Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35008 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Nick: T1N3 Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem na kilku serwerach Znajomość AMXX (W skali 1-10): 5,5 :E Staż w CS-sie: ogólnie jest to 4 lata :E Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Ponieważ dużo siedzę na cs, ogarniam czy ktoś gra nie uczciwie , dlatego że czasami siedzę od rana do późnej nocy więcej nie wiem :E Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: na tygodniu 4-5h(szkoła) na weekendach 5h+ Kontakt: Steam RobinH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35015 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 ooo Tutaj widze w nim admina, mysle ze sie nada, Moim zdaniem to jest najlepsze podanie z tych co mamy, bo rasta zlozyl podanie a nie gra wiec nie ma co na niego chyba patrzec, na ts tez go dawno nie widzialem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35027 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 jestem na tak, czesto widze na serwerze oraz na ts. widzi przewinienia i bledy graczy, zna regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35028 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak, gracz ogarnia, często jest na ts reszta powodów up ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 8 Maja 2013 #35029 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 JEstem na TAK, lecz popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35031 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na TAK aktywnosc w grze jest, na ts rowniez takze wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35033 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja za to jestem na Nie gdyż udało ci się nie raz do mnie bluzgać . A ja jestem pamiętliwy człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35052 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na Duże Tak!. Wymagania spełniasz. to przede wszystkim w grze często na ts również nie mam zastrzeżeń co do Ciebie Jedyne co musisz nadrobić to więcej na forum się udzielać I zgadzam się co to Staszka wypowiedzi to jest podanie najciekawsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 8 Maja 2013 #35053 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na Tak.Spełnia wymagania i na pewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 8 Maja 2013 #35059 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na Tak powody są podane 2 posty wyżej.... Pozdrawiam Time na prezydenta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 8 Maja 2013 #35061 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na TAK! Powody wymienili koledzy wyzej ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35068 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Do ciebie Staszku Mialem problemy z internetem dopiero dzis juz mam dlatego mnie dawno nie bylo na ts oraz w cs A tu do podania kolegi jestem na Tak Jest steam oraz wiek i ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35072 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 a to ok nie wiedzialem ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 8 Maja 2013 #35097 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak , powody wyżej . ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 8 Maja 2013 #35111 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na Tak. T1M3 to w tym przypadku bez cukrzenia dobra osoba na dobre stanowisko. Powody wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35152 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak . Jest bardzo aktywny w grze oraz na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35153 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak znam cie i gadałem z tobą na tsie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 8 Maja 2013 #35161 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 hmmmm. Powiem ze jestem na TAK. siedzi na serwie caly czas praktycznie (bedzie kolejny admin noo-life) na Ts tez jest czesto. ogolnie spoko gosc.. Ps. Durex byles kiedys w jakims podaniu na Tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 8 Maja 2013 #35163 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja jestem na razie na "Nie" Wiem zwolniło się miejsce na Admina ale forum jest przez ciebie mało używane. Postaraj się nabić trochę postów ale oczywiście nie w humorze itd. Posiedź na forum ogarnij co się tutaj dzieje a będę na "Tak" .... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35185 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Ja miałem podobną sytuacje co Durex. ... Jestem na NIE ponieważ gracz ten nie umie zrozumiale czytać tekstów na forum a następnie miewa pretensje o nic Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35190 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 O to mi chodzi że mogłeś np napisać do mnie na priv a nie piszesz niepotrzebne posty w twoim podaniu... A jeżeli jużpiszę to chodzi mi o temat Czołgista w dziale Klasy i perki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35233 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Każecie mu nabijac posty? Niech leci ogarniac serwa juz! Nic nie mowie daje tylko przyklad, szoku ile mial postow jak skladal podanie? Wiec wlasnie, mozna wziasc pod uwage to podanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 9 Maja 2013 #35239 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Popieram co co napisał StaszeQ Time jest osobą odpowiednią na to stanowisko Czekamy na decyzje H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Maja 2013 #35318 Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 jestem na tak ogarniety gracz, co najwazniejsze czesto na serwie nadaje sie na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 10 Maja 2013 #35736 Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Jestem na TAK pomimo tego ze nie za dlugo z wami jestem ale zauwazylem juz w niektorych graczach miedzy nimi byl T1M3 i jest on ogarniety, spokojny itd itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi