HardeQ Napisano 31 Maja 2013 #39660 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Mam propozycję na server typu "SURF MOD" i to najlepiej "Only Surf ski 2". W związku z tym, że sam szanowny aquax mówił, że nasza serverownia może się w najbliższym powiększyć x2 to myślę, że ten mod wraz z aim/awp/fy pozwoliłby rozluźnić się graczom. Tak więc server oczywiście gdyby powstał należał by do moich ulubionych i kupiłbym sporo reklam dla serverowni tylko po to aby na surfa przybywało ludzi.[skorzystałyby na tym inne servery + sam server CS GO] Na surf modzie przesiedziałem rok i nie uważam tego czasu za marnowanie ponieważ gra zawsze była przednia. Na surfie oczywiście aby na niego zarabiać mógłby być "VIP". Vip otrzymywałby: [ to jest tylko moja propozycja, która gdyby server jednak powstał mogłaby ulec zmianie] co rundę deagle 7 naboi + shotguna[full] 2 granaty he, flash, smoke +10hp za zabójstwo+ 15hp za headshot slot na serverze i kosztował by - 11zł sms miesięcznie bądź 5 zł przelewem. Chciałem dodać, że zawsze gdy się poddenerwuje wchodzę na surfa, pograć i wejść w stan rozluźnienia. Myślę, że samo 11 slotów by wystarczyło aby gra była dobra i urozmaicona. Jak mówiłem to jest tylko propozycja, pozdrawiam. HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 31 Maja 2013 #39662 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Na nie. Surfy sa malo znane i malo przyciągają graczy, jak i zyskow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39663 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 no mamy w propozycjach juz 3 server i jeden stoi już ale Testowany jest więc ? jestem na tak ale może najpierw wystartować 45K ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Maja 2013 Autor #39664 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 DoGeK nie powiedziałbym. Grałem na surfie na którym trzeba było wejść rano aby pograć bo 32 sloty to było za mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39665 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Tak ja jestem na TAK... Hardeq to jest świetny pomysł , dawniej grałem na only surf_ski_2 i byłem dobry ^^ teraz można by było wrócić do starych czasów TAK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39668 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Jestem na tak, ale jak już powiedział jupik w propozycjach są 3 serwery Jak dla mnie najważniejszy jest DR (ja tam sobie lubię dla rozluźnienia pograć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 31 Maja 2013 #39669 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Na tak , ale ONLY SURF SKI 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 31 Maja 2013 #39670 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Surf Ski 2 <3 *,* Jestem na tak ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 31 Maja 2013 Autor #39671 Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 Ale dawajcie głosy do ankiety. Na razie z słów jest 5 tak 1 nie. + moje zdanie to 6 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi