Szczurek Napisano 13 Kwietnia 2014 #142515 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Uważam, że dobrym sposobem na odchudzanie są ćwiczenia interwałowe, w dni w które nie chodzicie na siłownie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Kwietnia 2014 #145442 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 Takie tam - gdy jeszcze brzuszki nie były modne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bEERN. Napisano 3 Lutego 2015 #269121 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2015 dzieje się tu coś, ćwiczy ktoś dalej ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nynek Napisano 5 Lutego 2015 #270192 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2015 Ja codziennie trenuję bajceps otwierając lodówkę. Jeszcze w styczniu 2014 roku 100kg podnosiłem na płaskiej. Ale od lutego praktycznie żadnych ćwiczeń i tak przez cały rok. W tym miesiącu wracam na siłownię. Czekam tylko, aż kolega załatwi mi karnet po niższej cenie. :sumo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Lutego 2015 Autor #270906 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Nynuś biceps i triceps to Ty trenujesz codziennie przy filmach dla dorosłych Czekamy na Twoje efekty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bEERN. Napisano 7 Lutego 2015 #271191 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 wciepujcie jakieś foty , chwalcie się rekordami kto co kiedy ćwiczy, ile, diety, suplementy ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 20 Sierpnia 2018 #526113 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2018 odświeżam i daję swoje wymiary: biceps 29cm klatka 89cm łydka 40cm aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanNineNineOne Napisano 6 Października 2018 #530665 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Kulturystyka nie jest raczej dla każdego. Trzeba mieć jednak te predyspozycje.. Jakby nie było to dźwigałem kiedyś ciężary. No, ale z racji wykonywanego zawodu, przerzuciłem się na treningi cardio, beztlenowe bla bla.. Mega aktywność, setki spalonych kalorii, tłuszcz po treningu zbieram z podłogi heh A tak sobie zarzucam poczuciem humoru Poza tym moją perełką są nogi. Mmm... W rurki się nie zmieszczę, może dlatego ich nie toleruję. Bez urazy i spiny do korzystających z ich wygody. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 6 Października 2018 #530674 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 (edytowane) Tak jak kolega wyżej napiał kulturystyka nie jest dla każdego. Sam zaczynam się tym interesować mam diete z ograniczonymi porcjami dziennie i wyliczonymi kaloriami. Chodze na siłownie, mojim konikiem są bicepsy i tricepsy ^^ . Moje wymiary to 37 cm w bicepsie Edytowane 6 Października 2018 przez A3ro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 6 Października 2018 #530690 Udostępnij Napisano 6 Października 2018 Ja nie dawno zacząłem trenować kalistenike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanNineNineOne Napisano 7 Października 2018 #530712 Udostępnij Napisano 7 Października 2018 11 godzin temu, usually cheater napisał: Ja nie dawno zacząłem trenować kalistenike Świetna sprawa. Naprawdę potrafi wycisnąć z człowieka ostatnie poty. Najważniejsze to nie poddawać się i zamiast przestać trenować, to dodać jeszcze jedno powtórzenie więcej erroR.! dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi