Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42063 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nick: So Wiek: 19 (za 6dni) Doświadczenie (w byciu adminem): Brak, ale szybko się uczę. Jestem po maturze, więc na razie mam czas. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5/10(większość komend można znaleźć w amx_help). Komputery to "moja druga tożsamość", jestem programistą, więc opanowanie AMXX nie będzie trudne. Staż w CS-sie: +- 6lat (2 miesiące temu wróciłem do CS'a po długiej przerwie) Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Nigdy nie lubiłem pisać na temat: "Dlaczego ja" etc. więc będę się streszczał. Lubie utrzymywać porządek(trzymanie się zasad/regulaminu etc.), gdyż umila to grę graczom jak i mnie. Często gram wcześnie rano lub wieczorem, gdy nie ma adminów, więc przydałbym się w tych godzinach. Jestem kulturalny i potrafię trzymać "złość na wodzy". Jeżeli jest jakiś problem to od razu próbuję go rozwiązać zamiast unikać. Mam trochę godzin(118h) przegranych i mam nadzieję, że nie jestem denerwujący:) Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: różnie, ale przeważnie > +-3h (ostatni tydzień mało grałem, bo byłem zajęty) Kontakt: GG, Steam, Forum, E-Mail Po za wzorem podania dodam coś od siebie: GameTracker Moim zdaniem jedyny minus to, to, że nie posiadam mikrofonu, gdyż nie lubię rozmawiać na TS etc. i to się niestety nie zmieni. Edit: Przepraszam, że edytuje swoje podanie ale chcialem dopisać, że jeżeli tak dużo osób wymaga micro to zaczne się rozglądać ale nie wiem kiedy przyjdzie(online szukam) Edit2: Zamówienie na słuchawki i micro złożone, teraz czekać na przesyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 12 Czerwca 2013 #42065 Administrator Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Bardzo szkoda ze nie posiadasz mikrofonu. Postaraj sie zalatwic obojetnie jaki A tak poza tym to jak czasami bylem na serwerze i ty byles to nie bylo z toba problemow. Na razie jestem jak na ta chwile neutral, lecz bardziej na tak. Chetnie porozmawial bym z toba na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42067 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja jestem na Tak gram często z tym graczem i nie robi problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42088 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Dla so tak uważam ze ogarnie i jest spoko typek ;* ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42090 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 ja narazie mam takie samo zdanie jak aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 12 Czerwca 2013 #42093 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na Tak, ale ten mikrofon by sie przydal wiec mysle ze dobrze by było jakbyś sobie kupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Czerwca 2013 #42097 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na wielkie Tak. Bardzo często zgłaszasz mi łamanie regulaminu, a gdy wchodzę zawsze masz w 100[ew. 99,99%] racji Mikrofon można ogarnąć Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 12 Czerwca 2013 #42102 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Ja na Neutral z przewagą na NIe. POnieważ, masz zero doświadczenia jako admin. Multi-head jest zbyt wysoko rozwinięta by dawać admina nie doświadczonemu graczowi. Pozdrawiam. Twoja aktywność na forum, też nie robi szału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42112 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 jestem na neutral,ponieważ nie masz mikro i nie ma cię na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Czerwca 2013 #42117 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na tak: +Steam +Aktywność +Nie sprawiasz kłopotów +Jesteś lubiany +Wiek - nie masz micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42118 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Na tak.Wypowiedź aquaxa potwierdziła że jesteś pożądnym graczem lecz chciałbym cb usłyszeć na ts3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42119 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na TAK Mikro można ogarnąć, a np. na FFA rzadko kto go używa więc to nie jest moim zdaniem najważniejsze Godziny przegrane - masakra ! Widać, że jest to ogarnięty człowiek i może pomóc serwerowi a co do doświadczenia, to z całym szacunkiem, ale ogarnięcie AMXX jest w miarę proste Z chęcią mu pomogę jeśli tylko wyrazi takie chęci, a tym bardziej jeśli jest programistą to ogranie to w krótką chwileczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42159 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na Kompletne Nie. mikrofon tu nie ma znaczenia w twoim przypadku . brak nawet śladów kultury w tobie nie ma.. z tym co wyczyniasz na serwerze to brak słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 12 Czerwca 2013 #42244 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem na tak, ale musisz zacząć używać ts3. Kontakt z adminami jest najważniejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42247 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Jestem neutral lecz bardziej na tak. Dużo grasz, spraw sobie mikro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Czerwca 2013 #42272 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2013 Nie znam Cię kompletnie, neutral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42283 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Na nie. Bez mikro nie ma szans, jeszcze to ... Nie lubie rozmawiac nie potrzebni nam taxy admini Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Czerwca 2013 #42422 Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2013 Jestem na tak powody up ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Czerwca 2013 #42558 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Neutral , z przewagą na tak ,widzę cię czasami na serwerze wszystko ładnie zgłaszasz na u@ , lecz nie masz mikrofonu co jest wielkim minusem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42563 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 Na tak powody podał Relop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Czerwca 2013 #42567 Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi