Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Moja propozycja jest taka, aby zrobić weekend bez klasy ninja. Myślę że większość się ze mną zgodzi ponieważ czasami jest to strasznie męczące wypatrywać gościa z ninją. A poza tym pojawia się coraz więcej tej klasy i zapełniają rank, ale to nie dziwne bo przecież biegają i mają ostre żniwa. Dlatego moglibyście zrobić taki weekend odpoczynku:P wszystkim na pewno wyjdzie to na dobre a ninje sobie ten weekendzik odbiją pewnie w poniedziałek:P To tylko taki pomysł ale przemyślcie to :D

Napisano

Na Nie. Pomyśl sobie gdyby ktoś Ci zabrał premke na dwa dni ? Wkurzył byś się co nie ? . Dlaczego mamy karać innych graczy, dlatego,że kupili sobie Ninje... . Pomyśl sobie gdyby ktoś napisał podobny temat, i by napisał weekend bez Klasy Kapitan... . Pomysł bez sensu.

/Przenosze.

Napisano

NIe no ja wszystko rozumiem, ale jakby spojrzeć z 2 strony to H@ ukarali innych graczy wymyslając ninje. Więc jakiś czas na odpoczynek się należy ;) I jakby wszytkim zabrali premke np. kapcia bo nim gram na 2 dni to nic wielkiego by się nie stalo :P od każdej premki mozna odpocząć

Napisano

Na Nie. Pomyśl sobie gdyby ktoś Ci zabrał premke na dwa dni ? Wkurzył byś się co nie ? . Dlaczego mamy karać innych graczy, dlatego,że kupili sobie Ninje... . Pomyśl sobie gdyby ktoś napisał podobny temat, i by napisał weekend bez Klasy Kapitan... . Pomysł bez sensu.

/Przenosze.

Zgadzam się z tą wypowiedzią.

• Odpowiedzi 7
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Najaktywniejsi w tym temacie

Popularne Dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...