Malu Napisano 21 Kwietnia 2016 #425023 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Krzętów jest naszą tradycją, sprawdzona i pewna okolica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekinek Napisano 21 Kwietnia 2016 #425034 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 A z Warszawy kto jedzie ??? Może wziąłbym fure i zapakowalibyśmy się razem chyba lepiej , taniej i wygodniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skip3r Napisano 21 Kwietnia 2016 #425045 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 5. Opłaty. Domek : koszt takiej usługi to 50 zł za domek (mieści się do 3 osób lub więcej jak chcecie spać jeden na drugim). Pole namiotowe : 10 zł / osobę Pokoje : 35 zł / osobę Opcje premium : Wyżywienie: 25zł -obiad, 15zł -śniadanie i kolacja Wypożyczenie kajaka: 25zł/osobę /sklepsms mozna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Amb(r)ozja Napisano 21 Kwietnia 2016 #425046 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Kto przez Bydgoszcz rusza ? bo bym się zabrał jak nikt to sam sobie transport załatwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camper321 Napisano 21 Kwietnia 2016 #425049 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2016 Załatwię transport tak gdzieś koniec Lipca wpadne na 4 Dni ale Impreza ma się odbyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 22 Kwietnia 2016 #425251 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Krzętów jest naszą tradycją, sprawdzona i pewna okolica Owszem ja nie mówię że nie ale nie wydaje się wam to już nudne ? Wiem Mati ma 15 minut samochodem i połowa podobnie ale tak patrząc na to co ja wrzuciłem to myślę że każdy mniej więcej miałby po równo km Spoko chcecie Krzętów nie ma problemu tylko ja w takim bądź razie odpadam bo pewnie dojechałbym wy.... jak koń po westernie " Wypiłbym 5x 50ml " i spać. Sobota nie za bardzo do picia bo w niedzielę trzeba jechać " A kaca mam naprawdę porządnego " . Reasumując : Lipa jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desire Napisano 24 Kwietnia 2016 #425959 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 Owszem ja nie mówię że nie ale nie wydaje się wam to już nudne ? Wiem Mati ma 15 minut samochodem i połowa podobnie ale tak patrząc na to co ja wrzuciłem to myślę że każdy mniej więcej miałby po równo km Spoko chcecie Krzętów nie ma problemu tylko ja w takim bądź razie odpadam bo pewnie dojechałbym wy.... jak koń po westernie " Wypiłbym 5x 50ml " i spać. Sobota nie za bardzo do picia bo w niedzielę trzeba jechać " A kaca mam naprawdę porządnego " . Reasumując : Lipa jak dla mnie Tu nie chodzi o km kolego, tu chodzi o przywiązanie i wspomnienia jakie się wiążą z tym miejscem Wydaje mi się że dla Aquaxa km też nie mają znaczenia, pojechałby, jeśliby byłoby coś tak pewnego jak to, ale kiedy każdy wie jak tam jest (kto oczywiście był), to woli jechać do czegoś co jest już zorganizowane niż jechać w ciemno. If you know what a mean pociągi są lepsze, jeśli ktoś ma mega daleko, wtedy nie musiałby myśleć o tym że się nie wyśpi albo nie wypocznie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor #426390 Administrator Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 Co to kurde już chętnych nie ma ? Barany w krzętowie was nie zjedzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablito :D Napisano 26 Kwietnia 2016 #408019 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Co to kurde już chętnych nie ma ? Barany w krzętowie was nie zjedzą Panie czasu nie ma urlop zaplanowany do tego 4 wyjazdy służbowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Kwietnia 2016 #426571 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Co to kurde już chętnych nie ma ? Barany w krzętowie was nie zjedzą Za wcześnie by się teraz deklarować. Mógłbym napisać tak jak inni "myślę, że będę" i wyjdzie jak zawsze, połowa się wykruszy. Niektórzy wolą ugryźć się w język, niż obiecywać. Po rozmowie nocnej z Marlenką i @@Consecuente nabrałem ochoty, ale może to minąć do tego czasu, lub po prostu brak czasu uderzy mnie w buźkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Droisters Napisano 26 Kwietnia 2016 #426639 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2016 Oczywiście że będę Tylko gorzej z transportem ktoś będzie może przejeżdżał obok Piły ? Jak nie to jakoś sobie poradzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 18 Lutego 2017 #426944 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 No Hej ja będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi