Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82218 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82221 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Może dlatego, że Ciebie nie było widać, bo ja np nie widziałem Ciebie długo , elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82222 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 narka :'( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82223 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Bywaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Października 2013 #82225 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jupik, nie wiem dlaczego utraciłeś rangę. Mogę jedynie rzucać przypuszczeniami co i tak zresztą zrobię. Znam cię od początku 2011 roku i mogę powiedzieć, że diametralnie się zmieniłeś. Z dobrego chłopaka o 180 Stopni. Może wynika to z powodu podanego przez Classica, a może przez to, że zacząłeś [jak by to nazwać...] się rządzić? Gdy ktoś ci nie pasował nie jednokrotnie groziłeś tej osobie utratą rangi czy banicją[w tym wypadku permamentnym banem]. Kilka osób jak widać utraciło swoje pozycje obarczając Cię winą. Mogłeś okazać skruchę i na spokojnie dowiedzieć się czemuż ranga została ci odebrana. Zrobiłeś na odwrót po czym popełniłeś mój błąd. Odszedłeś, a gwarantuje ci, że będziesz chciał wrócić nie raz. Może moja teoria aktualna jest omylna, jednak żegnasz się w każdym możliwym miejscu by pokazać, że Hubercik odchodzi i "TO JEST KONIEC". Próbujesz ukryć fakt, że jest ci cholernie przykro tymi emotikonkami którymi wszędzie rzucasz. Osobiście nie interesuje mnie powód. Widocznie tak miało być. Wniosek jest taki, że i te piękne sztuki kiedyś się kończą. Skajs, HardeQ. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82228 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zrobili jak chcieli odchodze bo mam to w dupie w cs i tak juz nie gram Wogle nie powinni mi dawać rang i by było najlepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82230 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 I to był super moderator ? A idź Pan, tylko nam to na lepiej wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Października 2013 #82235 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Jupik tak sobie mów teraz. Mądry po fakcie, mogłeś nie przyjmować rang i nie musiałbyś tak mówić. To twoja niesubordynacja musiała sprowadzić Cię do tej pozycji, a teraz zrzucasz ją na administrację która nie jest niczemu winna. Mimo, że to gra to robili dla Ciebie co chciałeś, a jak w końcu zrobili to co musieli głównymi winowajcami stają się Oni? Prosty przykład nieodpowiedzialności. Przykro mi, że w ten sposób się aktualnie zachowałeś. Pozdrawiam, siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82237 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zrobili jak chcieli odchodze bo mam to w dupie w cs i tak juz nie gram Wogle nie powinni mi dawać rang i by było najlepiej Zabrać wam zabawki to odrazu tupiecie nóżkami i wielki płacz , lament. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 19 Października 2013 #82251 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zrobili jak chcieli odchodze bo mam to w dupie w cs i tak juz nie gram Wogle nie powinni mi dawać rang i by było najlepiej To jest przykład, dlaczego nie powinno dawać się tak odpowiedzialnych Rang jak Super Moderator, dziecku... Administracja Ci zaufała, a ty pokazałeś swoją prawdziwą Twarz... Bye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82258 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Na razie ;/ Znalismy się trochę ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 19 Października 2013 #82260 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zabierają wam rangi to już od razu odchodzicie bo gra bez rang to nie to samo. Bezsensu . Narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 19 Października 2013 #82276 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zabierają wam rangi to już od razu odchodzicie bo gra bez rang to nie to samo. Bezsensu . Narka To co powiedział reprezentant jest wielka racją, zachowałeś się nieodpowiedzialnie. Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 19 Października 2013 #82277 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Cześć ... Straciłeś rangi i już lecisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82280 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 3maj się. Tylko, że nie odchodzi się z powodu jakiś głupich rang. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82373 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Wywal ktoś to do kosza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Października 2013 #82404 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Czyżby Jupiczku negatywne opinie ci dupę zżerały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82405 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 no chyba tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Października 2013 #82407 Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Tak się kończy rozdawanie rang dzieciakom. Zastanówcie się 2 (albo jak potrzebujecie to więcej razy) czy warto. Wszystkie osoby z rangami powinny być pełnoletnie (przynajmniej by był spokój). Pozdrawiam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Października 2013 #82555 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 Eloq. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 20 Października 2013 #82574 Udostępnij Napisano 20 Października 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Powód: Na prośbę, autora wątku... Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Lutego 2014 #112189 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 24 Grudnia 2015 #371227 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Pożegnaj się!" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi