Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Może ja? :)

POLAND.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Kuba.

2. Kontakt: Steam, forum, gg :)

3. Lokalizacja: Warszawa. 

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Całkiem dużo. :)

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Około 5h minimum. 

6. Posty (min. 50 sensownych): Jest. 

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać innym moderatorom i pilnować kultury, porządku. 

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To już zależy od decyzji administracji. 

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest. 

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest. 

11. Coś o sobie: Mam na imię Kuba, mam 20 lat i pochodzę z warszawy. W wolnym czasie lubię sobie pograć w cs`a, pojeździć bez celu po mieście, pograć w piłkę  jeszcze kilka innych rzeczy. :) Jestem miłym, kulturalnym i spokojnym człowiekiem. 

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nie miałem jeszcze okazji, ale myślę, że nie będę miał większych problemów z ogarnięciem. 

13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście, że jest. 

Pozdrawiam Poland. :)

Gość Guest

Człowiek z charyzmą i werwą! Jest z nami już grubo ponad pół roku, dlatego wypowiadając się w tym podaniu czuje nedosyt.

Nie spinał, bez konfliktów, jest przyjacielski, oraz pomocny, a te cechy są adekwatne do rangi moderator.

stricte, odpowiedni człowiek na odpowiednia posadę. Powodzenia Kuba.

Zdecydowanie taaak. Najpoważniejszy kandydat na to stanowisko, w powierzonych funkcji wywiązujesz się bez problemu, z pewnością z moderatorem forum również sobie byś poradził.

PS. Kuba to prawie jak kupa :o

Gość Guest

Jesteś jedyną słuszną osobą na to stanowisko. Najlepszy kandydat wśród składających podania, których znam. Odpowiedzialny, pomocny, zaangażowany i mający głowę na karku.

Gość Guest

No tak pan Poland. Osoba która mocno pracuje i jest "kamyczkiem" budującym Naszą sieć. Aktywny, pracowity, koleżeński. Cechy osoby która powinna znaleźć się w grupie moderatorów. 

Gość Guest

No więc Jestem na tak :) , ale 2 Adminy, UnBan Team , Moderator TS3 i jeszcze Moderator czy na pewno sobie poradzisz.? Trochę tego jest ale Myślę że sobie poradzisz ;) Na TAK :)

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...