Sadzik Napisano 7 Września 2013 #70982 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Witam Chciałem powiedzieć że "spadam" : sprawy szkolne (matura itd.) , dziewczyna i inne obowiązki . Chciałem sie pożegnać przede wszystkim z: Rastaman , GBL , Sikora , Verus , Anuluj , BakuBaku , TWS , Frig , Jupik , Haczus , Sreberko , Aquax , Sheen , wszystkich mixowych znajomych i cała sieć Multi-Head . Będę może co jakiś czas wpadał do Was na mixy . Zyczę miłej gry i rozwinięcia jeszcze bardziej Waszej sieci . Pozdrawiam Sadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 7 Września 2013 #70987 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Miło było Cię poznać. Rozumiem, że razem z pożegnaniem rezygnujesz z administratora na serwerze BF2. Mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał. Życzę Ci powodzenia w szkole i w sprawach prywatnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70991 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Eh szkoda Mam nadzieję, że będziesz nas odwiedzał tak często jak tylko się da ^^ Powodzenia w nauce i w życiu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70992 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Niom Siemka Może kiedyś powrócisz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #70993 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Szkoda. Trzymaj się. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71007 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 szkoda że się żegnasz mam nadzieje że kiedyś wrócisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71008 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Bywaj Sadziku Powodzonka w życiu prywatnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 7 Września 2013 #71027 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No szkoda ale jak najbardziej rozumiem decyzje, wpadaj na mixy w wolnych chwilach I powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71043 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 No szkoda ;c Nie będzie kogo karać przez jakis czas na mixach ;d Ale wróć jak najszybciej do nas I powodzenia w problemach i w nauce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71056 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Maturkę zdasz i długieee wakacje. Będziesz miał czas wtedy Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Września 2013 #71060 Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Zadasz maturę to wracaj szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71088 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Szybko za nami zatęsknisz . A tak na poważnie trzymaj się ciepło i wpadaj częściej niż czasami. Troszkę rozrywki elektronicznej nie zaszkodzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Września 2013 #71255 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Z MH nie da się odejść nie spoglądając tutaj. Uwierz mi na słowo. Do zobaczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 8 Września 2013 #71256 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Troszkę Cię poznałem. Szkoda, że mnie ominąłeś Powodzenia w życiu prywatnym jak i szkolnym. Do usłyszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 8 Września 2013 #71397 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Trzymaj się , powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Września 2013 #71503 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Nq Powodzenia na maturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sadzik Napisano 8 Września 2013 Autor #71535 Udostępnij Napisano 8 Września 2013 mie ominalem , wypisalem wszystkich , cala ekipe Multi-Head . Wam rowniez zycze powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 9 Września 2013 #71595 Administrator Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Powodzenia na maturze ! (wiem coś o tym sam miałem rok temu hehe) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Września 2013 #71667 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Oj pominąłeś pominąłeś Ja miałem maturę w maju i powiem, że Twoje "spinanie się" jest raczej zbędne Wystarczy, że zaczniesz jakiekolwiek powtórki miesiąc przed i tyle Też miałem się spiąć w trzeciej klasie, a nic z tego nie wyszło np. trzy dni przed maturą z j.polskiego zacząłem czytać streszczenia Do matury z matematyki zacząłem przygotowania właśnie miesiąc przed, bo pisałem rozszerzenie i najbardziej mi na niej zależało, a do angielskiego przygotowywałem się pół godziny przed wejściem na salę (też pisałem rozszerzenie) i zdałem lepiej niż się spodziewałem więc naprawdę sam się przekonasz, że takie "spinanie się" nie ma sensu, bo i tak nie będziesz się jakoś wybitnie przygotowywać (wiem jak było u mnie i moich znajomych) Daję Ci miesiąc (nie więcej) i czuję, że wrócisz z nudów P.S: Dostałem się na kierunek, na który jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że się dostanę, to uznałbym go za świra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 9 Września 2013 #71758 Udostępnij Napisano 9 Września 2013 Bywaj :E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Września 2013 #72122 Udostępnij Napisano 11 Września 2013 3m się. Powodzenia na maturze ;]... Noi szybkiego powrotu do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Września 2013 #72509 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 szkoda , fajnie sie z tobą grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VinTrax Napisano 12 Września 2013 #72511 Udostępnij Napisano 12 Września 2013 zegnaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72548 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 3m sie ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Września 2013 #72562 Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Powodzenia i wracaj szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi