Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52082 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Dawno nie grałem na onlydedust2 i chciałem wejśc pograc a tu piszę że jestem zbanowany nick : JAJCO HAHA : D Ja gram na nick LISEKK CT Ip: 80.50.134.230 Co jest grane? ;o Chyba nie ta osoba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52109 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Prawdopodobnie ktoś miał takie samo Ip jak ty i to ip zostało zbanowane. Jako iż Ktoś został prawdopodobnie zbanowany na tym ip ty masz automatycznie bana. H@ zdecyduje co z tobą będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 17 Lipca 2013 #52119 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Nom właśnie chyba tak było // Otrzymujesz 10%. Spam nic nie wnoszący do tematu. Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52125 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Oj troszkę dziwne // Otrzymujesz 10%. Spam nic nie wnoszący do tematu. Bad ek` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Lipca 2013 #52126 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2013 Cos podobnego miałem na cs-*****. Dziwne? To bym nie zgłaszał jakbym miał czitki ;p . Jest tyle serwów przecież . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Lipca 2013 #53882 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 To zdejmiecie mi tego bana bo nadal nic nie mam z tym zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lipca 2013 #53894 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Emm na twoim IP ciągle bany są o innym nicku. Masz jakieś IP osiedlowe czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Lipca 2013 #53916 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Zły dział... /Przenosze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54245 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Bardzo śmieszne -,- Tu się zgłaszam pierwszy raz... Na cs-****** mi się tak zrobiło ok 2 razy... Nie mam czitów bo tam jest lepszy system i jestem w topkach więc bym nawet nie prosił o ub jakbym czitował . Nie moja wina, że jacyś gracze grający na czitkach mają zmienne ip -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Lipca 2013 #54255 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Lisek, kompletnie nas nie interesuje co się dzieje na csserwer. Zostało Ci zadane pytanie więc odpowiedz na to gdyż leży to w Twoim interesie. Co masz i jak wysoko jesteś na innych serwerach interesuje nas tyle co zeszłoroczny śnieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #55859 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No może podwórkowe ip . Co ja mogę poradzic:/. Chyba, że jakies zabezpieczenia są, żeby czitki nie grały na ip czyimś to chętnie skorzystam. Więc tylko mogę liczyc na waszą wyrozumiałośc:) . Nie powinienem odpowiadac za kogoś kto czitował. Mój obecny nick jak coś LISEKK CT /*Hunter kills . Liczę,że zrozumiecie. Skarg na mnie nie było zresztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #55868 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 JEstem za ub kolegi bo jest czysty nie raz widzalem jak gral i czysto gra jak ma podworkowe trudno dajcie mu ostatnia szanse jak dostanie bana to bedzie pukał po drzwiach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Lipca 2013 #55910 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Tak pozdro "Siema ty grałeś na haxach na mh? " haha też jestem za tym żeby dostał UB. Toż to nie jego wina, że ktoś grał nie czysto. Jeśli sytuacja się powtórz, to wtedy już tylko zostają reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 27 Lipca 2013 #55934 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi