Reprezentant Napisano 26 Maja 2013 #38861 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 jestem na nie , mało aktywny na serwerze , i jak dla mnie to Moderator / UB i adm na AIM/FY/AWP + adm na COD to za duzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Maja 2013 #38868 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 hmmm ja powiem tak: jestem neutral bo wymagania spelniasz i w ogole jestes spoko gosciem, ale chodzi o to czy ogarniesz wszystko, masz 16 lat wiec do tego dochodzi szkola nie mowiac juz o obowiazkach domowych( chyba ze sql popierdzieliles i w domu nic nie robisz ) ale staraj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39214 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jestem na tak ogarnięty ma steama już ale ciekawe czy dasz sobie rade w adminowaniu,moderowaniu forum i UBTEAM jak byś poradził to Wielkie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39227 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Nie ma tu żadnej wady, człowiek jest ogarniety, pomoże w kazdej sytuacji, w pewnością jestem na Tak ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Maja 2013 #39324 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi