Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45354 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Data i godzina: 18:50 Nick admina/gracza, który zawinił: TheGraabarz Dowody: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: TheGraabarz [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Bardzo powazna obraza admina, (Nie jestem prostytutka, tak w nawiasie)' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 tydzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '87.207.61.143' [AMXBans] ======================================= Świadkowie: - Uzasadnienie: Obraziłam go "Przestań truć, i przestań dawać dupy" Dał bana na tydzień za długo... na tyle to za nwm, sh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Czerwca 2013 #45358 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zdecydowana przesada, jeżeli ktoś ma coś do dodania to czekamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45361 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Anka po pierwsze nie była to twoja pierwsza obraza w stosunku do mnie. Nie jestem dz*wką, żebyś do mnie tak mówiła. Może cię to nauczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2013 #45362 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 grabarz dobrze ale wedlug mnnie tydzien to troche za duzo nawet jak na taka obraze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45363 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Myślę, że ban słuszny, ale mógłby trwać nieco krócej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Czerwca 2013 #45364 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Moim zdaniem ban jak najbardziej poprawny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2013 #45365 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 do tego widzialem ze ten gracz jak narazie dostal tylko 2 bany za obraz (moze az 2) ale na 5 minut i na godzine wiec taki przeskok na tydzien to troche dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Czerwca 2013 #45366 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ban jak najbardziej sluszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45367 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zgadzam się... Szanujmy się Jak dla mnie słuszny ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Czerwca 2013 #45373 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Moim zdaniem obraza jest ale myślę, że 1-3 dni wystarczyłyby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Czerwca 2013 #45379 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Ban słuszny, ale zmniejszcie jej tą kare do 2/3 dni. Tydzień to trochę za dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45382 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To na ilę wkońcu, nie chce marnować VIP'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Czerwca 2013 #45386 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 agatka poczekaj na wypowiedz h@ on zadecyduje o twoim banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 26 Czerwca 2013 #45388 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dla mnie ban słuszny skoro Grabarz mówi że to nie pierwsza tego typu sytuacja , trzeba tępić takie zachowanie tym bardziej w stosunku do admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45391 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 popieram HardeQa proponuję na razie dać 3 dni. jak sytuacja się powtórzy ze strony tej osoby. to bd w tedy tydzień adekwatny jak najbardziej .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45411 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 To pierwsza sytuacja, wcześniej mówiłam tylko, że złoże skarge bo qruby i graabarz zabrali mi vipa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Czerwca 2013 #45412 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Jak oni mogli Ci zabrać Vip'a ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45413 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dogu. Długa historia ;D chcesz to wyślę ci to na PW NA w związku z tematem. Mimo iż Agata grabisz sobie na serwerze i to bardzo sądzę że taka kara jest o wiele za długa. 2-3 dni powinny nauczyć ją w końcu szacunku nie tylko do starszych ( ponieważ jestem młodszy ;P ) ale również do wszystkich. Ale chciałbym zawiązać z Agatą pewien układ. Jeżeli H@ pozwolą. Skrócimy ci bana do 3 h pod warunkiem że każde byle jakie przezwisko kończyć bezie się dla Ciebie 3 h a każde mocniejsze 1 dniem. Dodatkowo obraza admina ( jako osoby wyżej położonej) kończyć się będzie za każdym razem 1 tygodniem ? - Co wy na to ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45421 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Bez sensu qruby, wszyscy są równi. Zabraliśmy vipa tb? Po pierwsze:, za zgodą conska, po drugie zabraliśmy wszystkim po trzecie zrobiliśmy vote czy się zgadzacie, wyszło tak po czwarte plugin vipa blokuje jb_oasis, najprawdopodobniej najlepszą mapę na jaila. Niewiem po co twoje wieczne spiny, że vipa nie miałas przez 20 minut. Agata ty ciągle masz jakieś spiny na serwerze. Podobnie do Anki która wcześniej grała. Zachowujesz się tak samo beszczelnie w stosunku do graczy oraz administracji co ona. Jej zawsze coś nie pasowało. Ten ban wkońcu nauczy cię pokory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 26 Czerwca 2013 #45430 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Poproszę h@ o wypowiedź i podjęcie decyzji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Czerwca 2013 #45433 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Dobra Grabarz. masz racje. ale to załatwi sprawę jednorazowo a taki układ załatwił by raczej na dłużej. Z resztą Nie spamujmy. Proponuje zamknąć temat, H@ sobie otworzy bo już się robi tu niezły spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 26 Czerwca 2013 #45439 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Zamykam temat, ponieważ robi się zbędny spam. Proszę by Administratorzy wyciągnęli odpowiednie wnioski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TWS Napisano 26 Czerwca 2013 #45478 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Bana skracam do 3 dni, jeżeli sytuacja się powtórzy wtedy nie będzie już takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi