Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80208 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Data i godzina: Obecna pora. Nick admina/gracza, który zawinił: LOVO`ley D., StaszeQ Dowody: Załącznik. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: StaszeQ [AMXBans] You can complain about your ban @ www.multi-head.pl [AMXBans] Reason: 'miny ogarnij' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:5874188' [AMXBans] Your IP: '178.37.245.71' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: ... Uzasadnienie: Wyżej wymienieni admini dają bany według ich uznania a nie według regulaminu. Skoro na serwerze obowiązuje jakiś regulamin, to niech się go trzymają a nie stanowią swoje prawo. Dostałem dzisiaj 3 bany za niedozwolone miny. Po pierwszym banie sprawdziłem regulamin serwera. Gram w cs'a 7 lat. Byłem adminem na dziesiątkach serwerach. Tutaj po 2h grania dostałem 3 niesłuszne bany. Proszę administrację o DOKŁADNE zapoznanie się z regulaminem serwera. Rozumiem, że zaraz zostanę zdeptany ale proszę o mniej "adminowania pod siebie", więcej "dla serwera". Pozdrawiam. 8. Miny - nie stawiamy w miejscach takich jak: przy hostach, przy drzwiach blokując ich otwieranie, w szybach wentylacyjnych, pod i nad drabinami oraz na schodach. Przy hostach nie znaczy w pomieszczeniu gdzie znajdują się hosty. cs_assault_mega - ban od StaszeQ Na schodach nie znaczy nad schodami. de_kabul - ban od LOVO`ley D. Załączam 2 ss'y (nie moje, dorysowałem tylko miny w miejscach gdzie były one postawione. Zamiast cs_assault_mega jest cs_assault) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #80212 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Przy Hostach - To, znaczy w jakimś obszarze od Hostów.' - Ban Słuszny Co to Drugiego SS'a - To nie wiem, za co Ban - Nie Słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #80218 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 O ile dobrze pamiętam , to było dokładnie przy schodach . Gracze skarżyli się na u@, że stawiasz tam miny, wiec ban jak najbardziej słuszny . Poczekałbym na demko , ale niestety HLTV nie ma , a taki SS to dla mnie żaden dowód. Również mogę takiego samego dać i namalować , gdzie miny były moim zdaniem. Ps : Proszę o wypowiedź Snipera, był na serverze i to on mi zgłaszał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80220 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Potwierdzam up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 13 Października 2013 #80234 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Lovo ma racje bo ja się skarżyłem na te miny :*. Miny nie były tam gdzie ty je rysowałeś tylko zaraz jak wyszedłeś na ostatni stopień więc nie ogarniam cię człowieku ban słuszny Nie wypowiadaj się w UB Team. Upomnienie /BounDer Bounder, użytkownik został poproszony o wypowiedź w tym temacie. Proszę o ściągnięcie ostrzeżenia. / Consecuente Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Października 2013 #80247 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Bez hltv, rzeczywiście taka dyskusja nie ma sensu. Chodzi mi bardziej o to by admin zobaczył sam gdzie kto co kładzie a nie prosto z mostu słucha graczy. Bez sensu... rozdajcie wszystkim @ i wyjdzie na to samo. Pozdrawiam. Close plis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 13 Października 2013 #80251 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Zamykam na prośbę Autora wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Października 2013 #80253 Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Sorka, że w zamkniętym . Tak słucham się graczy , ale też przed banem dokładnie sprawdzam . A przedstawienie Screena , którego zrobiłeś i namalowałeś to żaden dowód , też mogę takiego zrobić i namalować miejsca gdzie miny były moim zdaniem . A Co do regulaminu , to znam go . Dobranoc . /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi