Skocz do zawartości

Co do poprawki?

Rekomendowane odpowiedzi

Więc tak. Jako, że server jest nowy jest wiele rzeczy do poprawy.

Jednak żeby pomóc doprowadzić server do ładu i składu wypiszmy bugi lub inne utrudniające gre rzeczy, które dopatrzeliśmy...

Więc tak:

- W pewnym momencie wyskakuje mi 0 hp[ekran się obraca], a po chwili [regeneracja] mam tylko 3h... [chociaż wcześniej miałem 1k]

- Duch Kapitana - klasa jest za mocna. Ma 1/2 z awp 1/8 z usp i 1/12 z M4 + słabsze bonusy... Te 1/x są za mocne. Pozostawiłbym tylko 1/2 z awp i 1/8 z usp.

- rakiety - da się jakoś obniżyć dmg z rakiet[+int]? Gdy ktoś ma 1k inteligencji to rakiety zabierają nawet + 1000 dmg. To co będzie gdy ktoś będzie miał 9k inteligencji[maks] ... Można "paść' na jedną rakiete nawet gdy jesteś mega "KOXem".

Dalej wypisujcie swoje sugestie co można by było zmienić albo poprawić.

Myślę, że H@ skorzystają z niektórych pomysłów/sugestii.

Pozdrawiam

Aquax, pamiętasz jak testowaliśmy klasy? Mówiłeś wtedy, że zostaną zrobione od nowa. Mówiłem Ci o tym bugu :

W pewnym momencie wyskakuje mi 0 hp[ekran się obraca], a po chwili [regeneracja] mam tylko 3h... [chociaż wcześniej miałem 1k]

Nie wiem jak jest teraz, nie gram chwilowo w cs. Ale wtedy ODKRYŁEM, że ten bug jest spowodowany wbudowaną regeneracją hp. Jeżeli klasa ma regeneracje, przy strzale po chwili jest mało hp - jeżeli nie 0. I nie tyle, że ekran się obracał, tylko gdy ruszyło się myszką, wtedy ekran szalał. Nie wiem, czy teraz są takie same objawy tego błędu. Jeżeli nie, proszę zignorować ten post :)

Wszystko się poprawi wszystkie bugi są wyłapywane i zmieniane poprawiane. potrzeba trochę czasu i wszystko bd elegancko działać i chodzić ;) prosimy o Cierpliwość

Hardeq wiem. hehe i ze wszystkich wpisów sie cieszymy

Shandy spokojnie. nie bd latać po txt. jak bana bd dostawać co raz. tylko na razie wszystkie pozostałe bugi i zbyt mocne rzeczy osłabimy, poprawimy i w tedy bd bd więcej adminów jak na zwykłym Cod i bd się pilnowało regulaminu i jak ktoś dostanie 4x bana za txt po 30min to się na pewno nauczy.. a jak nie to dzień. więc prosimy o cierpliwość :) Pozdrawiam

okey a rakiety ile inty ile dmg mniej wiecej. bo jak ja puszczałem przy 4.5k inty to biło 1.7k wieć chyba to zostanie? . pozatym trzeba więcej w hp dawać ;d

Pozatym jest bug życia na starcie.

Zauważyłem to dodając pkt w życie.

Mianowicie:

Gdy mamy +5k życia, poprostu na starcie odejmuje nam 1-2k HP.

Powinniśmy mieć 6k a na starcie mamy 5k. Trzeba kupować apteczki za kase żeby życie doszło do fulla.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...