Skocz do zawarto艣ci

Ponowna pr贸ba

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: krzychuxd

Data rejestracji na forum: 11-05-2011

Czas sp臋dzony na forum: 2 Tygodni, 3 Dni, 7 Godzin, 1 Minuta, 27 Sekund

Do艣wiadczenie w ocenianiu: 4/5

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak obs艂ugiwa艂em.

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Na serwerze by艂em par臋 razy na ss'y

Dlaczego Ty?: Poniewa偶 mam ju偶 du偶o wolnego czasu.Jestem ogarni臋ty w tych sprawach.No i bym chcia艂 pom贸c w sprawdzaniu graczy ;]

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: od 2 do 4 godzin.W weekendy wi臋cej.

Co艣 od siebie: Jestem Krzysiek,mam 16 lat.Interesuj臋 si臋 sportem oraz informatyk膮.Moje hobby to Pi艂ka no偶na.Lubi臋 je藕dzi膰 rowerem :).Chodz臋 do 3 gimnazjum.No i mam nadziej臋 偶e moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie ! ;)

Pozdrawiam !

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Go艣膰 Guest

Jestem na tak znam cie od bardzo bardzo dawna fajnie sie z tob膮 gra / gada na tsie i wgl my艣le 偶e ogarniesz t膮 funkcje :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

No krzychu znam Cie juz dosyc dlugo i nie raz widzialem jak ogarniales posade UB i robiles to bardzo dobrze :D Dlatego moje zdanie bedzie na takie a nie inne : Jestem Na TAK ! :D

Odno艣nik do komentarza

Jestem na TAK , i ty b臋dziesz ostatni膮 osob膮 kt贸ra ode mnie tak膮 opinie otrzyma艂a poniewa偶 tylko jest ju偶 UnBan Team 偶e zawsze kt贸ry艣 jest na forum.

P.S: Po rozpatrzeniu tego podania prosz臋 o zamkni臋cie rekrutacji na UnBan Team bo na serio zrobi si臋 "burdel" , b臋dzie wi臋cej UnBan Team ni偶 os贸b kt贸re wstawiaj膮 ss'y na forum heh ;)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Jestem jak najbardziej na tak ch艂opak ogarni臋ty z forum korzysta bardzo czesto wi臋c my艣l臋 偶e, na pewno ogarnie t膮 posad臋 :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...