Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48145 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nick admina : KonspiR Dowody ss : http://speedy.sh/Yqhab/Badek-i-Konspir.rar Mam takie pytanie . Dlaczego gracz został zbannowany na 1h ? Ping miał 133 ... Osobiście nic do Ciebie nie mam KonspiR , ale to był mój kolega ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48163 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Tak ponieważ był wcześniej banowany za ping nie jednokrotnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48164 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Rozumiem . Dziękuje za wyjaśnienie . Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 5 Lipca 2013 #48165 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Okej w takim razie.. /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48166 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Sory ze sie wtrace . Co za roznica czy byl raz banowany za ping czy 10 ?? . Gdybys Ty mial problemy z pingiem raz drugi trzeci i dostal bys bana na godzine lub dluzej to chyba tez by to Tobie to przeszkadzalo ? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48167 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Czekajcie Czekajcie . To jest oszustwo . Przed tym banem gracz ani razu nie był banowany za ping ! http://aquax.unixstorm.org/amxbans/search.php . Wpisać Elite lub Sn1per Elite ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48168 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Był, ja też upominałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48169 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Amx mówi co innego . Ode mnie to tyle . Pozdrawiam :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48170 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 a co do pingu to ssa złapałeś jak mu spadł miał większy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48171 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Mi nie chodzi o to . Próbuje dowiedzieć się dlaczego mówisz "Był wcześniej banowany " Skoro sprawdzam i widzę . 1 godzina to troszkę za dużo panie adminie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Lipca 2013 #48179 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Odwołanie od bana piszę się w ciągu 24h. ciągle skargi piszesz na kolegę admina konspira, coś Ci zrobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2013 #48180 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wlasnie, podczepiam sie do tego co Bad ek' napisal. Ciagle sie go czepacie o byle coo.. to jest naprawde porazka ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48182 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Nie Elite to mój kolega . Powiedział mi o tym teraz i zaraz napisałem wątek . No raz napisałem w swoim imieniu . A teraz w imienu kolegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48183 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Cóż moim zdaniem bardzo słusznie. Ileż można dawać bany na 5 minut jak zaraz wraca i dalej laguje pół serwera. http://aquax.unixstorm.org/amxbans/ban_list.php?bid=20910 ten Elite? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 5 Lipca 2013 #48210 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Godzina moim zdaniem to przesada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48216 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 ogólnie ban słuszny. myślę ze godzina może trochę za dużo ale na pewno teraz da dużo do myślenia i gracz nie bd ignorować ostrzeżeń od admina. co do całej sytuacji znowu te same osoby piszą skargę na admina Konspira. bardzo dziwne i denerwujące ze nikt inny tylko wy. ale sprawę pozostawiam h@ do analizy dokładnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Lipca 2013 #48217 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Takie samo zdanie co Morderca ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Lipca 2013 #48253 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Triker... Po raz kolejny się pod kogoś w tym poście podpinasz choć to i tak nic nowego nie wnosi. Proszę Cię... Nie nabijaj postów. Wiem, że zaraz będziesz miał spiny itp... No ale cóż. Złożyłem tylko moją prośbę. Gracz ciągle banowany za ping mógłby dostać taką godzinę bo jak wie, że laguje w danym momencie to wychodzi i przeczekuje. Amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48271 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Szkoda czasu ban słuszny. // Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi