leeeeebo? Napisano 1 Marca 2014 #125411 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nick: czorny Wiek: 19 Doświadczenie (w byciu adminem): Posiadałem tutaj admina na tym serwerze, i raczej się dobrze sprawowałem. Teraz po dłuższej przerwie, wróciłem i chciałbym znowu pobyczyć się na serwerze, oraz pomoc w ogarnięciu ludzi. Znajomość AMXX (W skali 1-10): Nie pisze pluginów, znam komendy amxmodmenu, 5 mysle ze ok Staż w CS-sie: steamowo 2k4. Steam ID: 0:0:5888882 Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/czorny/80.72.43.106:27027/ Dlaczego TY .!: Zawsze kulturalny w stosunku do gracza, służacy pomocą, poswiecajacy duzo czasu grze, oraz posadzie swojej. :] Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Zależy, gdy mam wolne to ponad 5h, a gdy pracuje 1-3h Nocki. Kontakt: steam/pw forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125419 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Jedynie do czego można się przyczepić to do tego, że w ostatnim tygodniu rozegrałeś 132 minuty, co daje ~19 minut dziennie... Troszkę mało... Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125443 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 trochę mało czasu przegrane na serwerze, neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125452 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Mhm.. Co z tego co widziałem grałem na innych nickach kiedyś ale to przeszłość ale go widziałem chlopak mily i ogarnia powierzcie mu tą rangę na - tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125474 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Widać że gracz aktywny i chcę pomóc rozwijać serwer. Wymagania spełnia, więc jestem na Tak. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 1 Marca 2014 #125499 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Niby godziny masz........Widziałem Cię raz na serwerze a tyle godzin przegranych. Poudzielaj się na forum, bo chyba to Twój pierwszy post w dziale dd2, ale nie jestem pewien. Póki co neutral. Jeżeli grasz pod kilkoma nickami przyrzuć się na jeden Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125553 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nie znam, Nie widziałem go ostatnio: neutral . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125555 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Był u nas adminem, sprawdzał się. ps: 2 szansa każdemu sie należy, a jak już dostaniesz admina to nei zmarnuj jej. Masz moje poparcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Marca 2014 #125576 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Nada sie...jestem na Tak! Każdy zasługuje na druga szanse... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 1 Marca 2014 #125676 Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeszcze za wcześnie. Popraw swoją aktywność i wtedy będziemy myśleć. Moje zdanie przedstawiłem ci na ts3, także wiesz jak sytuacja wygląda. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi