Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Podanie o Moderatora

tetra

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Kacper , ładne prawda ? :) 

2. Kontakt: steam , forum

3. Lokalizacja: Elbląg

4. Czas jaki poświęcasz dla cs'a: Aktualnie gram trochę mniej, 2-4h dziennie .

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): 6h .

6. Posty (min. 50 sensownych): są .

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Przede wszystkim chciałbym pomóc naszej cudownej administracji .Spędzam bardzo dużo czasu na forum , jestem niemal  cały czas dostępny dla graczy jak i zwykłych użytkowników .  :help:

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum:  Jestem wszechstronny , pozostawię tą decyzje dla administracji .

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Jak najbardziej ! Nie ma osoby , z która bym się nie dogadał .

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: tak .

11. Coś o sobie: No więc tak : Mam na imię Kacper , urodziłem się w 1993 roku :) Aktualnie nie uczę się . Skończyłem Liceum Ogólnokształcące  o profilu pedagogicznym  :crazy:  .Do pracy jak na razie nie chodzę , wakacje blisko wiec za jakiś czas będę wyjeżdżał poza granice kraju  zarobić parę grosza na 'sezonówkach' :) Ale jak na razie jestem wszem i wobec dostępny dla graczy . Mam wiele wolnego czasu , wiec próbuje go w jakiś sposób załatać . Jak wiecie jestem w unban team , myślę ze sprawdzam się tam jako admin . Jestem człowiekiem , który lubi piąć się w górę przy czym stawać na przeciwko nowych wyzwań . Dlatego składam te podanie :)

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Byłem , ale już zapomniałem jak to wszystko wygląda, myślę ze podołam z czasem .

13. Obowiązkowe mikro: da się zrobić .

Gość Guest

Jestem ma tak, ponieważ bardzo się stara, jest kultularny i nie sprawia problemów. Zawsze chetny do pomocy.

Życze powodzenia i myśle, że postawią na na ciebie :)

Ps: Pamietaj, że gdy już cie przymjmą pokaż im, że się nie mylili, bo takich ludzi tej społeczności potrzeba.

Ostatnimi czasy przeglądając forum zauważyłem, że tetra sensownie i rozważnie przedstawia swoje opinie, za co większość graczy go szanuje.

Ma wolny czas, więc i może go wiele poświęcić, wiek odpowiedni, warunki konkretnie spełnione. Dlaczegóż nie?

Masz moje skromne poparcie :)

Gość Guest

Jestem na Tak

-spoko koleś

-miły

-tylko czy masz tyle czasu by być jednocześnie UBT,modkiem i adminem na 2 servach?

mimo wszystko jestem na Tak

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

q0ej.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...