Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128839 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Nick:Mega_Small Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): spore Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7 Staż w CS-sie: 3lata Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Mega_Small/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!: Chcial bym sprobowac, dzis weszlem na server jak odrazu wlanczyli bylo sporo osob zadnego admina.gracze nie przestrzegai regulaminu. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: jestem czesto na serverze czasem wale nocki a tak na dzien to tak z 4-5h cos takiego Kontakt: steam , gg , skype prosze o szczere wypowiadanie sie w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Marca 2014 #128841 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Chcial bym sprobowac, dzis weszlem na server jak odrazu wlanczyli bylo sporo osob zadnego admina.gracze nie przestrzegai regulaminu. Od samego włączenia grałem ponad 2 godziny, więc proszę Cię Wracają do Tematu... Brak 30 godzin. Majo widuję Cię na serwerze. Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128852 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kiedys gralem na FallEdge tam na 1000% sa przegrane godziny i jak weszlem na serva to ciebie nie bylo i prosze nie dawac mi zadnego ostrzezenia za to ze pisze w swoim podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 8 Marca 2014 #128862 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Slownik sie. klania, Jan teraz nie. uzywam polskich. znakow, Bo siedze NA telephone. Jestem na nie. Nieogarniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Marca 2014 #128863 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Jestem na nie. Pamiętam Cię z tamtego nicku, ale to nie zmienia faktu, że na tym nie masz 30 h. Nie przekonałeś mnie do swojej osoby, myślę, że podanie stanowczo za szybko. Jeszcze chyba coś było z banem, ale odpracowałeś reklamami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128871 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Musialem zrobic 100 rekam za no -recoi jakis bug Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 8 Marca 2014 #128874 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 To są jakieś jaja weź ktoś to zamknij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128877 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Kiedys gralem na FallEdge tam na 1000% sa przegrane godziny i jak weszlem na serva to ciebie nie bylo i prosze nie dawac mi zadnego ostrzezenia za to ze pisze w swoim podaniu skoro grales na nicku fall edge to - http://multi-head.pl/topic/22675-ss-prosze-o-ub/ + to http://multi-head.pl/topic/22798-ss-pls/#entry131726 takiego admina to ja bym nie chcial miec w skladzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128884 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 to na inniym kompie bo ja mam apki a pozatym chcialem tyko sprobowac a nie odrazu zostac adminem ok jesli nikt nie chce zebym by zadminem bo mozna to zamknac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128904 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 Przykro mi na obecna chwilę nie masz szans ponieważ ostatnimi czasami zbyt dużo na rozrabiałeś. Mam nadzieję ze rozumiesz ze trzeba nad sobą po pracować . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Marca 2014 #128905 Udostępnij Napisano 8 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi