Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117406 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Czy możecie naprawić ten serwer w ogóle nie można grac Albo jest serwer nie aktyny albo sie gra i nagle lag i każdego wywala i potem nasza kochana mapa de_dust2 i potem wszystko od nowa :sorry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117410 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Powiem tak, niech ktoś się wrescie wezmie za ten serwer i naprawi wszystkie bugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117411 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Teraz dochody z tego serwer są kazdy lata na premium . ZRUBCIE TEN SERWER WGRAJCIE NOWE PLUGIMY CZY COS ALBO POSTAWCIE GO OD NOWA !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lutego 2014 #117413 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Zabójca wysłać Ci może słownik pocztą, czy coś? MikeWeed też mogę powiedzieć parę słówek i myśleć, że powiedziałem coś mądrego. Skoro nie ma kto zrobić to nic zrobione nie będzie.. Zabójca dodam, że ten temat jest zbędny skoro na 100% już każdy zauważył, że z serverem jest coś nie tak oraz, że jest wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117416 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 To może trzeba poszukać, kogoś kto to zrobi . I do moich błędów się odczep 8P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 2 Lutego 2014 #117419 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jak mogę się odczepić DO twoich błędów? Nie odczepię się, ponieważ poprawna polszczyzna to podstawa. Zabójca asie, znajdź kogoś kto to zrobi od POCZĄTKU do KOŃCA i nic nie pochrzani. Jeszcze się tak nie zdarzyło ale skoro mówisz to pewnie znasz takie osoby. Wtedy możecie się zgłosić do aquaxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117422 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 No to po co się bawić . Nie lepiej usuną serwer i po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Lutego 2014 #117436 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Jest troszke syfu. już niedługo dołączy do niego cod 200 który też się sypie. Nmw czy oni liczą na to że to all samo się naprawi. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 2 Lutego 2014 #117479 Administrator Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 Czekam na odpowiedz od kolejnego skryptera. Jezeli nie da mi odpowiedzi do jutra to szukam kolejnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 2 Lutego 2014 #117507 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2014 To Aquax mógłbyś jeszcze popatrzeć na Coda 500klvl, ponieważ sytuacja jest podobna. Przy dobrych wiatrach to max 4 mapy będzie działać, a potem znowu wywala graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi