LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91568 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Oh Chudy , Chudy Co Ty tam wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Listopada 2013 #91828 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Wywiad ciekawy. Miło się czyta . Łap + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 17 Listopada 2013 #92466 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Spoko wywiad fajnie sie go czyta Bardzo wciągający Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 17 Listopada 2013 #92473 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Miłe wypowiedzi dla Redaktora , ale i również osobiście dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94111 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Pytania lekko nieprzemyślane. Pierw powinno się zadawać pytania związane z osobą (żebyśmy mogli daną osobę bliżej poznać) a później dopiero o sieci. Ogólnie nie było źle, miło się czytało Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Listopada 2013 Autor #94115 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ewka, ominąłem to. Jest jeden prosty powód, mianowicie jest to zapychacz. Takie pytania nigdy nie wychodzą ciekawie, a kto tu chwilkę gra wie kim jest Lovo ; ) Dodatkowo, pytania są przemyślane. Każde z nich ma pewny sens. Mimo wszystko dziękuję za opinię, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Listopada 2013 #94332 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Hah spoko wywiad calkiem fajnie sie czyta A takie male pytanko do Lovonanego, już mamy stac w kolejce po autografy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Listopada 2013 #94335 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 A i owszem , już miałem taką jedną przygodę z tym. Dosyć miłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Listopada 2013 #94336 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 haha moze opowiesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Listopada 2013 #94356 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Dostał ode mnie autograf ale mi to przygoda, codziennie się z tym spotykam, pragnę przypomnieć tak jak już wyżej napisałem, że jestem ulubionym piłkarzem Lovo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Listopada 2013 #94371 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 EvO , opowiem Ci jak będe miał chwilę. Ps : Chudy! mistrzunio ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 21 Listopada 2013 #94376 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Wiadomo, zawsze i wszędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Listopada 2013 #94383 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 haha gwiazdunie u nas rosną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94425 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Fajnie się czyta, cieszę się, że umieściłeś w wywiadzie pytania, które sama zaproponowałam tj. o przyszłość, o ważne osoby i cele w życiu jednak są one rozsypane powinieneś je sobie najpierw przygotować a potem robić wywiad bo wygląda to czasem tak, jakbyś na poczekaniu wymyślał pytania. Najpierw pytasz o życie prywatne potem o cs później znów wracasz do życia prywatnego a na koniec to już w ogóle pytanie nie wiadomo skąd o anime a co do odpowiedzi Damiana miałabym kilka zastrzeżeń, ale nieważne. Rozwijaj się dalej w sporcie życzę powodzenia, a studia jak najbardziej przydają się w życiu dlatego pomyśl nad tym poważnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Listopada 2013 Autor #94430 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Zielonaa, nie korzystałem z tematu założonego przez ReloPa czy czegokolwiek innego. Pytania były moje, autorskie. Tak po za tym gdzieś już tłumaczyłem, że pytania są rozsypane specjalnie. Typowy nieporządek wzbudza ciekawość. Mimo wszystko, zrezygnowałem z rangi redaktora, więc porady w tej sprawie są mi zbędne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94455 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Mimo to ludzie wypowiadają się w tym temacie nadal dlatego i ja dodałam swoje 5 groszy a nie wiedziałam, że zrezygnowałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Listopada 2013 Autor #94497 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Spoko, spoko Przecież nie mam Ci niczego za złe, a mimo wszystko jestem wdzięczny [bo pomimo tego, że nie widziałaś tego] chciałaś wyrazić własną opinię. Trzeba mieć swoje zdanie, inaczej traci się wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94548 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 To teraz chciałbym się dowiedzieć jakie masz zastrzeżenia do moich wypowiedzi , z naciskiem na moje . Napisz to tutaj albo na PW. Ciekawość mnie zżera . :E Zamykam , porozmawiamy na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94650 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi