Skocz do zawarto艣ci

[PRZYJ臉TY]Tr!k3r Redaktorem?! :O

Trik3r

Rekomendowane odpowiedzi

Imi臋: Beniamin

Kontakt [steam/Gadu-Gadu]: steam, gg

Sta偶 na forum: 29 wrz 2012

Do艣wiadczenie w pe艂nieniu podobnej funkcji: Pierwszy raz startuje na t臋 posad臋.

Twoje osi膮gni臋cia na forum Multi-Head.pl: By艂em Adminem, moderatorem forum, ts, unban team.

Znajomo艣膰 zasad pisowni ortograficznej, stylistyki, gramatyki[x/10]: 9.5

Ilo艣膰 wolnego czasu, na pe艂nienie funkcji Redaktorskiej: Na wywiad zawsze znajdzie si臋 chwila, b臋dzie to m贸j pierwszy raz w roli redaktora.

List motywacyjny: Na funkcj臋 Redaktora zach臋ci艂 mnie OST ( Naczelnik 聽) Chcia艂bym pom贸c sieci Multi-Head jako redaktor.聽Pisz膮c newsy i wywiady aby ludzie w wolnych chwilach mogli usi膮艣膰 wygodne w fotelach i czyta膰 moje "bazgro艂y" .

Przyk艂adowy wywiad[najwa偶niejszy podpunkt, musi by膰 napisany wedle stylistyki, gramatyki, ortografii na najwy偶szym poziomie]:聽

Ja

Zielona ;*

[align=center]Witaj, kandyduje na redaktora i chcia艂bym zada膰 Tobie kilka pyta艅, czy znalaz艂aby艣 chwile na udzielenie mi odpowiedzi?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Oczywi艣cie, 偶e tak.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Na pocz膮tku przedstaw si臋, powiedz sk膮d jeste艣 i ile masz lat.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Mam na imi臋 Angela jestem z Piotrkowa Trybunalskiego jakby kto艣 nie wiedzia艂 jest to miasto po艂o偶one pod 艁odzi膮 ^^. Mam 21 lat.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Co robisz w wolnym czasie? Pr贸cz siedzenia przed komputerem?聽

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Trenuj臋 kick-boxing od 4 lat.聽Tak偶e g艂贸wnie zajmuje si臋 prac膮 nad popraw膮 swojej formy tj. bieganie, rowerek itp. Pr贸cz tego do niedawna sp臋dza艂am czas ze swym narzeczonym.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jakie masz w takim b膮d藕 razie zainteresowania?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Przede wszystkim sport,聽od podstaw贸wki chodzi艂am na wszystkie treningi jakie by艂y i zabierano mnie na zawody. Trenowa艂am r臋czna 4 lata, tenis ziemny przez rok pr贸bowa艂am nawet parkour i skateboarding ale to ju偶 tak dla zabawy,聽pr贸cz sportu interesuj臋 si臋 psychologi膮, poezj膮 oraz muzyk膮 <3 to jest to co najbardziej kocham聽i tu pozwol臋 sobie wstawi膰 kawa艂ek kt贸ry m贸wi o niej wszystko聽聽

[/align]

[align=center]

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jakiej muzyki s艂uchasz?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]G艂贸wnie rap co pewnie wi臋kszo艣膰 zauwa偶y艂a ale pr贸cz tego lubi臋 mocne brzmienia rock, dubstep, drum & bass.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]A powiedz nam czy masz jakie艣 plany na przysz艂o艣膰?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Oczywi艣cie mam nadziej臋, 偶e uda mi si臋 zosta膰 psychologiem wi臋ziennym my艣l臋, 偶e to zaw贸d adekwatny do mojego charakteru i dam sobie rad臋. Pr贸cz tego chcia艂abym osi膮gn膮膰 co艣 na ringu tzn. w mojej sztuce walki jak膮 jest kick-boxing ale oka偶e si臋.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jak zacz臋艂a si臋 twoja przygoda z MH?聽

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Dok艂adnie nie pami臋tam ale wiem, 偶e wesz艂am sobie jako艣 na serwer ODD2 i zacz臋艂am rozmawia膰 z n-tym na steam. Nie wiem ju偶 kto kogo doda艂, ale wiem 偶e wprowadzi艂 mnie na t膮 sie膰. Napisa艂am do niego prosto z mostu, 偶e chcia艂abym admina na tym serwerze.聽Powiedzia艂 偶ebym si臋 postara艂a o to i przede wszystkim za艂o偶y艂a konto na forum, wi臋c po jakim艣 czasie gry na serwerze za艂o偶y艂am konto i tak si臋 zacz臋艂o.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jakie masz osi膮gni臋cia na MH?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Najpierw dosta艂am admina ODD2 o kt贸rego musia艂am si臋 troszk臋 postara膰 by spe艂ni膰 wymagania.聽P贸藕niej Admina TP od Cajtka, kt贸ry po prostu mi zaufa艂. Teraz za spraw膮 Zawki i nie tylko jest to ju偶 Senior Admin TP.聽Potem dosta艂am Moderatora TS a na sam koniec Unban Team za spraw膮 mistrza lukiego po prawid艂owej ocenie demek i ss贸w.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Jaka ranga by Cie najbardziej zadowoli艂a?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Chc臋 przej膮膰 ca艂y multi-head i zosta膰 tutaj Head Adminem ! Oczywi艣ci臋 偶artuj臋, ostatnia rang膮 o jak膮 chc臋 si臋 jeszcze tutaj postara膰 to Moderator forum.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Czy na koniec wywiadu chcia艂aby艣 kogo艣 pozdrowi膰?

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Pewnie. Chcia艂abym pozdrowi膰 ludzi kt贸rzy zostali do ko艅ca prawdziwi i wiem, 偶e mo偶na im zaufa膰.聽Pozdrawiam N-tego mojego wujka,聽POLANDA mojego m臋偶a,Lovo s艂odziaka, Chudego w porz膮dku ziomeczka, czornego przyjaciela, Boundera za jego charakter, Keymila on ju偶 dobrze wie czemu i oczywi艣cie przysz艂ego redaktora, kt贸ry w艂a艣nie robi ze mn膮 wywiad ; D Reszt臋 oczywi艣cie tez pozdrawiam ale tu wymieni艂am osoby, kt贸ry w jaki艣 tam spos贸b s膮 dla mnie wa偶ne.

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]Dzi臋kuje za wywiad,聽Pozdrawiam :)

[/align]

[align=center]聽[/align]

[align=center]R贸wnie偶 dzi臋kuje,聽bye :D

[/align]

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Wywiad przekonywuj膮cy, pytania na poziomie. My艣l臋, 偶e nadajesz si臋 na to stanowisko, a kolejne wywiady b臋d膮 coraz lepsze. :)

Ps: Dzi臋kuj臋 za pozdrowienia! ;D

Wszystko w r臋kach OSTA. <3

Brawo, potrafisz edytowa膰 posta, ale do s艂ownika zajrze膰 ju偶 nie. /Consecuente

No potrafi臋, nie posiadam takiego, poniewa偶 mam okrojony bud偶et. :( Potrafisz by膰 偶a艂osny i ostatnimi czasy wr臋cz "chamski". :)

Dla Ciebie z przyjemno艣ci膮. Kolor czerwony zarezerwowany jest dla Administrator贸w. Ty jeste艣 jedynie SM.

Jak si臋 ciesz臋, z racji tego i偶 jeste艣 ode mnie starszy, nie mam zamiaru dalej si臋 z Tob膮 spina膰, ust膮pi臋 i przemilcz臋. :P

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Nie chcia艂o mi si臋 zbytnio odpowiada膰 nie jestem dzi艣 w stanie :D % , ale pytania mi si臋 podoba艂y my艣l臋, 偶e sobie poradzisz na tym stanowisku ;)

Odno艣nik do komentarza

Ja my艣l臋, 偶e mo偶na ci da膰 szans臋. Wywiad wyszed艂 ca艂kiem spoko (z czasem z pewno艣ci膮 b臋dziesz robi艂 coraz lepsze).聽

R贸wnie偶 chcia艂bym podzi臋kowa膰 za pozdrowienia. Oczywi艣cie licz臋 na wywiad za jaki艣 czas je偶eli otrzymasz t膮 rang臋. :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Nie jest najgorzej a 偶e redaktor贸w jest ma艂o to da艂bym Ci szans臋.

Nie zadawaj cz臋sto pyta艅 z t膮 sam膮 sk艂adni膮 wyraz贸w "jaka, jakie, jaka".

B臋dzie dobrze

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Wywiad spoko do艣膰 fajnie si臋 czyta艂o :)

Jestem na tak uwa偶am, i偶 si臋 nadajesz a z czasem b臋dzie tylko lepiej.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Zauwa偶y艂em, 偶e kolejno艣膰 oraz styl zadawanych pyta艅 sta艂a si臋 rutyn膮.

Wszystkie wywiady zaczynaj膮 si臋 praktycznie tak samo, czyli :

? Wst臋p - jest to najwa偶niejsza cz臋艣膰 prawid艂owo przeprowadzonej konwersacji, niestety czytaj膮c niekt贸re wywiady s膮dz臋, 偶e wst臋p traktowany jest jako "hej jak si臋 masz, ile masz lat, jak masz na imi臋" - rozumiem, 偶e je艣li Redaktor interesuje si臋 od d艂u偶szego czasu osob膮 z kt贸r膮 ma zamiar przeprowadzi膰 wywiad nie ma najmniejszego poj臋cia jak dana osoba ma na imi臋 oraz ile ma lat?

? Rozwini臋cie - jest to najwa偶niejszy punkt ca艂ego programu...tutaj winny znajdowa膰 si臋 informacje, kt贸re by艂y celem do przeprowadzenia wywiadu - lecz w wi臋kszo艣ci wywiad贸w wyczuwam r贸wnie偶 rutyn臋 i powtarzaj膮ce - podobne pytania.

? Zako艅czenie - tutaj nie rozpisuje nic.

Jak na pierwszy wywiad to ogromnego sza艂u nie zrobi艂o to jak dla mnie...ale nie mo偶na nikogo przekre艣la膰. Popraw swoje b艂臋dy, staraj si臋 udoskonali膰 kreatywno艣膰 ca艂ego wywiadu i b臋dzie wtedy wszystko super.

Jak na razie Neutral.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Witaj drogi Trikerze. Pragn臋 Cie poinformowa膰 偶e dostajesz szans臋 bycia redaktorem sieci Multi-Head.pl. Tym samym obliguje Ci臋 do wype艂niania swoich obowi膮zk贸w w postaci przynajmniej jednego napisanego tekstu w tygodniu. Dwa tygodnie to okres pr贸by, kt贸ry polega na tym i偶 publikacje najpierw przechodz膮 przez moje "oczy" nast臋pnie zaakceptowane b膮d藕 odrzucone s膮 opublikowane na forum i analogicznie. Pozdrawiam OST.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

***Wiadomo艣膰 wygenerowana automatycznie***

gq09.png

Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane. Oznacza to, 偶e zosta艂e艣 przyj臋ty na stanowisko Redaktora. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Skontaktuj si臋 z H@ w celu dope艂nienia formalno艣ci.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...