Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34022 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Wiek:16 lecz w lipcu bd skończone 17 Data rejestracji na forum:13-04-2012 Czas spędzony na forum:3 Tygodni, 3 Dni, 8 Godzin, 23 Minut, 39 Sekund Doświadczenie w ocenianiu: Duże w skali to 8/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?:Tak Byłeś banowany na forum lub serwerze?:Tak na serwerze Dlaczego Ty?:mam duże doświadczenie w sprawdzaniu ssów i znajdę dużo czasu na sprawdzanie ssów Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?:kilka ładnych długich godzin lecz nie zawsze się wypowiadałem ale to się zmieni Coś od siebie: mam nadzieje że to podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34023 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Zawsze się przyda jeszcze pare rąk do pracy... ogarnięty człowiek jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34024 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Ja jestem na neutral. Juz widze znajdujesz malo czasu na gre w cs, i ogarnianie serwa, a ty jeszcze chcesz miec range ub team. No nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34035 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na Tak Durex, nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Powody : Ogarnięty, miły, no jak znam durexa to odpowiedzialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Maja 2013 #34052 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 No ja będę tego samego zdania co StaszeQ. Na serwerze widzę Cie rzadziej, jak i na forum. Wiec jestem na Neutral . Zajmij się serwerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Maja 2013 Premium #34061 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 To ja widzę rozwiązanie takie : Albo chcesz unbanteam albo admin cod. Wybierz bo tu i tu nie ogarniesz bo np. na serwerze jesteś ostatnio bardzo rzadko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 4 Maja 2013 #34062 Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na Tak. Ogarnięty człowiek uważam ze jeśli składasz podanie i na tą funkcję to dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Maja 2013 #34322 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 lecz jeżeli jak er pisze miałbym takie ultimatum to wole Ub team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Maja 2013 Premium #34330 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Znając Drurex'a przez długi okres czasu poznałem go dosyć dobrze. Z adminowaniem na cod modzie nie miał najmniejszych problemów. Wiadomo, co niektóre osoby mają mniej czasu na grę (poprawianie ocen na kończący się rok szkolny lub sprawy prywatne). Moim zdaniem ogarnie Ubteam jak i serwer. Niech się wykaże. Powiedzmy, że na okres próbny pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Maja 2013 #34380 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na tak , myślę, że da radę pogodzić te 2 funkcje. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34438 Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na nie , powody podał StaszeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 6 Maja 2013 #34629 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Hmm, Ja durexa znam, lecz ostatnio zaniedbuje swoje obowazki ;p ( wiem szkola, poprawienie ocen itp.) Lecz Durciu ode mnie masz narazie na Neutral z przechylnoscia na TAK, takze jezeli poprawisz swoja aktywnosc to bede w 100% Na TAK! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34653 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 No no Durciu jeszcze jeden obowiązek mi to nie robi ale co inni powiedzą A co do głosu jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 6 Maja 2013 #34656 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ja mam to samo zdanie co eR Admin COD albo UB Team.Bo 2 na raz raczej nie ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Maja 2013 #34726 Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Jestem na tak znam durexa od dawna chociaż ostatnio mało przebywał na MH jest fajny można z nim pogadać ogarnięty miał moderatora i wielokrotnie Admina COD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35071 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak dla Durexa.Jest juz troche z nami,mozna z nim pogadac,ogarnia to co musi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Maja 2013 #35078 Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Durex zostałeś właśnie adminem UnBan Team. Zgłoś się do mnie po dostęp do AMXBans. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi