Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34029 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Nick: "Bueno" lub w grze : "BuEnO" Wiek: 17 Doświadczenie (w byciu adminem): byłem już adminem na kilku serwerachi ogarniam Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8 Staż w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: steam Dlaczego TY .!: bo jestem kulturalny chyba że jakiś dzieciak lub osoba mnie wyklina w tedy nie jestem zbyt miły , jestem pomocny , reklamuje serwer i strone multi-head , nie spamuje na u@ i pisze tylko gdy widze kto ma wh , odróżniam skilla od wh boo już nie raz grałem na turniejach typu ESL lub mixy, gram na serwerze jakieś 3-4 miesiące co pewnie kilka osób potwierdzi Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: weekend i świeta 3-5 godzin , dni robocze : 1-3 godzin Kontakt: STEAM_0:0:60756002 lub gg : 43566313 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34031 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 a masz mikro i ts'a ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34039 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 mikro mi się rozwaliło 4 dni temu ale już z wami gadałem na ts kiedyś ale na ts moge też pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34049 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 beuno gram od 2tyg na cod modzie i nigdy cie nie widzalem ani nie gadalem na ts z toba.Masz przegrane tylko 30h powinienes miec przynajmniej 50+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34051 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wypowiadaj sie na forum jak narazie na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34057 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 musisz zwiększyć swoją aktywność na forum , ts, w grze Cie widuje. Co do nerwów i jak ktoś cie wkur,... to musisz zachowywać spokój i sobie pod nosem bluzgać ponieważ jako Admin musisz dawać przykład gry i kultury. Ponadto proponuje kupić mikro i zapoznać się z adminami. bo jak na razie widziałem w grze cie tylko parę razy i ciężko się wypowiedzieć na razie masz u mnie na ,,Nie" spełń to co wyżej wymieniłem i bd miał na tak ^^. I nie pisz w swoim podaniu .....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34063 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 ja też na razie na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Maja 2013 #34069 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Na NIe. - Popraw aktywność na forum/serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34079 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ja na nie, na ts nie bylo cie chyba nigdy, w grze czesto cie nie widac, forum aktywnosc niewielka. Pograj popisz pogadaj na ts to pomysli sie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34119 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na nie powody Up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 4 Maja 2013 #34121 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ogólnie spoko z cb kolo , jednak musisz wchodzić częściej na T`sa porozmawiać z nami i ogólnie poprawić aktywność. . Ja jestem Nautral. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34419 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Fakt, faktem grasz trochę za mało także też jestem na neutral.. powodów jest już dużo podanych także sam wiesz jak jest. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 6 Maja 2013 #34603 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 A więc na razie zamykamy temat. Close/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi