Skocz do zawartości

Podanie

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

No to kolej na mnie. Pozdro poznałem Cię na Jailu i byłeś zawsze spoko kolegą. W sumie to co pisałem ostatnio to troszkę wyszło z powodu wypowiedzi innych ( czytając je nie myślałem za bardzo) I dochodzę do wniosku że jeżeli dostaniesz admina to na niego zasłużyłeś. Jeżeli zasłużyłeś to innym ma zależeć na dobry stosunkach z "kolegą z rangi". Także jestem na Tak. Ogarniasz na 100%. jedyne co to postaraj się nie popełniać pochopnych decyzji i kieruj się swoim odczuciem.

To samo zdanie co w tamtym podaniu. Czyli tak - na próbe

Myślę, że pozdro juz lepiej zachowuje sie na serwie, lecz przez jego blędy z przeszłości wiele osób dalej ma o nim taka opinie, dlatego proponuje admina na okres próbny

• Administrator

Czas na mnie. Pozdro, szczerze nie mialem jakos do Ciebie przekonania, ale to moze przez to ze duzo ludzi mowilo mi dziwne rzeczy o tobie. Widze ze starasz sie bardzo na ta posade, wiec dostaniesz ta szanse i mam nadzieje ze jej nie zmarnujesz. Na tak.

• Administrator

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

akceptht.png

Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...