eR. Napisano 5 Stycznia 2014 #106856 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Otóż to nie wiem dlaczego straciłem rangę i chciałbym się dowiedzieć. Jeżeli ktoś mi powie że publicznie obraziłem kogoś to odrazu odpiszę że jest w błędzie. U@ jest chyba chatem dla adminów i poprzez odpowiedź " Coś jeszcze " Admin którego się tyczy temat uzyskał pełne odpowiedzi. Nie wiem jak to i kto ujął ale jak chciał się dowiedzieć to czemu miałem to skrywać. Do tego NightWolf był na serwerze to niech powie czy użyłem jakiś obraźliwych słów w stosunku do niego. Chyba rangi Admina się nie traci za nic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Stycznia 2014 #106866 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2014 Ale co ma wspólnego Unban Team, z twoją degradacją ? /Przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tetra Napisano 6 Stycznia 2014 #106915 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 na tym serwerze gracz ma wieksza wladze niz admin : ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106931 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 na tym serwerze gracz ma wieksza wladze niz admin : ) pozdrawiam A czym Ty się różnisz od gracza? Serwer jest dla graczy a Ty sam z własnej nieprzymuszonej woli chciałeś służyć serwerowi. Ktoś Ci kazał? Nie ma obowiązku więc może się zastanów. Otóż to nie wiem dlaczego straciłem rangę i chciałbym się dowiedzieć. Jeżeli ktoś mi powie że publicznie obraziłem kogoś to odrazu odpiszę że jest w błędzie. U@ jest chyba chatem dla adminów i poprzez odpowiedź " Coś jeszcze " Admin którego się tyczy temat uzyskał pełne odpowiedzi. Nie wiem jak to i kto ujął ale jak chciał się dowiedzieć to czemu miałem to skrywać. Do tego NightWolf był na serwerze to niech powie czy użyłem jakiś obraźliwych słów w stosunku do niego. Chyba rangi Admina się nie traci za nic ?? Er, admina już ja Ci zabrałem, ale za moimi plecami załatwiłeś sobie u Aquaxa odzyskanie rangi. Wiedziałeś co masz zrobić i olałeś to. To jest typowa niesubordynacja. A to, że masz ostry sposób wypowiadania się doskonale wiesz. Widzisz MH to jest pewnego rodzaju firma. Tu masz zwierzchników i zadania do wykonania. Jeśli ktoś Cię obrażał lub nie wykonywał swoich obowiązków należycie pisałeś skargę, kiedy byłeś opiekunem zwalniałeś z obowiązków lub ostrzegałeś. Najpierw trzeba myśleć potem kłapać paszczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 6 Stycznia 2014 #106932 Administrator Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Z tego co mi wiadomo Er ty mi mówiłeś że masz mieć przywróconego admina jak zrobisz reklamy. Nie wiedziałem nic o tym że to jednak nie jest do końca prawda. Dobrze że to teraz się wyjaśniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106946 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 Consek wszystko ladnie wyjaśnił. Close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Stycznia 2014 #106947 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi