Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40822 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 To zacznę od sedna sprawy czyli ninj jest to zbyt dobra klasa.Więc mam propozycję o osłabienie trochę tej klasy np. Nie może mieć innej broni niż nóż albo 1/2 z kosy. Wiem ,że to jest Premium i musi być lepsza od zwykłej lecz on jest trochę przesadzona. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Czerwca 2013 #40824 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Klient płaci i wymaga , na nie , klasa by była za dobra kiedy by miała ciche kroki a takowych nie ma , łatwo zabić ninję dlatego na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40829 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja bym jej dal tak : Nie moze miec zadnej broni oprocz noza i jak dostanie jakis perk z bronia to tez nie bedzie miala broni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40831 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Wtedy będzie bez sensu, gdyż nawet speedhacker byłby lepszy. (speed, 1/1 z kosy) ninja tylko mało widoczna i mniejsza grawitka. Bez broni chyba że perk. Wtedy na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Czerwca 2013 #40833 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja powiem ze jestem na nie, chociaz pomysl w miare dobry ze wzgledu na to ze ninja denerwuje jak i na nowych graczy ktorzy nie ogarniaja ninji. ale i tak h@ rzucil latarke dzieki ktorej widzisz ninje, dalsze oslabianie tej klasy zrobilo by z niej zwykla zamiast premke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Czerwca 2013 #40836 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Jest latarka i tyle na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40849 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jest latarka klasa była osłabiana i poza tym jest łatwa do zabicia Na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 6 Czerwca 2013 #40852 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Klient płaci i wymaga , na nie , klasa by była za dobra kiedy by miała ciche kroki a takowych nie ma , łatwo zabić ninję dlatego na nie. Święte słowa ;p . Co do propozycji jestem na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40853 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 a ja jestem za oslabieniem bo to cod an ie jakis inny mod i tutaj ninjy w ogole ni powinno byc, dlatego na start powinna miec 100 kondycji albo z -10 wtedy by dalo sie ja jakos zniesc ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40868 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nie przesadzajcie , niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40897 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Dokładnie, niech zostanie tak jak jest. Ninja idealnie zbalansowany jest, bo i słychać jego kroki, ma praktycznie 1 szanse na zabicie, jeśli nie trafi przeważnie leży oraz latarka jest przeciwko niemu, więc nie ma co zmieniać. Jeśli chcecie osłabić ninję, to równie dobrze możecie osłabić inne premki tj. kapitanowi 1/2 z awp, konspirantowi 1/2 z scouta, zabojcy 2 miny itd. Jak widać nie ma to sensu i niech zostanie tak jak jest, to tak na podsumowanie ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Czerwca 2013 #40925 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ninje da się zabić pewnie tylko jak lata jedna koło ciebie a nie tak jak teraz na serwie z 10... i zamiast pełny serwer to siedzi max 20 ludzi jak ninje wrócą ze szkoły ponieważ nie można się nacieszyć grą moim zdaniem jakiś limit na ninje by się przydał... ze 4 na mieś... sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40928 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Taka opcja na pewno nie wchodzi w grę snajper gdyż było by to bez sensu i strata dla serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Czerwca 2013 #40935 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Strata już jest trochę dla serwera bo w godzinach popołudniowych powinien być pełny a nie ma bo przyjdzie z 3 ninje i nie idzie czasami grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40941 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Na nie gdyż cały czas ninja jest przesadzona to wiemy lecz premium musi być lepsza od zwykłej klasy jeżeli ktoś płacze na ninję niech sobię sam ją zakupi a nie tylko marnuję słowa na to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Czerwca 2013 #40992 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ja bym proponował aby ninja miała by bron tylko i wyłącznie z perku. Niech te perki coś dają... niech będą w końcu przydatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 6 Czerwca 2013 #41008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nie panowie grałem coś koło 22 6 czy 7 ninji było... jak zabijesz jedną to zabija cię druga inne klasy mogą się obronić bo mają np. rakiety a ninja jak ma 70 lvl to już jest ją ciężko zabić... i zniechęca to ludzi bo to widać po prostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Października 2013 #85301 Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Tiger gra klasa ninja i co runde ma staty 40 : 7 wiec jak czytam że ninje jest latwo zabic to mnie to smieszy.On ma tyle kondysji ze sie z anim nie nadarzy i zabija na hita.jak mu dobrze runda pojdzie to 3/4 temu wybija jestem tego swiadkiem.Dla mnie ninja przesadzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85618 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 ninje sa strasznie denerwujace, ale mysle ze nie ma sensu ich oslabiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Października 2013 #85619 Udostępnij Napisano 29 Października 2013 DUżo razy był temat. Ninja nie będzie zmieniana , bo już była osłabiana. //zamykam ( jak czerwoni coś będą chcieli dodać to otworzą.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi