leeeeebo? Napisano 14 Listopada 2013 #91095 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Dzisiaj z ciekawości zajrzałem na DM i wszystko gitara, tzn brak lagów itp ale nie przypominał mi on typowego dm'a z cs'a 1.6 tylko raczej coś pokroju Cod'a. Co bym zmienił / dodał : 1. Full ammo, tzn amunicja się nigdy nie kończy. Według mnie i nie tylko mnie to podstawa na DM, na takich też wiele razy grywalem do takich się przyzwyczaiłem. I według mnie to podstawa na serwerze typu DM. 2. Nie wiem czemu ale nie można zabijać swoich. Moim zdaniem w DM'ach chodzi o to że każdy gra na każdego, jeszcze nigdy nie miałem styczności z tym aby Ct było na TT, na tego typu serwer modzie. 3. Po zabiciu powinny się pojawiać opcje typu: - Czy chcesz nadal swój zestaw broni? - Zmień zestaw broni Tego mi też zabrakło, a jest przydatne i myślę że graczom by się takie coś spodobało, ogólnie przeważnie na dm'ach tak jest. Czytałem również tematy wcześniejszych użytkowników w tym dziale, i ich propozycje. Dla mnie osobiście robienia na dm'ie coś w stylu za zabicie z he +20 do hp jest dosyć dziwne, dm'y służą głównie ludziom do rozgrzania się, nabrania jakiegoś opanowania na danej broni, więc wątpie aby było przyjemnie bić kogoś kto posiada 300hp, pomysł niczym z cod modów. Także nie chce aby też takie propozycje padały tutaj, bo to bezsens ( nie obrażając poprzedników w tym dziale) dziękuje i pozdrawiam czorny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 14 Listopada 2013 #91103 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czorny ma 100% racji. Grałem na kilku dm'ach i dodałbym chociaż to nieskończoność ammo [nie trzeba przeładowywać]. Chociaż wszystkie propozycje są jak najbardziej u mnie na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Listopada 2013 #91107 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 każdy na każdego bez sensu co do magazynka już proponowałem że za zabicie gracza full magazynek bo jak sie respi kilku jednoczesnie obok ciebie jestes bez szans co do hp to chodzilo o max 100 czyli ktos cie nadbije zabijesz kogos i mozesz znowu dobic do full hp czyli 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91109 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 1 punk spk i 3 dobry jest grałem na takich dm'ach i fajnie się grało Jak najbardziej na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91110 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 To może się wypowiem Serwer to team deathmatch a nie każdy na każdego. Co do ammo może i racja ale tak jest nieco trudniej. Bronie można zmieniać za pomocą komendy w say /gun lub /guns. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 14 Listopada 2013 Autor #91115 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Konsku jednak wielu się pyta zauważyłem jak zmienić broń. Dla mnie jako dla nowego gracza na takim serwerze byłoby lepiej gdybym miał pod 1 i 2 opcje "zostaje przy swoim zestawie" i "chce zmienic". A co do pomysłu każdy na każdego, to po prostu moje skojarzenia z dm' na których byłem i uczyłem się strzelac. jarluki co do full auto to mam na mysli, to że po przeładowaniu dalej mamy w magazynku fulla , ale strzelajac sie naboje koncza, jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91117 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Fakycznie info o tej komendzie powinno znaleźć się w say`u skoro sam mod został tak rozwiązany. Postaram się do tego doprowadzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 14 Listopada 2013 Autor #91118 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Mam nadzieję że chociaż opcja 1 i 3 wejdą w życie, już to każde na każdego odpuszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Listopada 2013 #91124 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 1. Popieram. 2. Neutral. 3. Popieram bo to denerwuje, że nie ma tej opcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 14 Listopada 2013 #91133 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Moim zdaniem punkt 1, 3 są okey i jak najbardziej można wprowadzić Natomiast punktu nr 2 nie popieram ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 14 Listopada 2013 #91149 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Do pierwszego i trzeciego jak najbardziej ZA! Lecz do drugiego niestety nie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91150 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Tak jak koledzy wyżej, 1 , 3 jest ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 14 Listopada 2013 #91238 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Pełny magazynek mimo przeładowania-jak najbardziej. Co do dwójeczki,nie zmieniałbym. Z HP też bym nic nie kombinował. Opcja "Wybierz ten sam zestaw broni/Zmień broń" byłaby bardzo przydatna i wygodna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91815 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Również jestem na tak jw. 1 i 3. 2 to juz jest za duza żeś nie bedzie wiado o co chodzi. z Tym Hp tez sie spotkałem na DM i nie było to glupie, aczkolwiek nie jest konieczne : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91895 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wszystkie propozycje przypadły mi do gustu na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 17 Listopada 2013 Autor #92242 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jeszcze jedna propozycja, brak osłony przy zrespowaniu się, oraz respawn po całej mapie, a nie ct na respie ct okolice/ i to samo w tt. by nukione , co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92247 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Chociaż nie grywam z wami (szkoda ) to pomysł UP wydaje się być dobry Jestem Za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #92249 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Pomysł z nieskończoną amunicją jest jak najbardziej trafny . Z tym każdy na każdego to nie przejdzie , jak dla mnie . A co do zestawu broni to właśnie lepiej było by po każdym dedzie pokazywało czy chcesz zmieniać zestaw czy nie , bo wpisywanie za każdym razem guns , jest na oko irytujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92575 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 1 nie 2 tak 3 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92614 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 1. NIE 2. NIE 3. Są te opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Listopada 2013 #92627 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 1.Tak 2.Nie 3.Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #93054 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 1.Tak 2.Nie 3.Tak kiedy będą te lepsze respy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #93058 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 hah proponuję aby info o przeniesieniu do innego teamu było wyświetlane w HUD nie na say. Nie widać tego ( o ile to możliwe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 17 Listopada 2013 Autor #93064 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Będe gadał z odpowiednimi władzami o niektórych rzeczach Pewnie jeszcze dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #93065 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 @Tytanowy Janusz no właśnie opcja spoko, dopóki się nie przyzwyczaisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi