014 Share Posted March 12, 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...