Go艣膰 Guest Napisano 4 Maja 2013 #34022 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 Wiek:16 lecz w lipcu bd sko艅czone 17 聽 Data rejestracji na forum:13-04-2012 聽 Czas sp臋dzony na forum:3 Tygodni, 3 Dni, 8 Godzin, 23 Minut, 39 Sekund 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Du偶e w skali to 8/10 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?:Tak 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?:Tak na serwerze 聽 Dlaczego Ty?:mam du偶e do艣wiadczenie w sprawdzaniu ss贸w i znajd臋 du偶o czasu na sprawdzanie ss贸w 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?:kilka 艂adnych d艂ugich godzin lecz nie zawsze si臋 wypowiada艂em ale to si臋 zmieni 聽 Co艣 od siebie: mam nadzieje 偶e to podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 4 Maja 2013 #34023 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 Zawsze si臋 przyda jeszcze pare r膮k do pracy... ogarni臋ty cz艂owiek jestem na Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Maja 2013 #34024 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 Ja jestem na neutral. Juz widze znajdujesz malo czasu na gre w cs, i ogarnianie serwa, a ty jeszcze chcesz miec range ub team. No nie wiem. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 4 Maja 2013 #34035 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na Tak 聽 Durex, nie wypowiadaj si臋 w swoim podaniu. 聽 Powody : Ogarni臋ty, mi艂y, no jak znam durexa to odpowiedzialny. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 4 Maja 2013 #34052 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 No ja b臋d臋 tego samego zdania co StaszeQ. Na serwerze widz臋 Cie rzadziej, jak i na forum. 聽 聽 聽 Wiec jestem na Neutral . Zajmij si臋 serwerem. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
eR. Napisano 4 Maja 2013 #34061 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 To ja widz臋 rozwi膮zanie takie : 聽 Albo chcesz unbanteam albo admin cod. 聽 Wybierz bo tu i tu nie ogarniesz bo np. na serwerze jeste艣 ostatnio bardzo rzadko. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 4 Maja 2013 #34062 Udost臋pnij Napisano 4 Maja 2013 Jestem na Tak. Ogarni臋ty cz艂owiek 聽 uwa偶am ze je艣li sk艂adasz podanie i na t膮 funkcj臋 to dasz rade Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 5 Maja 2013 #34322 Udost臋pnij Napisano 5 Maja 2013 lecz je偶eli jak er pisze mia艂bym takie ultimatum to wole Ub team Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 5 Maja 2013 #34330 Udost臋pnij Napisano 5 Maja 2013 Znaj膮c Drurex'a przez d艂ugi okres czasu pozna艂em go dosy膰 dobrze. Z adminowaniem na cod modzie nie mia艂 najmniejszych problem贸w. Wiadomo, co niekt贸re osoby maj膮 mniej czasu na gr臋 (poprawianie ocen na ko艅cz膮cy si臋 rok szkolny lub sprawy prywatne). 聽 聽 聽 Moim zdaniem ogarnie Ubteam jak i serwer. Niech si臋 wyka偶e. Powiedzmy, 偶e na okres pr贸bny 聽 聽 聽 pozdrawiam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Maja 2013 #34380 Udost臋pnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na tak , my艣l臋, 偶e da rad臋 pogodzi膰 te 2 funkcje. ) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 5 Maja 2013 #34438 Udost臋pnij Napisano 5 Maja 2013 Jestem na nie , powody poda艂 StaszeQ Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Trik3r Napisano 6 Maja 2013 #34629 Udost臋pnij Napisano 6 Maja 2013 Hmm, Ja durexa znam, lecz ostatnio zaniedbuje swoje obowazki ;p ( wiem szkola, poprawienie ocen itp.) Lecz Durciu ode mnie masz narazie na Neutral z przechylnoscia na TAK, takze jezeli poprawisz swoja aktywnosc to bede w 100% Na TAK! :-) Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Maja 2013 #34653 Udost臋pnij Napisano 6 Maja 2013 No no Durciu jeszcze jeden obowi膮zek mi to nie robi ale co inni powiedz膮 A co do g艂osu jestem na Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
vEq.! Napisano 6 Maja 2013 #34656 Udost臋pnij Napisano 6 Maja 2013 ja mam to samo zdanie co eR Admin COD albo UB Team.Bo 2 na raz raczej nie ogarniesz Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 6 Maja 2013 #34726 Udost臋pnij Napisano 6 Maja 2013 Jestem na tak znam durexa od dawna chocia偶 ostatnio ma艂o przebywa艂 na MH jest fajny mo偶na z nim pogada膰 ogarni臋ty mia艂 moderatora i wielokrotnie Admina COD. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Maja 2013 #35071 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2013 Jestem na tak dla Durexa.Jest juz troche z nami,mozna z nim pogadac,ogarnia to co musi Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 8 Maja 2013 #35078 Udost臋pnij Napisano 8 Maja 2013 聽 聽 聽 Durex zosta艂e艣 w艂a艣nie adminem UnBan Team. Zg艂o艣 si臋 do mnie po dost臋p do AMXBans. 聽 聽 聽 //zamykam Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi