Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Pojedynek

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Warto się zastanowić nad rozgłośnią owego 'wydarzenia' oraz tym jakich adminów oraz graczy byśmy starali się w to wciągnąć?

Na poprzednich serwach brałemw  czymś takim udział - szczerze fajnie było bo dudniało o tym na każdym serwie.

Wybierało się graczy oraz adminów spośród kilku serwerów.

Adminów zwykle doświadczonych -

Graczy wybierało się z listy wszystkich, którzy się zapisali i później poprzez rank itp..

Ku zaskoczeniu - czasami zwykły gracz, może zdziałać więcej, niż niejeden gracz

Owczem mogło by być np dla najlepszego Gracza jakieś uznianie w postaci konta VIP na czas okreslony czy tam nie wiem co by innego ;)

Ja jestem za tą drugą propozycją.......Ostatnio pisałem już taki konkursik ale musisz mieć serwer na którym to się odbędzie ;)

Multi-Head vs Inna serwerownia. Gracze by nominowali graczy którzy by zagrali taki turniej ;P

Gość Guest

Po 1 czy wypali? Po 2 serwer musi być pewny i stabilny. Jak wypali to bd ciekawie,ale niema 100% pewności,że wszystko pójdzie tak jak powinno.

• 1 month later...

@Relop nie można  ciągle kierować się takim nastawieniem jak jest napisane w twoim poście, może akurat wypali, trzeba spróbować i osobiście jestem na tak :). Najbardziej odpowiada mi pojedynek "gracze vs admini" :).

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...