HardeQ Napisano 4 Listopada 2013 #87562 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Witajcie. Wczoraj naszła mnie myśl na niezłą zabawę, która ma i swoje korzyści. Więc co miesiąc byłaby wybierana "najpopularniejsza" osoba z Multi-Head. Teraz wytłumaczę na jakiej zasadzie. Każdy kto chce przystąpić do ankiety musi zgłosić się w terminie, by po terminie gracze w widniejącej ankiecie przez pewien czas [najlepiej 3 dni] wybierali taką osobę. Dodajmy, że wykluczenie osoby z konkursu byłoby tylko wtedy gdy osoba bez przerwy wyprasza o głosy na swoją osobę, bądź sam/sama na siebie głosuje. Oczywiście musi być za to nagroda. Mianowicie, zostałaby stworzona ranga koloru żółtego [jaśniejszego od vipa] świecąca, którą by wygranemu przyznawano na okres miesiąca. Tak niewiele, a cieszy. No ale wyżej wspominałem o korzyściach. Myślę, że ta propozycja pomoże zawierać więzi [ogólnie się integrować i poznawać pośród graczy MH]. Następną korzyścią jest np. wzrost aktywności na forum. Kto by nie chciał się wyróżniać. Przy okazji wspomnę, że owe ankiety były by w regularnych terminach typu co 1,2 miesiące. Chciałbym dodać, że ta ranga nic by nie dawała oprócz koloru. Moja propozycja na nazwę rangi to "Celebryta" bądź "Celebryta sieciowy". Jest to propozycja, ale myślę, że dość atrakcyjna. Pozdrawiam, Sky's. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87566 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Bardzo podoba mi się twój pomysł, jestem na wielkie TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87571 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Kozak pomysł Na TAK:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87572 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ciekawe kto zostanie *Fejmem* TAK ! kolor czerowny jest przeznaczony do h@. /sula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 4 Listopada 2013 #87574 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pomysł jest bardzo interesujący, można wprowadzić taki konkurs. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87579 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ciekawy pomysł,można spróbować zrobić konkurs troszkę urozmaici sieć a kolorek na forum cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 4 Listopada 2013 #87588 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 A czym ludzie mają się sugerować wybierając taką osobę pod względem koleżeńskim ? Czy oceniana będzie za osobowość i działalność na korzyść sieci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Listopada 2013 Autor #87607 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Wątpię by ludzie za to oceniali. To po prostu forma rozrywki z "popularną" osobą na czele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87609 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ten pomysł bardzo mi się podoba jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87619 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Ciekawe jestem na tak gdyż jakoś to rozkręcić może serwery oraz forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Listopada 2013 #87622 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Pomysł bardzo mi się podoba , czekam z niecierpliwością! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Listopada 2013 #87635 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Jestem na tak. W pewnym rodzaju integracja sieciowa Oby wypaliło! Dobrze by było, gdyby ranga ta była z tymi płomieniami co mają H@ S@ itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 4 Listopada 2013 #87669 Udostępnij Napisano 4 Listopada 2013 Również myślę ze to jest bardzo dobry pomysł, czekam aż wejdzie w życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Listopada 2013 #87752 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 CIekawy pomysł, jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leeeeebo? Napisano 5 Listopada 2013 #87759 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Bardzo ciekawy pomysł na konkurs wielkie Tak. Az jestem ciekaw jak ludzie zaczną być aktywni ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87760 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Sky's jeśli się tym zajmiesz to od dzisiaj może konkurs wejść w życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Listopada 2013 Autor #87761 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mógłbym i tym się zająć ale tu pojawia się też rola H@. Mianowicie dodanie rangi, jednocześnie nie zajmuję się grafiką więc ranga też nie do stworzenia dla mnie To jest jedna z przynajmniej 15 luźnych propozycji Jeżeli znajduje się osoba która graficznie stworzy tą rangę na wzór innych to samymi kwestiami zgłaszania się i ankiety chętnie zajmę się ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Listopada 2013 #87767 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 To już pozostaw mi. Ranga i grafika będą zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Listopada 2013 Autor #87801 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Jeżeli tak to deklaruję iż osobiście mogę zając się zgłoszeniami oraz ankietowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Kwietnia 2014 #141202 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Bardzo dobry Pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Kwietnia 2014 #141261 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi