POLAND. Napisano 12 Marca 2014 #130384 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Kuba. 2. Kontakt: Steam, forum, gg 3. Lokalizacja: Warszawa. 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Całkiem dużo. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Około 5h minimum. 6. Posty (min. 50 sensownych): Jest. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać innym moderatorom i pilnować kultury, porządku. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: To już zależy od decyzji administracji. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jest. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Jest. 11. Coś o sobie: Mam na imię Kuba, mam 20 lat i pochodzę z warszawy. W wolnym czasie lubię sobie pograć w cs`a, pojeździć bez celu po mieście, pograć w piłkę jeszcze kilka innych rzeczy. Jestem miłym, kulturalnym i spokojnym człowiekiem. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Nie miałem jeszcze okazji, ale myślę, że nie będę miał większych problemów z ogarnięciem. 13. Obowiązkowe mikro: Oczywiście, że jest. Pozdrawiam Poland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130390 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Człowiek z charyzmą i werwą! Jest z nami już grubo ponad pół roku, dlatego wypowiadając się w tym podaniu czuje nedosyt. Nie spinał, bez konfliktów, jest przyjacielski, oraz pomocny, a te cechy są adekwatne do rangi moderator. stricte, odpowiedni człowiek na odpowiednia posadę. Powodzenia Kuba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130396 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Zdecydowanie taaak. Najpoważniejszy kandydat na to stanowisko, w powierzonych funkcji wywiązujesz się bez problemu, z pewnością z moderatorem forum również sobie byś poradził. PS. Kuba to prawie jak kupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Marca 2014 #130400 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Oczywiście, ze na tak. Miły, pomocny oraz często na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2014 #130409 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 POLAND to wesoły i porządny chłopak. Sam fakt, że to może być jego pierwszy raz jako moderator nic nie zmienia, ponieważ każdy od czegoś zaczynał [chociaż sama moderacja nie jest w żaden sposób trudna]. Nie ma szans by sobie nie poradził, jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Marca 2014 #130414 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Pomocny, ogarnięty, chłopak z charyzmą . Na forum aktywny, myślę, że nadajesz się na to stanowisko, powodzonka. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JNSRR Napisano 12 Marca 2014 #130415 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Spoko, aktywny, jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 12 Marca 2014 #130443 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na tak, jesteś bardzo aktywny, jak i pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Marca 2014 #130455 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na tak miły, aktywny, pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130459 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAk, aktywny, ogarnięty, myślę, że sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130472 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Masz moje TAK Mily Pomocny Dużo spędza na forum jak i w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 12 Marca 2014 #130473 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jak najbardziej na TAK, poland dobry ziomeczek, da sobie rade na tym stanowisku - ogarnięty - kulturalny - pomocny Powodzenia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #130486 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK: -Aktywny, -Miły, -Kulturalny. Na pewno sobie poradzi. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130496 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jesteś jedyną słuszną osobą na to stanowisko. Najlepszy kandydat wśród składających podania, których znam. Odpowiedzialny, pomocny, zaangażowany i mający głowę na karku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130502 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 TAK Aktywny w cs, forum, pomocny, dobry kandydat, kulturalny. Poradzisz sobie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130536 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 No tak pan Poland. Osoba która mocno pracuje i jest "kamyczkiem" budującym Naszą sieć. Aktywny, pracowity, koleżeński. Cechy osoby która powinna znaleźć się w grupie moderatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130543 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 No więc Jestem na tak , ale 2 Adminy, UnBan Team , Moderator TS3 i jeszcze Moderator czy na pewno sobie poradzisz.? Trochę tego jest ale Myślę że sobie poradzisz Na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130600 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jesteś bardzo ogarniętą osobą, ale masz bardzo dużo funkcji czy wystarczy Ci czasu na ogarnięcie Moderatora? Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Marca 2014 #130685 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Odpowiednia osoba na odpowiednie stanowisku. Jedyny minus to słaba aktywność ostatnimi czasy na stole bilardowym. Czekam na dopełnienie formalności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130710 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jesteś osobą bez konfliktową, nie ma na Ciebie skarg. Odpowiednia osoba na to stanowisko. Zgłoś się H@, Opiekuna Sieci, w celu dopełnienia formalności. Gratulujemy ! //Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130711 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi