tetra Napisano 12 Marca 2014 #130352 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 1. Imię: Kacper , ładne prawda ? 2. Kontakt: steam , forum 3. Lokalizacja: Elbląg 4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Aktualnie gram trochę mniej, 2-4h dziennie . 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 6h . 6. Posty (min. 50 sensownych): są . 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Przede wszystkim chciałbym pomóc naszej cudownej administracji .Spędzam bardzo dużo czasu na forum , jestem niemal cały czas dostępny dla graczy jak i zwykłych użytkowników . :help: 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jestem wszechstronny , pozostawię tą decyzje dla administracji . 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jak najbardziej ! Nie ma osoby , z która bym się nie dogadał . 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: tak . 11. Coś o sobie: No więc tak : Mam na imię Kacper , urodziłem się w 1993 roku Aktualnie nie uczę się . Skończyłem Liceum Ogólnokształcące o profilu pedagogicznym :crazy: .Do pracy jak na razie nie chodzę , wakacje blisko wiec za jakiś czas będę wyjeżdżał poza granice kraju zarobić parę grosza na 'sezonówkach' Ale jak na razie jestem wszem i wobec dostępny dla graczy . Mam wiele wolnego czasu , wiec próbuje go w jakiś sposób załatać . Jak wiecie jestem w unban team , myślę ze sprawdzam się tam jako admin . Jestem człowiekiem , który lubi piąć się w górę przy czym stawać na przeciwko nowych wyzwań . Dlatego składam te podanie 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem , ale już zapomniałem jak to wszystko wygląda, myślę ze podołam z czasem . 13. Obowiązkowe mikro: da się zrobić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130356 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Narazie Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130361 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem ma tak, ponieważ bardzo się stara, jest kultularny i nie sprawia problemów. Zawsze chetny do pomocy. Życze powodzenia i myśle, że postawią na na ciebie Ps: Pamietaj, że gdy już cie przymjmą pokaż im, że się nie mylili, bo takich ludzi tej społeczności potrzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Marca 2014 #130362 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Sporo czasu jest na sieci, często na forum, bezkonfliktowy Kacper Odpowiednia osoba na moderatora. Masz moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzej Napisano 12 Marca 2014 #130363 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na Tak:) ma tu kilka funkcji i je ogarnia jak dla mnie bez zarzutu. Kontaktowy, kulturalny, czlowiek. Prawie caly czas online. Podola zadaniu 3mam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Marca 2014 #128023 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ostatnimi czasy przeglądając forum zauważyłem, że tetra sensownie i rozważnie przedstawia swoje opinie, za co większość graczy go szanuje. Ma wolny czas, więc i może go wiele poświęcić, wiek odpowiedni, warunki konkretnie spełnione. Dlaczegóż nie? Masz moje skromne poparcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 12 Marca 2014 #130451 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Na tak aktywny na forum i pomocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Marca 2014 #130460 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Bezkonfliktowy, jesteś już z nami przez jakiś czas, masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 12 Marca 2014 #130461 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK +dużo fukcji +staż +miły, uprzejmy, koleżeński +aktywny Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Marca 2014 #130487 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na TAK ! Aktywny, miły, pomocny. Na pewno ogarnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130489 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Ja być na TAK Miły Pomocny Dużo funkcji ogarnia. Na pewno sobie poradzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Marca 2014 #130602 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na Tak -spoko koleś -miły -tylko czy masz tyle czasu by być jednocześnie UBT,modkiem i adminem na 2 servach? mimo wszystko jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 12 Marca 2014 #130319 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 Jestem na tak - miły - aktywny - pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130722 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 //Podanie odrzucone Powód: Było jedno miejsce na, które kandydata już wybraliśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Marca 2014 #130723 Udostępnij Napisano 12 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi