Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52692 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 1.Imie:Alan 2.Kontakt:GG 17282679. Ts3 3.Lokalizacja:Ciechanów 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a:5-6 godzin dziennie 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około):około 2-3 Godziny Czasami więcej. 6.Posty(min.15 sensownych):Tak jest 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie):Chciałbym pomagać Większość moderatorów Awansowała na wyższe stanowiska czego im niezmiernie Gratuluje. Chciałbym pomagać w Dziale Servera DD2 na którym mam również Administratora 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Dział DD2 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi:Tak Posiadam jestem miły i sympatyczny. Rozmawiam z użytkownikami na Ts3 gdzie nie ma żadnych sprzeczek.Potrafię spokojnie podejść do rzeczy,czasami jeśli to potrzebne użyć mocnych argumentów. 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności:Oczywiście że posiadam cierpliwość i systematyczność. Nawet jeśli mnie nie ma to na forum znajde czas 11.Coś o sobie:Nazywam się Alan mam 17 lat. Mieszkam w województwie Mazowieckim w Ciechanowie.Uwielbiam Grać w Cs oraz Piłke nożną. Moj ulubiony klub to Real Madryt.Kibicuje mu od 9 Lat 12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB):Tak Doświadczenie mam Ogromne. Posiadałem swoją Serverownie oraz byłem moderatorem oraz h@ na innych. 13.Obowiązkowe mikro: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 18 Lipca 2013 #52693 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na TAK! mysle ze sie nadasz, a po za tym rekrutacja jest on wiec jestem za tym abys dostal moda. ;D Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52694 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem za przyjeciem Shenn`a na stanowisko moderatora . Jak juz dzisiaj wspominalem w innym watku bardzo systematycznie podchodzi do swoich obowiazkow , jest bardzo kulturalny i odpowiedzialny . Nie wdaje sie w zbedne dyskusje na serwerze z graczami, nie ponosza go nerwy i te sprawy .Z racji tego ze mial juz wlasna siec jak i byl moderatorem na innych forach smiem twierdzic ze w 100% da rade " ogarnac " role moderatora na naszej sieci multi-head . Tak jak podal w podaniu moge potwierdzic ze bardzo czesto korzysta z ts`a do tego zlozyl prosbe o swoj kanal . Bym mogl dopisac jeszcze kilka zalet ale wydaje mi sie ze tyle co napisalem to stanowczo wystarczy na pozytywne rozpatrzenie podania o range moda . Wad zadnych nie zauwazylem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52697 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Narazie na Nie nie znam cie ,odswiezasz stare watki , na forum masz konto od 2 dni pobądź trochę dłużej na forum , udzielaj się i wtedy dopiero złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52698 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 W podaniu na moderatota jest napisane " minimum 15 sensownych postow " on ma 33 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 18 Lipca 2013 #52699 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Posiedź trochę więcej na forum to będę na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 18 Lipca 2013 #52761 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Ja niestety jestem na Nie... - Konto posiadasz od dwóch Dni. - Nie znam Cię za Bardzo. - Większość Post'ów masz nabite w Dziale Grafika/Poradniki. - Nie znasz Regulaminu Forum - " Odświeżanie Starych wątków" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52763 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Widzę że jesteś na ts'ie I myślę że ogarniesz. Dam ci szanse :> TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52789 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Jestem na TAK! Wszystko idzie nadrobić,to tylko kwestia czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Lipca 2013 #52797 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Dokładnie wareka Wszystko da się również naprawić Jestem na tak, nie znamy się za dobrze, ale z tego co napisał evv wynika, że jesteś osobą odpowiedzialna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2013 #52803 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2013 Co ma ts do forum? Jestem na Nie. 1. nie znasz regulaminu. 2. jesteś z nami pare dni 3. nikt cię praktycznie nie zna 4. ledwo przybyłeś i chcesz już osiągnąć wszystko, a to nie taka sieć, tutaj musisz udowodnić swoją wartość i oddanie dla sprawy. Tyle ode mnie. Duże Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 19 Lipca 2013 #52992 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Także jestem na nie , konto od kilku dni , posty widać że nadrabiasz ale wciąż mało , nikt cie nie zna za bardzo i co najważniejsze nie znasz regulaminu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #52993 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Jestem na NIE - małą aktywność na forum - Prawie nikt cie tu nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53018 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Na NIE. Większość osób Cię tu nie zna i posiadasz konto od dopiero 2 dni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Lipca 2013 #53031 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Ja jestem na TAK. Widać, że ogarniasz Pisałem trochę z tb. Nie przeklina, zachowuje się kulturalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 19 Lipca 2013 #53068 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 PODANIE ODRZUCONE. Twoje podanie zostało odrzucone z różnych powodów jak nieznajomość regulaminu. Jednocześnie jesteś nowy na naszym forum. Zapoznaj się z regulaminem, daj się poznać etc. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi