Trik3r Napisano 26 Lutego 2014 #124406 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Imię: Beniamin Wiek: 16 Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam, gg Staż na forum: 29 wrz 2012 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Pierwszy raz startuje na tę posadę. Twoje osiągnięcia na forum Multi-Head.pl: Byłem Adminem, moderatorem forum, ts, unban team. Znajomość zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9.5 Ilość wolnego czasu, na pełnienie funkcji Redaktorskiej: Na wywiad zawsze znajdzie się chwila, będzie to mój pierwszy raz w roli redaktora. List motywacyjny: Na funkcję Redaktora zachęcił mnie OST ( Naczelnik ) Chciałbym pomóc sieci Multi-Head jako redaktor. Pisząc newsy i wywiady aby ludzie w wolnych chwilach mogli usiąść wygodne w fotelach i czytać moje "bazgroły" . Przykładowy wywiad[najważniejszy podpunkt, musi być napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwyższym poziomie]: Ja Zielona ;* [align=center]Witaj, kandyduje na redaktora i chciałbym zadać Tobie kilka pytań, czy znalazłabyś chwile na udzielenie mi odpowiedzi? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście, że tak. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Na początku przedstaw się, powiedz skąd jesteś i ile masz lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Mam na imię Angela jestem z Piotrkowa Trybunalskiego jakby ktoś nie wiedział jest to miasto położone pod Łodzią ^^. Mam 21 lat. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Co robisz w wolnym czasie? Prócz siedzenia przed komputerem? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Trenuję kick-boxing od 4 lat. Także głównie zajmuje się pracą nad poprawą swojej formy tj. bieganie, rowerek itp. Prócz tego do niedawna spędzałam czas ze swym narzeczonym. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz w takim bądź razie zainteresowania? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Przede wszystkim sport, od podstawówki chodziłam na wszystkie treningi jakie były i zabierano mnie na zawody. Trenowałam ręczna 4 lata, tenis ziemny przez rok próbowałam nawet parkour i skateboarding ale to już tak dla zabawy, prócz sportu interesuję się psychologią, poezją oraz muzyką <3 to jest to co najbardziej kocham i tu pozwolę sobie wstawić kawałek który mówi o niej wszystko [/align] [align=center] [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakiej muzyki słuchasz? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Głównie rap co pewnie większość zauważyła ale prócz tego lubię mocne brzmienia rock, dubstep, drum & bass. [/align] [align=center] [/align] [align=center]A powiedz nam czy masz jakieś plany na przyszłość? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Oczywiście mam nadzieję, że uda mi się zostać psychologiem więziennym myślę, że to zawód adekwatny do mojego charakteru i dam sobie radę. Prócz tego chciałabym osiągnąć coś na ringu tzn. w mojej sztuce walki jaką jest kick-boxing ale okaże się. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jak zaczęła się twoja przygoda z MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dokładnie nie pamiętam ale wiem, że weszłam sobie jakoś na serwer ODD2 i zaczęłam rozmawiać z n-tym na steam. Nie wiem już kto kogo dodał, ale wiem że wprowadził mnie na tą sieć. Napisałam do niego prosto z mostu, że chciałabym admina na tym serwerze. Powiedział żebym się postarała o to i przede wszystkim założyła konto na forum, więc po jakimś czasie gry na serwerze założyłam konto i tak się zaczęło. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jakie masz osiągnięcia na MH? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Najpierw dostałam admina ODD2 o którego musiałam się troszkę postarać by spełnić wymagania. Później Admina TP od Cajtka, który po prostu mi zaufał. Teraz za sprawą Zawki i nie tylko jest to już Senior Admin TP. Potem dostałam Moderatora TS a na sam koniec Unban Team za sprawą mistrza lukiego po prawidłowej ocenie demek i ssów. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Jaka ranga by Cie najbardziej zadowoliła? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Chcę przejąć cały multi-head i zostać tutaj Head Adminem ! Oczywiścię żartuję, ostatnia rangą o jaką chcę się jeszcze tutaj postarać to Moderator forum. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Czy na koniec wywiadu chciałabyś kogoś pozdrowić? [/align] [align=center] [/align] [align=center]Pewnie. Chciałabym pozdrowić ludzi którzy zostali do końca prawdziwi i wiem, że można im zaufać. Pozdrawiam N-tego mojego wujka, POLANDA mojego męża,Lovo słodziaka, Chudego w porządku ziomeczka, czornego przyjaciela, Boundera za jego charakter, Keymila on już dobrze wie czemu i oczywiście przyszłego redaktora, który właśnie robi ze mną wywiad ; D Resztę oczywiście tez pozdrawiam ale tu wymieniłam osoby, który w jakiś tam sposób są dla mnie ważne. [/align] [align=center] [/align] [align=center]Dziękuje za wywiad, Pozdrawiam [/align] [align=center] [/align] [align=center]Również dziękuje, bye [/align] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Lutego 2014 #124407 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Wywiad przekonywujący, pytania na poziomie. Myślę, że nadajesz się na to stanowisko, a kolejne wywiady będą coraz lepsze. Ps: Dziękuję za pozdrowienia! ;D Wszystko w rękach OSTA. <3 Brawo, potrafisz edytować posta, ale do słownika zajrzeć już nie. /Consecuente No potrafię, nie posiadam takiego, ponieważ mam okrojony budżet. Potrafisz być żałosny i ostatnimi czasy wręcz "chamski". Dla Ciebie z przyjemnością. Kolor czerwony zarezerwowany jest dla Administratorów. Ty jesteś jedynie SM. Jak się cieszę, z racji tego iż jesteś ode mnie starszy, nie mam zamiaru dalej się z Tobą spinać, ustąpię i przemilczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124409 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Nie chciało mi się zbytnio odpowiadać nie jestem dziś w stanie % , ale pytania mi się podobały myślę, że sobie poradzisz na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 26 Lutego 2014 #124410 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ja myślę, że można ci dać szansę. Wywiad wyszedł całkiem spoko (z czasem z pewnością będziesz robił coraz lepsze). Również chciałbym podziękować za pozdrowienia. Oczywiście liczę na wywiad za jakiś czas jeżeli otrzymasz tą rangę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124412 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Fajny i ciekawy wywiad Fajnie to zrobiłeś Triker. Nadajesz się na tę posadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Lutego 2014 #124416 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 Ciekawe pytania, fajny interesujący wywiadzik. Nadajesz się na tą posadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 26 Lutego 2014 #124417 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2014 dlugo na sieci, glos jak na helu, mysle ze da rade. : DD Wywiadzik jak najbardziej na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 27 Lutego 2014 #124434 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Redaktorów jest mało. Wywiad nie najgorszy, z czasem pewnie się to poprawi. Warto dać szanse, jakaś pomoc dla Ostina się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #122149 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Nie jest najgorzej a że redaktorów jest mało to dałbym Ci szansę. Nie zadawaj często pytań z tą samą składnią wyrazów "jaka, jakie, jaka". Będzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71189 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Fajny wywiadzik. Myślę że nadasz się na tę pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 27 Lutego 2014 #71193 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jeżeli wywiad jest 1 raz, to nawet dobry, myślę, że szansę dać można, bo mało jest redaktorów, na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 27 Lutego 2014 #71195 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Jestem na TAK: -Mało redaktorów, -Dobry wywiad, -Na pewno ogarnie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #71197 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad spoko dość fajnie się czytało Jestem na tak uważam, iż się nadajesz a z czasem będzie tylko lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 27 Lutego 2014 #124464 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad ok, możesz się nadawać na to stanowisko, tym bardziej, że jest tylko jeden redaktor Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 27 Lutego 2014 #124496 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Kilka błędów stylistycznych i ortograficznych. Jestem na TAK, ponieważ jest tylko jeden Redaktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gURna picza Napisano 27 Lutego 2014 #124514 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Bardzo fajny wywiad. Miło się czytało, pytania nie były nużące. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 27 Lutego 2014 #124532 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad bardzo fajny, dasz sobie radę . Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124566 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Bardzo ładny wywiad, też pochodzę z Piotrkowa. Jestem jak najbardziej na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 27 Lutego 2014 #124594 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Wywiad mi się spodobał, jak na początek bardzo dobry Jestem na TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124596 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 wywiad mi się też spodobał, moim zdaniem zasługujesz na tą rangę. jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lutego 2014 #124604 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2014 Zauważyłem, że kolejność oraz styl zadawanych pytań stała się rutyną. Wszystkie wywiady zaczynają się praktycznie tak samo, czyli : ? Wstęp - jest to najważniejsza część prawidłowo przeprowadzonej konwersacji, niestety czytając niektóre wywiady sądzę, że wstęp traktowany jest jako "hej jak się masz, ile masz lat, jak masz na imię" - rozumiem, że jeśli Redaktor interesuje się od dłuższego czasu osobą z którą ma zamiar przeprowadzić wywiad nie ma najmniejszego pojęcia jak dana osoba ma na imię oraz ile ma lat? ? Rozwinięcie - jest to najważniejszy punkt całego programu...tutaj winny znajdować się informacje, które były celem do przeprowadzenia wywiadu - lecz w większości wywiadów wyczuwam również rutynę i powtarzające - podobne pytania. ? Zakończenie - tutaj nie rozpisuje nic. Jak na pierwszy wywiad to ogromnego szału nie zrobiło to jak dla mnie...ale nie można nikogo przekreślać. Popraw swoje błędy, staraj się udoskonalić kreatywność całego wywiadu i będzie wtedy wszystko super. Jak na razie Neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125145 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Witaj drogi Trikerze. Pragnę Cie poinformować że dostajesz szansę bycia redaktorem sieci Multi-Head.pl. Tym samym obliguje Cię do wypełniania swoich obowiązków w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres próby, który polega na tym iż publikacje najpierw przechodzą przez moje "oczy" następnie zaakceptowane bądź odrzucone są opublikowane na forum i analogicznie. Pozdrawiam OST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Lutego 2014 #125157 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi