Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jak wiecie czy nie wiecie, jesteśmy w trakcie tworzenia konkursu 1vs1 na "AIM" mapach. @@biegam po śniegu, @@Master podjeli się stworzenia tego oto konkursu.

Konkurs będzie wyglądał następująco:

gramy mr 12, do dwóch wygranych map.

Pierwsza mapa grana będzie "pistoletówką", druga zaś rozegrana ak/m4.

Problem mamy jedynie z wybraniem mapy dogrywkowej.

Część jest za mapą awp, druga część skolei za kosówką.

Pytanie do Was, którą mapę wolicie?

Ankieta potrwa do 22.04.2016.

Reszta szczegółów konkursu będzie ujawniona w najbliższym czasie, pozdrawiam.

Napisano

Zagłosowałem na pojedynek na kosy? Dlaczego? Ponieważ liczy się dobra zabawa, niech wygra ten, który ma więcej szczęścia. Do tego jeszcze zorganizować to  na mapce 35hp i super. Co to mapki na pistolety prawdopodobnie wybraliście aim_map_usp, ale lepiej pod względem efektowności, a co do mapy to np.

.

Napisano

Ja jestem za jakąś mapką AWP. Jak dla mnie kosy to głupi pomysł jak na taki turniej + do tego wygra osoba, która ma więcej szczęścia, a nie skilla.

Napisano

Proponuję wejść na serwery z mapami na kosy, przykładowo 35hp_2, posiedzieć sobie na spec i pooglądać niektórych graczy z góry tabeli. kosy wcale nie są fartem, trzeba wiedzieć kiedy uderzyć, czy się uchylić :) chcieliśmy wprowadzić jakieś urozmaicenie, ale jak chcecie, Wasz wybór ;d moim zdaniem kosy to dobra zabawa, a i skill tam też się liczy :) stąd głos na kosy :D

Napisano

Jeszcze się zmieszczę, zatem oddaje swój głos na kosy, uważam to za bardziej fair play rozgrywka jak akcja na awp. Osobiście sam jestem słaby z awp, a wiem jak potrafią ludzie z tej broni strzelać, stąd mój głos, a dodatkowy FUN tez jest potrzebny :).

• Odpowiedzi 21
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...