Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY][ZAMKNIĘTY]Baju :*

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jupik, nie wiem dlaczego utraciłeś rangę. Mogę jedynie rzucać przypuszczeniami co i tak zresztą zrobię. Znam cię od początku 2011 roku i mogę powiedzieć, że diametralnie się zmieniłeś. Z dobrego chłopaka o 180 Stopni. Może wynika to z powodu podanego przez Classica, a może przez to, że zacząłeś [jak by to nazwać...] się rządzić? Gdy ktoś ci nie pasował nie jednokrotnie groziłeś tej osobie utratą rangi czy banicją[w tym wypadku permamentnym banem]. Kilka osób jak widać utraciło swoje pozycje obarczając Cię winą. Mogłeś okazać skruchę i na spokojnie dowiedzieć się czemuż ranga została ci odebrana. Zrobiłeś na odwrót po czym popełniłeś mój błąd. Odszedłeś, a gwarantuje ci, że będziesz chciał wrócić nie raz. Może moja teoria aktualna jest omylna, jednak żegnasz się w każdym możliwym miejscu by pokazać, że Hubercik odchodzi i "TO JEST KONIEC". Próbujesz ukryć fakt, że jest ci cholernie przykro tymi emotikonkami którymi wszędzie rzucasz. 

Osobiście nie interesuje mnie powód.

Widocznie tak miało być.

Wniosek jest taki, że i te piękne sztuki kiedyś się kończą.

Skajs, HardeQ. Pozdro.

Jupik tak sobie mów teraz. Mądry po fakcie, mogłeś nie przyjmować rang i nie musiałbyś tak mówić. To twoja niesubordynacja musiała sprowadzić Cię do tej pozycji, a teraz zrzucasz ją na administrację która nie jest niczemu winna. Mimo, że to gra to robili dla Ciebie co chciałeś, a jak w końcu zrobili to co musieli głównymi winowajcami stają się Oni? Prosty przykład nieodpowiedzialności. Przykro mi, że w ten sposób się aktualnie zachowałeś. Pozdrawiam, siema.

Zrobili jak chcieli odchodze bo mam to w dupie w cs i tak juz nie gram

Wogle nie powinni mi dawać rang i by było najlepiej

Zabrać wam zabawki to odrazu tupiecie nóżkami i wielki płacz , lament.

Zrobili jak chcieli odchodze bo mam to w dupie w cs i tak juz nie gram

Wogle nie powinni mi dawać rang i by było najlepiej

To jest przykład, dlaczego nie powinno dawać się tak odpowiedzialnych Rang jak Super Moderator, dziecku... Administracja Ci zaufała, a ty pokazałeś swoją prawdziwą Twarz... 

Bye

Tak się kończy rozdawanie rang dzieciakom. Zastanówcie się 2 (albo jak potrzebujecie to więcej razy) czy warto.

Wszystkie osoby z rangami powinny być pełnoletnie (przynajmniej by był spokój).

Pozdrawiam ;]

• 3 months later...

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

mxwk.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów.

Pozdrawiamy

Zespół Multi-Head.pl

• 1 year later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...