聽Trik3r Napisano 26 Lutego 2014 #124406 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Imi臋: Beniamin Wiek: 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam, gg Sta偶 na forum: 29 wrz 2012 Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Pierwszy raz startuje na t臋 posad臋. Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: By艂em Adminem, moderatorem forum, ts, unban team. Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9.5 Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Na wywiad zawsze znajdzie si臋 chwila, b臋dzie to m贸j pierwszy raz w roli redaktora. List motywacyjny: Na funkcj臋 Redaktora zach臋ci艂 mnie OST ( Naczelnik 聽) Chcia艂bym pom贸c sieci Multi-Head jako redaktor.聽Pisz膮c newsy i wywiady aby ludzie w wolnych chwilach mogli usi膮艣膰 wygodne w fotelach i czyta膰 moje "bazgro艂y" . Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:聽 聽 Ja 聽 Zielona ;* 聽 [align=center]Witaj, kandyduje na redaktora i chcia艂bym zada膰 Tobie kilka pyta艅, czy znalaz艂aby艣 chwile na udzielenie mi odpowiedzi? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Oczywi艣cie, 偶e tak. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Na pocz膮tku przedstaw si臋, powiedz sk膮d jeste艣 i ile masz lat. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Mam na imi臋 Angela jestem z Piotrkowa Trybunalskiego jakby kto艣 nie wiedzia艂 jest to miasto po艂o偶one pod 艁odzi膮 ^^. Mam 21 lat. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Co robisz w wolnym czasie? Pr贸cz siedzenia przed komputerem?聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Trenuj臋 kick-boxing od 4 lat.聽Tak偶e g艂贸wnie zajmuje si臋 prac膮 nad popraw膮 swojej formy tj. bieganie, rowerek itp. Pr贸cz tego do niedawna sp臋dza艂am czas ze swym narzeczonym. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jakie masz w takim b膮d藕 razie zainteresowania? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Przede wszystkim sport,聽od podstaw贸wki chodzi艂am na wszystkie treningi jakie by艂y i zabierano mnie na zawody. Trenowa艂am r臋czna 4 lata, tenis ziemny przez rok pr贸bowa艂am nawet parkour i skateboarding ale to ju偶 tak dla zabawy,聽pr贸cz sportu interesuj臋 si臋 psychologi膮, poezj膮 oraz muzyk膮 <3 to jest to co najbardziej kocham聽i tu pozwol臋 sobie wstawi膰 kawa艂ek kt贸ry m贸wi o niej wszystko聽聽 [/align] 聽 [align=center] [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jakiej muzyki s艂uchasz? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]G艂贸wnie rap co pewnie wi臋kszo艣膰 zauwa偶y艂a ale pr贸cz tego lubi臋 mocne brzmienia rock, dubstep, drum & bass. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]A powiedz nam czy masz jakie艣 plany na przysz艂o艣膰? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Oczywi艣cie mam nadziej臋, 偶e uda mi si臋 zosta膰 psychologiem wi臋ziennym my艣l臋, 偶e to zaw贸d adekwatny do mojego charakteru i dam sobie rad臋. Pr贸cz tego chcia艂abym osi膮gn膮膰 co艣 na ringu tzn. w mojej sztuce walki jak膮 jest kick-boxing ale oka偶e si臋. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jak zacz臋艂a si臋 twoja przygoda z MH?聽 [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dok艂adnie nie pami臋tam ale wiem, 偶e wesz艂am sobie jako艣 na serwer ODD2 i zacz臋艂am rozmawia膰 z n-tym na steam. Nie wiem ju偶 kto kogo doda艂, ale wiem 偶e wprowadzi艂 mnie na t膮 sie膰. Napisa艂am do niego prosto z mostu, 偶e chcia艂abym admina na tym serwerze.聽Powiedzia艂 偶ebym si臋 postara艂a o to i przede wszystkim za艂o偶y艂a konto na forum, wi臋c po jakim艣 czasie gry na serwerze za艂o偶y艂am konto i tak si臋 zacz臋艂o. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jakie masz osi膮gni臋cia na MH? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Najpierw dosta艂am admina ODD2 o kt贸rego musia艂am si臋 troszk臋 postara膰 by spe艂ni膰 wymagania.聽P贸藕niej Admina TP od Cajtka, kt贸ry po prostu mi zaufa艂. Teraz za spraw膮 Zawki i nie tylko jest to ju偶 Senior Admin TP.聽Potem dosta艂am Moderatora TS a na sam koniec Unban Team za spraw膮 mistrza lukiego po prawid艂owej ocenie demek i ss贸w. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Jaka ranga by Cie najbardziej zadowoli艂a? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Chc臋 przej膮膰 ca艂y multi-head i zosta膰 tutaj Head Adminem ! Oczywi艣ci臋 偶artuj臋, ostatnia rang膮 o jak膮 chc臋 si臋 jeszcze tutaj postara膰 to Moderator forum. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Czy na koniec wywiadu chcia艂aby艣 kogo艣 pozdrowi膰? [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Pewnie. Chcia艂abym pozdrowi膰 ludzi kt贸rzy zostali do ko艅ca prawdziwi i wiem, 偶e mo偶na im zaufa膰.聽Pozdrawiam N-tego mojego wujka,聽POLANDA mojego m臋偶a,Lovo s艂odziaka, Chudego w porz膮dku ziomeczka, czornego przyjaciela, Boundera za jego charakter, Keymila on ju偶 dobrze wie czemu i oczywi艣cie przysz艂ego redaktora, kt贸ry w艂a艣nie robi ze mn膮 wywiad ; D Reszt臋 oczywi艣cie tez pozdrawiam ale tu wymieni艂am osoby, kt贸ry w jaki艣 tam spos贸b s膮 dla mnie wa偶ne. [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]Dzi臋kuje za wywiad,聽Pozdrawiam [/align] 聽 [align=center]聽[/align] 聽 [align=center]R贸wnie偶 dzi臋kuje,聽bye [/align] 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2014 #124407 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Wywiad przekonywuj膮cy, pytania na poziomie. My艣l臋, 偶e nadajesz si臋 na to stanowisko, a kolejne wywiady b臋d膮 coraz lepsze. 聽 聽 聽 Ps: Dzi臋kuj臋 za pozdrowienia! ;D 聽 聽 聽 Wszystko w r臋kach OSTA. <3 聽 聽 聽 Brawo, potrafisz edytowa膰 posta, ale do s艂ownika zajrze膰 ju偶 nie. /Consecuente 聽 聽 聽 聽 No potrafi臋, nie posiadam takiego, poniewa偶 mam okrojony bud偶et. Potrafisz by膰 偶a艂osny i ostatnimi czasy wr臋cz "chamski". 聽 聽 聽 聽 Dla Ciebie z przyjemno艣ci膮. Kolor czerwony zarezerwowany jest dla Administrator贸w. Ty jeste艣 jedynie SM. 聽 聽 聽 聽 Jak si臋 ciesz臋, z racji tego i偶 jeste艣 ode mnie starszy, nie mam zamiaru dalej si臋 z Tob膮 spina膰, ust膮pi臋 i przemilcz臋. 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124409 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Nie chcia艂o mi si臋 zbytnio odpowiada膰 nie jestem dzi艣 w stanie % , ale pytania mi si臋 podoba艂y my艣l臋, 偶e sobie poradzisz na tym stanowisku 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 26 Lutego 2014 #124410 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja my艣l臋, 偶e mo偶na ci da膰 szans臋. Wywiad wyszed艂 ca艂kiem spoko (z czasem z pewno艣ci膮 b臋dziesz robi艂 coraz lepsze).聽 聽 R贸wnie偶 chcia艂bym podzi臋kowa膰 za pozdrowienia. Oczywi艣cie licz臋 na wywiad za jaki艣 czas je偶eli otrzymasz t膮 rang臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124412 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Fajny i ciekawy wywiad Fajnie to zrobi艂e艣 Triker. 聽 Nadajesz si臋 聽na t臋 posad臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124416 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 Ciekawe pytania, fajny interesuj膮cy wywiadzik. Nadajesz si臋 na t膮 posad臋. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 26 Lutego 2014 #124417 Udost臋pnij Napisano 26 Lutego 2014 dlugo na sieci, glos jak na helu, mysle ze da rade.聽 聽 : DD 聽 聽 聽 Wywiadzik jak najbardziej na plus 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Lutego 2014 #124434 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Redaktor贸w jest ma艂o. Wywiad nie najgorszy, z czasem pewnie si臋 to poprawi. Warto da膰 szanse, jaka艣 pomoc dla Ostina si臋 przyda. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #122149 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie jest najgorzej a 偶e redaktor贸w jest ma艂o to da艂bym Ci szans臋. 聽 Nie zadawaj cz臋sto pyta艅 z t膮 sam膮 sk艂adni膮 wyraz贸w "jaka, jakie, jaka". 聽 聽 聽 B臋dzie dobrze 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71189 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Fajny wywiadzik. My艣l臋 偶e nadasz si臋 na t臋 pozycj臋 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 27 Lutego 2014 #71193 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Je偶eli wywiad jest 1 raz, to nawet dobry, my艣l臋, 偶e szans臋 da膰 mo偶na, bo ma艂o jest redaktor贸w, na tak 聽 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Lutego 2014 #71195 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na TAK: 聽 -Ma艂o redaktor贸w, 聽 -Dobry wywiad, 聽 -Na pewno ogarnie. 聽 Powodzenia. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71197 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad spoko do艣膰 fajnie si臋 czyta艂o 聽 聽 聽 Jestem na tak uwa偶am, i偶 si臋 nadajesz a z czasem b臋dzie tylko lepiej. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Lutego 2014 #124464 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad ok, mo偶esz si臋 nadawa膰 na to stanowisko, tym bardziej, 偶e jest tylko jeden redaktor 聽 聽 聽 Powodzenia 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Lutego 2014 #124496 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Kilka b艂臋d贸w stylistycznych i ortograficznych. Jestem na TAK, poniewa偶 jest tylko jeden Redaktor. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Lutego 2014 #124514 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Bardzo fajny wywiad. Mi艂o si臋 czyta艂o, pytania nie by艂y nu偶膮ce. Jestem na tak. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽bydlak Napisano 27 Lutego 2014 #124532 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad bardzo fajny, dasz sobie rad臋 . Tak 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124566 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Bardzo 艂adny wywiad, te偶 pochodz臋 z Piotrkowa. 聽 Jestem jak najbardziej na TAK 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lutego 2014 #124594 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad mi si臋 spodoba艂, jak na pocz膮tek bardzo dobry Jestem na TAK ! 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124596 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 wywiad mi si臋 te偶 spodoba艂, moim zdaniem zas艂ugujesz na t膮 rang臋. jestem na TAK. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124604 Udost臋pnij Napisano 27 Lutego 2014 Zauwa偶y艂em, 偶e kolejno艣膰 oraz styl zadawanych pyta艅 sta艂a si臋 rutyn膮. 聽 Wszystkie wywiady zaczynaj膮 si臋 praktycznie tak samo, czyli : 聽 聽 ? Wst臋p - jest to najwa偶niejsza cz臋艣膰 prawid艂owo przeprowadzonej konwersacji, niestety czytaj膮c niekt贸re wywiady s膮dz臋, 偶e wst臋p traktowany jest jako "hej jak si臋 masz, ile masz lat, jak masz na imi臋" - rozumiem, 偶e je艣li Redaktor interesuje si臋 od d艂u偶szego czasu osob膮 z kt贸r膮 ma zamiar przeprowadzi膰 wywiad nie ma najmniejszego poj臋cia jak dana osoba ma na imi臋 oraz ile ma lat? 聽 聽 ? Rozwini臋cie - jest to najwa偶niejszy punkt ca艂ego programu...tutaj winny znajdowa膰 si臋 informacje, kt贸re by艂y celem do przeprowadzenia wywiadu - lecz w wi臋kszo艣ci wywiad贸w wyczuwam r贸wnie偶 rutyn臋 i powtarzaj膮ce - podobne pytania. 聽 聽 ? Zako艅czenie - tutaj nie rozpisuje nic. 聽 聽 聽 Jak na pierwszy wywiad to ogromnego sza艂u nie zrobi艂o to jak dla mnie...ale nie mo偶na nikogo przekre艣la膰. Popraw swoje b艂臋dy, staraj si臋 udoskonali膰 kreatywno艣膰 ca艂ego wywiadu i b臋dzie wtedy wszystko super. 聽 聽 Jak na razie Neutral. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125145 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 Witaj drogi Trikerze. Pragn臋 Cie poinformowa膰 偶e dostajesz szans臋 bycia redaktorem sieci Multi-Head.pl. Tym samym obliguje Ci臋 do wype艂niania swoich obowi膮zk贸w w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres pr贸by, kt贸ry polega na tym i偶 publikacje najpierw przechodz膮 przez moje "oczy" nast臋pnie zaakceptowane b膮d藕 odrzucone s膮 opublikowane na forum i analogicznie. Pozdrawiam OST. 聽 聽 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125157 Udost臋pnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie*** 聽 聽 聽 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci. 聽 聽 Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi