Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117595 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nadszedł ten dzień, 2 luty 2014 roku, poranek.. Nadszedł ten dzień, niby zwykły wstałem rano z łóżka, jak co dzień, przecierając oczy myślałem już co będę robił przesz resztę dnia, siedziałem ledwo żywy na łóżku, ciężka noc.. kawy nie pijam więc chwila zejdzie aby dojść do siebe, następnie jak co dzień odpalilem komputer aby sprawdzić forum, steama, wejść na server, pograć- to już taka codzienność 'wirtualne uzależnienie'. Włączając i dennie patrząc jak pasek windowsa leci w prawą stronę rozmyślałem nad sensem tego 'wirtualnego syfu' stwierdziłem, że czas z tym skończyć, przecież to niby nic złego? a jednak chyba nie potrafię bez tego żyć, zadawałem sobie pytanie co by było gdybym żył w latach wojny, gdzie nie było internetu czy telefonów, mimo to wszyscy potrafili się dogadać ba żyć w zgodzie. Nie było dziesięcioletnich internetowych napinaczy, nie było szydzenia z ludzi o innej orientacji czy kolorze skóry, było lepiej? sam nie wiem.. Dobra, bo odbiegłem od tematu, połowa z Was i tak tego nie przeczyta tylko odpisze: 'siema, cześć, elo, nq, nara' zeby nabić ten jeden 'cenny' post. Mniejsza o to. Po włączeniu komputera, stwierdziłem, że czas od tego uciec, odbiec od tego internetowego zła, podjąłem decyzję, że czas z tym skończyć, odejść z podniesioną głową, zapomnieć. Stąd moja decyzja, kończę z forum, kończę z róznymi internetowymi syfami typu aski, plemiona itp. a przede wszystkim kończę z 'pierwiastkiem' mojego życia- CS'em. Forum Multi-Head, servery Multi-Head to coś gdzie od dawna grzałem mój tyłek, z Wami mixowalem, z Wami grałem na serverach, z Wami się zapoznawałem, u Was kupowałem premium, u Was podjąlem się dalszej rangi Admina, z Wami spędziłem miłe, ciepłe ostatnie miesiące mojej gry, za to Wam serdecznie dziękuje. Nie zapomnę o Was, szczególnie o graczach z którymi byłem, że tak to ujmę 'bliżej' niż tylko zwykłe cześć na serverze czy forum. Czasem tu wdepnę by z Wami porozmawiać i zapytać co u Was słychać, ale to rzadko, mimo to będę zawsze pamiętał, że daliście mi szansę zostać Adminem, że kilka miesięcy temu gdy wahałem się czy skończyć z CS'em i grając wtedy 'ostatni dzień' poznałem Wasz server i zostałem na dosyć dlugo, za to jestem wdzięczny. Cóż nie będe przeciągał, jeszcze raz za wszystko dziękuje i Wszystkich serdecznie i gorąco pozdrawiam, trzymajcie się! Życzę Wam skilla, pogody ducha, miłych konkursów, turniejów, kultury, a przede wszystkim miłej atmosfery jaka panowała dotychczas. Ahoj! *mała uwaga do mnie jeszcze, zabierzcie mi Admina na DD2, gdyż tam miałem zaszczyt grać, teraz już nie będzie mi to potrzebne, gdyż z CS'em skończyłem definitywanie, dziękuje jeszcze raz, że mogłem z Wami grać i miło spędzać czas. *jeszcze jedna drobna uwaga do mnie, jeżeli kiedykolwiek wyrządziłem komuś jakąś krzywdę, lub kogoś uraziłem to przepraszam! człowiek uczy sie na błędach, nie bylem idealny, ale starałem się jak mogłem, z góry przepraszam za moje błedy, cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117596 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Narazie. Miło się to czytało Powodzenia w zyciu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117600 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #115793 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Trzymaj się Bardzo fajnie się z Tobą grało Powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #115794 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Siema, bardzo miło się czyta takie słowa które widać napisane są szczerze. Nie znam Cię ale po napisaniu tego posta poznałem Ciebie jaki jesteś. 3 maj się i powodzenia w życiu twoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Lutego 2014 #117611 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Porządne pożegnanie, dzięki również za swój wkład na Multi-Head, nie mieliśmy okazji pogadać, ale życzę powodzenia. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SoBek Napisano 2 Lutego 2014 #117614 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No Trzymaj Sie . I wpadaj Na CODA czasami . BYdlaczku ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 2 Lutego 2014 #117615 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Szczerze mówiąc nie spodziewałem się. No cóż, są rzeczy ważniejsze niż cs. Miło było mi cię poznać. Najarałem się więc ten post i tak raczej nie będzie miał sensu, ale myślę, że będziesz wiedział o co chodzi. Dzięki za grę i powodzenia w życiu. Nie zapomnij od czasu do czasu na ts wpaść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117616 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117618 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Narqa powodzenia w Realu odwiedź forum ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 2 Lutego 2014 #117635 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Żegnaj 3m się nareczka cześć ! miło było grać z tobą czasami Miło się czytało to pożegnanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117638 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Powodzenia Dobrze, że udało Ci się podjąć taką decyzję, bo niestety niektórzy marnują swoje życie siedząc 24h/7 przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 2 Lutego 2014 #117641 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Narka, 3m się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Lutego 2014 #117651 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Nie znałem cię zbyt dobrze, ale po tym wnioskuję, że równy z Ciebie gość. Również uważam, że jeżeli zamierzamy coś robić to róbmy to z głową na karku. 3maj się powodzenia w życiu prywatnym i wszystkiego co najlepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2014 #117656 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Trzymaj sie kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117678 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Po tym pożegnianiu widać, że jesteś porządny, i rozsądny człowieek:) trzymaj się, i życzę powodzonka w życiu REALNYM! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joker1 Napisano 8 Lutego 2014 #105337 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Lutego 2014 #109156 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 3 maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Lutego 2014 #112206 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi