Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34202 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nick: Vandal. Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): MH (1,5 roku), 3 inne serwery w miare powinny być znane + 1 na CS:SOURCE Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: STEAM_0:1:24215634 Dlaczego TY .!: Byłem tutaj raz adminem dość długi czas, aquax ani inni gracze nie mieli do mnie żadnych zastrzeżen skargi nie wpływały na mnie. Myślę że jako osoba jestem w porządku do póki mnie nikt nie zdenerwuje. Poprostu myślę że chociaż malutka szansa dałaby mi chęć do dalszej pracy i większe zaangażowanie w sprawy serwera Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: zależy od dnia tygodni 3-5h Kontakt: GG,PRIV,STEAM: Vandal Zolnierz RPK,SKYPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34204 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na serwerze masz przegrane 17.37h , aktywność duża.Widuję Cię na serwie jak od czasu do czasu wbije , nie widzę żeby były na Ciebie skargi i problemy z Tobą , nie widziałem żebyś przeklinał , obrażał iż to mogę Ci dać moje tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34205 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wybaczcie że napisałem w swoim podaniu :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Maja 2013 #34206 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na Nie - po pierwsze piszesz w swoim podaniu. - wydaje mi się że admin powinien miec cierpliwość "myślę że jako osoba jestem Wporządku do póki mnie nikt nie zdenerwuje" - popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34215 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Takie same zdanie jak wyżej i powody też te same Wiec na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 5 Maja 2013 #34217 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem aktualnie na Nie ze wzgl. na to, że ciebie również trzeba uspokajać Więc taki spokojny nie jesteś. Resztę powodów podał DoGeK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34219 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Narazie na NIE zmień swoje zachowanie a będe mógł dać ci Tak. Reszta powodów na górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34230 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja ci powiem że jestem na nie aktywność co drugi dzień na serwie aktywność na forum znikoma na serwie przykładem kultury nie jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34317 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na nie, powody wyzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34329 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Tez na NIE powody wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34433 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na chwilę obecną na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34440 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jeszcze dopiszę jeszcze jeden powód do mojego Nie po moim głosie na nie pan vandal nie umie zachować spokoju i znieść krytyki w spokoju tylko na serwerze się czepiał i sapał do mnie to jest jeszcze jeden powód mojego Nie i sprawia że jest ono jeszcze większe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34441 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Na chwilę obecną jest dużo @ na CoD MoD więc jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34497 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem Neutralny. nic do Ciebie nie mam. musisz mieć wewnątrz siebie spokój ,czi" zwiększyć aktywność na forum i na ts. i bd miał większe szanse . jestem dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37831 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Nie Powody @ up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37840 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Ja jestem na TAK. Jesteś tutaj już sporo czasu, jesteś zauważalny, pomocny. Takich ludzi na pewno potrzeba w ekipie. A co do pisania w podaniu nie przejmuj się, każdy ma prawo skonfrontować uwagi wymierzone w jego stronę. Na pewno znajdziesz spokój wewnętrzny bo jak zaczniesz banować ludzi na serwerze to stracisz szybko tą posadę. A jak pomyślisz za każdym razem jaką stratę byś poniósł to się "pohamujesz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Maja 2013 #37841 Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 Na nie powody up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 21 Maja 2013 #37861 Administrator Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi