EvO Napisano 4 Lipca 2013 #47809 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 no coz moge powiedziec.. dla tego nobka na TaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 4 Lipca 2013 #47841 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 Przecież jak on zostanie adminem to będę miał robione co chwila ss :< Albo będę pisał skargi :< Ale dobra nie będę chamem dam ci na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Lipca 2013 #47956 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Znamy się już trochę czasu , jestem przekonany ,że dasz sobie rade. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48062 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Na TAK, powody byly wymienione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48088 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Skaczesz z admina cod na dd2 i z powrotem na cod ;D ? jestem tak. ponieważ: nie ma na Ciebie skarg dobrze radzisz sobie w funkcji admina na każdym serwerze multi-head przyjemnie bd się z tobą ponownie współpracowało. nie mam zastrzeżeń poza takim że zostań na jednym ;d albo na wszystkich ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48091 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Wielkie Taaak Ogar, Miły, na pewno sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48140 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jestem na TAK Powody Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Lipca 2013 #48142 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Jestem na tak. Pozdrówki //Post nic nie wnoszący do Tematu ! +10% /xDoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 5 Lipca 2013 #48191 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Moje Zdanie jest dosyć Ciekawe Gdyż ja z Tr!k3R'em bardzo dobrze się dogadujemy Jestem dla Ciebie na duże Tak. Powody Up. PS. Dobry będzie z niego Admin Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Lipca 2013 #48293 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Jestem na Tak głównie na wzgląd tego, że był już adminem raz na cod i dd2 i spisywał się całkiem nieźle. Nie było raczej z nim za dużo problemów i liczę, że Triker uzyska admina Myślę, że spiszę się lepiej niż na 2 poprzednich funkcjach Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48309 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Na Tak spełnia wszystkie wymagania był już tutaj adminem -pomocny -miły -ogarnięty na wielkie TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48355 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ja tez na wielkie tak -mial juz tutaj admina -miły -pomocny -i reszta up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Lipca 2013 #48360 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Tr1k3r wracasz powiadasz? Nie było z Tobą problemów na DD2, na Codzie na razie też nie (kiedyś też). Daję Ci Tak, jako iż się starasz i jesteś aktywnym uczestnikiem forum jak i serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Lipca 2013 #48490 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Uzasadnienie: Byłeś adminem i straciłeś go wiesz czemu. Teraz prosisz o powrót. Dostajesz tą szansę. Skorzystaj z niej i nie powtarzaj tych samych błędów. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi