Gość Guest Napisano 20 Lipca 2013 #53651 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2013 No to kolej na mnie. Pozdro poznałem Cię na Jailu i byłeś zawsze spoko kolegą. W sumie to co pisałem ostatnio to troszkę wyszło z powodu wypowiedzi innych ( czytając je nie myślałem za bardzo) I dochodzę do wniosku że jeżeli dostaniesz admina to na niego zasłużyłeś. Jeżeli zasłużyłeś to innym ma zależeć na dobry stosunkach z "kolegą z rangi". Także jestem na Tak. Ogarniasz na 100%. jedyne co to postaraj się nie popełniać pochopnych decyzji i kieruj się swoim odczuciem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 21 Lipca 2013 #53823 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 To samo zdanie co w tamtym podaniu. Czyli tak - na próbe Myślę, że pozdro juz lepiej zachowuje sie na serwie, lecz przez jego blędy z przeszłości wiele osób dalej ma o nim taka opinie, dlatego proponuje admina na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #54021 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Jestem za tym co up dać admina na okres próbny.Znam cie dosyć długo często cie widuje na serverze umiesz sie zachować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #54022 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Zgodzę się z opinią innych. Można by Ci dać admina na okres próbny. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54563 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 Czas na mnie. Pozdro, szczerze nie mialem jakos do Ciebie przekonania, ale to moze przez to ze duzo ludzi mowilo mi dziwne rzeczy o tobie. Widze ze starasz sie bardzo na ta posade, wiec dostaniesz ta szanse i mam nadzieje ze jej nie zmarnujesz. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Lipca 2013 #54564 Administrator Udostępnij Napisano 23 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi