Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52814 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 1. Imie: Jakub 2. Kontakt: steam (operatywny_oprawca), telefon, facebook 3. Lokalizacja: Tychy/Pszczyna (Śląsk) 4. Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Zależy od możliwości może to być od 2 do 6 godzin (przeważnie ok 2-4) 5. Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Forum mam odpalone zawsze kiedy jestem na komputerze. 6. Posty (min. 50 sensownych): Są Zawsze staram się pisać sensownie. 7. Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Chciałbym pomóc ogarniać w miarę możliwości. Moim zdaniem powinien również zostać w regulaminie wprowadzony punkt, który mówi, że jeżeli ktoś nie ma nic konstruktywnego do powiedzenia niech użyje funkcji "edycja postu", a nie spamuje głupimi wypowiedziami. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Jeżeli będę na forum i ktoś będzie robić coś wbrew regulaminowi, to oczywiście jestem w stanie zająć się każdym działem. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, że posiadam, ale nie mi to oceniać. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Staram się jak mogę. 11. Coś o sobie: Znacie mnie i mam nadzieję, że dość dobrze wywiązuję się ze swoich obowiązków. Aktualnie w tygodniu pracuję od 7 do 16 - dlatego wchodzę na forum oraz na serwer dopiero po 16 (plus przerwa o 10) jednak z końcem miesiąca mam już wolne i będę pewnie siedzieć całymi dniami jak już mi się zdarzało (tym bardziej, że mam wakacje do października). 12. Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Zajmowałem się kiedyś forum jako h@ na mojej starej serwerowni, którą prowadziłem wraz z kolegami. Myślę, że ogarniałem i nie miałem problemów Jednak wiadomo, że są róże rodzaje for, ale myślę, że spokojnie ogarnę (w innym przypadku sam zrezygnuję). 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52818 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Slodziak dla cb zawsze tak!! Jesteś osobą bezkonfliktowa, inteligentną oraz znaną. Nie za byle co, zostales najlepszym adminem UBT Napewno ogarniesz nową funkcję Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52832 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Słodziaku... Słodziaku. NA tak. Jesteś dość długo na serwerowni, jesteś pomocny, dużo czasu na forum. Czego chcieć więcej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52836 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Mówiłem Conskowi, że jak ty złożysz podanie to wg mnie jesteś najlepszym kandydatem. Jestem na Tak bez zbędnego tłumaczenia. Twoja osoba mówi sama za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52837 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na wielkie TAKK !! Słodzak ma se nie poradzić prosze cie to urodzony moderator ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 18 Lipca 2013 #52838 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Słodziak a Tak, chyba nnajbardziej aktywny pan z UBT, ogarnia, jest mily i myślę że poradzi sobie z tą funkcja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52839 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na TAK . Nadasz sie do tej funkcji i kazdy zna twoje zaslugi dla sieci . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52840 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Również na Tak siedzi na ts3 Udziela się na forum . Miły i Sympatyczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Lipca 2013 #52841 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Rowniez jestem na TAK! Znam go dobrze, w porzadku chlopak, rowniez dla mnie sie jak najbardziej nadajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 18 Lipca 2013 #52847 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na tak , znam Cię dosyć dobrze , często rozmawiamy na Tsie . Urodzony Moderator Wszystkie powody zostały wymienione. ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Lipca 2013 #52851 Administrator Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Na tak. Mysle ze jestem bardzo ogarnieta osoba i sobie na pewno poradzisz ;X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2013 #52852 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Najlepszy Kandydat na Moderatora, z Aktualnych Podań. - Inteligenty - Pomocy - Pracowity - Bezkonfliktowy - Sympatyczny - Słodziak - [...]Można tu Wypisywać do nieskończoności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52865 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Nie ma co czekać dłużej. Jesteś odpowiedzialny i każdą decyzję podejmujesz z rozwagą. Jak już się zorientowałeś Twoja osoba była brana pod uwagę nim złożyłeś podanie. Gratuluję. Zostałeś moderatorem naszego forum. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi