Gość Guest Napisano 26 Maja 2013 #38838 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 Na tak kolega gra duzo na serwerze widac ze jest ogarniety !! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 26 Maja 2013 #38844 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 A ja powiem tak. To co z tego ze vedaar odszedl ? Odszedl to odszedl i to nie powinno miec zadnego powodu do twojego powrotu. Jak pogonil cie Patryk to pewnie zmoczyles na czyms dupe albo miales niewyparzony jezor. A co do twojego powrotu to jestem na nie. Dlatego przynajmniej ze wspominasz o veedarze co jest nie na miejscu pod ty wzgledem ze go krytykujesz. Wracasz i myslisz ze od razu dostniesz admina. A po 3 to nie znam cie chociaz miales tu admina. "Wiec pewnie byles malo aktywny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 26 Maja 2013 #38866 Udostępnij Napisano 26 Maja 2013 na razie jestem na NIe powody podal dogek i eR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Maja 2013 #39204 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Na tak ogarnięty znam go od bardzo bardzo bardzo dawna gra tu od bardzo dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 28 Maja 2013 #39243 Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Moim zdaniem nadasz się na tą funkcję Proszę tylko byś częściej był na serwerze Jak narazie jestem na Tak tylko spraw bym nie zmienił zdania o Tobie na ts widzialny dla osób które nie siedzą tylko na 1 kanale Czekamy na decyzje H@ i Opiekuna Coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 29 Maja 2013 #39254 Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 /Close ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi