Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest
Napisano

Moja propo jest taka , aby osłabić Strzelca Wyborowego . Blantosi Skiora:D pokazali nam jakie te klasy są dobre . Niedługo nikt nie bedzie kupował premium tylko grał wyborowym . Wyborowy ma "w sumie 4" skoki , bezlik ammo , widzi miny , 1/X na oślepienie . Bronie : Ak/m4 ... Co 1-5 strzał to oślepienie . !

Gość Guest
Napisano

to dziala na takiej zasadzie ze jezeli ktos klasa ogarnia odrazu ja pogorszyc bo nie dajemy rady trzeba wlozyc w to troche wyslilku i bdz dobrze.

Jestem za nie pogarszaniem tej klasy

Gość Guest
Napisano

Klasa niech zostanie. Jak każdy gracz będzie nią grał wtedy nie ma co jej psuć bo się fochną gracze. Teraz jak klasą ta gra załóżmy z 10 osób też nie ma co jej psuć bo po co ? 10 osób jakoś się przetrwa.

Wniosek: Nie psuć tej klasy ;) niech zostanie taka po wieki wieków ;D

Gość Guest
Napisano

ale po co zaraz odbireac? tak robicie z kazda klaza zwykla ktora ktos ogarnia (szereg, chorazy czy tam bog wie jeszcze co) zawsze jak was leja czy czos to chcecie oslabiac jak juz oslabia to nikt tym nie gra i te klasy sa juz bezuzyteczne i nikt nimi nie gra...

Gość Guest
Napisano

Ja bym zmienił oślepienie z 1/9 na 1/15, bo coś za często to "wchodzi", wystarczy 2-4 strzały i już cię oślepia.

Gość Guest
Napisano

Szansa na oślepienie 1/15 i będzie dobrze. Bo faktycznie oślepienie zbyt łatwo wchodzi.

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...