Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY Przypadek niezwykle szybkiego przyrostu wieku.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Guest

Otóż dzisiaj przeglądając forum znalazłem niezwykły przypadek: chyba zgłoszę to do jakiejś gazety medycznej.

Pan Ostin/Wyindywidualizowany w ciągu 7 miesięcy postarzał się aż 4 lata.

08-10-2012, 19:41

[Podanie] OsTiN

Nick: OsTiN

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem tutaj adminem pod nickiem VeNoCh ((misq25)). Przerwa moja spowodowana była tym iż miałem zmiane dostawcy internetowego a mój ping nie pozwalał mi na grę. Wcześniej wiele innych.

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9

Staż w CS-sie: 4 lata

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Mam doświadczenie, znam zasady panujące tutaj i raczej jestem sprawiedliwy. Więc czemu ma się dostać ktoś inny niż ja?

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 2h na luzie popylam!

Kontakt: 6496190

Forma płatności: SMS

(link jakby ktoś miał wątpliwości http://multi-head.pl/showthread.php?tid=3952 )

7 miesięcy później. (25-03-2013, 12:02)

[unBan_Team] Wyindywidualizowany

Nick: Wyindywidualizowany

Staż na forum: 08-10-2012

Czas spędzony na forum: 1 Tydzień, 14 Godzin, 38 Minut, 27 Sekund

Doświadczenie w ocenianiu: Byłem tutaj niegdyś grubą rybą i miałem moc banować oraz znosić te bany przeglądając SS.

Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Pewnie no adminowałem tutaj już.

Byłeś banowany na forum lub serwerze?: No na forum nie. Na serwerze wiadomo jakie to były sytuacje- niesprawiedliwe bany za miny.

Dlaczego Ty?: Jeżeli ktoś jest w stanie udowodnić dobrym argumentem dlaczego nie Ja to zapraszam do postowania mojego tematu.

Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 3h i więcej.

Coś od siebie: Wybór zależy od Was. Dziękuję.

Jak wy skomentujecie ten niezwykły przypadek...

Za takie kłamstwo od razu i bez zastanowienia powinien stracić rangę na forum.

Ponieważ jest to zachowanie nie odpowiednie do powierzonej mu funkcji.

Dziękuję tyle mam do powiedzenia w tym temacie chociaż to powinno być przeniesione do działu podań "Unban Team"

Wielki pan dorosły MŁODSZY ODE MNIE O ROK LUB 2.

Widzisz wytykasz komuś błędy a sam jesteś zakłamany dzieciakiem

Gość Guest

Jestę pionierę! :D

Dziękuję i czekam na gromkie oklaski :) Ale spokojnie właściciel serwera wie ile mam lat. A było tak blisko do słodkiej zemsty przykro mi NIGHT :)

Gość Guest

Na jakie oklaski ? Ty lepiej wypowiedź się na temat , bo ja na razie oklasków to nie mam Ci za co bić ;) pozdrawiam '' legenda ;d '' ex[t]asy~(;_;)

Gość Guest

Za kłamstwa w podaniu na bardzo odpowiedzialne stanowisko i za bezczelny komentarz "Jestę pionierę! Duży uśmiech

Dziękuję i czekam na gromkie oklaski Uśmiech Ale spokojnie właściciel serwera wie ile mam lat. A było tak blisko do słodkiej zemsty przykro mi NIGHT Uśmiech" bo zamiast okazać skruchę to jeszcze jesteś bezczelny z dniem dzisiejszym pozbawiam Cię wszystkich funkcji na forum... ahhh słodka zemsta.

Gość Guest

Kto powinien wiedzieć ten wie, tyle mam od siebie. Lat 20. Dziękuję tyle w tym temacie :)

Wiedziałem że jak Ty albo eR dostaniecie tutaj posadkę to tak będzie wyglądał ten serwer. Władza jest i jest dobrze.

Kto powinien wiedzieć ten wie, tyle mam od siebie. Lat 20. Dziękuję tyle w tym temacie :)

Wiedziałem że jak Ty albo eR dostaniecie tutaj posadkę to tak będzie wyglądał ten serwer. Władza jest i jest dobrze.

Weź że tak ci powiem ode mnie się odpier..... mały nie wychowany gnojku.

Ja wiedziałem ile masz lat tylko nie widziałem wcześniej twojego podania w unbanteam.

Swój wiek udowodniłeś jak mój znajomy wszedł na ts a ty pod nickiem Kuchta wygłupiałeś się jak 6 latek.

Zejdź ze mnie bo zaraz jeszcze polecisz z forum.

Gość Guest

Jakoś nie było na mnie skarg i jej nie nadużyłem więc o co Ci chodzi? Tak jak na innych.

A Twój wiek jak można poznać. Najlepiej daj zdjęcie swojej legity.

Proszę Was żeby nie było jak za Vedara że trochę prawdy i benc %.

"Jakoś nie było na mnie skarg i jej nie nadużyłem więc o co Ci chodzi?" - Widziałeś kiedyś skargę na kogoś z UB Team?

Zdjęcie eR. Jest w "Pokażcie swoje mordeczki" czy jakoś tak :)

Jestem w 3 gimnazjum... Zdjęcie z legity jest z 1 gimnazjum... Pomyślałeś?

Ps. A zresztą co wywnioskujesz ze zdjęcia? Mój kumpel ma 15 lat, a ludzie patrząc mówią, że wygląda na eee 18 ;)

Gość Guest

" Byłem tutaj adminem pod nickiem VeNoCh ((misq25))." Najprawdopodobniej jest to z mojego pierwszego podania które dałem tutaj na serwer zwykłe ctr+c, ctr+v.

Gość Guest

Powiem Ci szczerzę że nawet nie miałem zamiaru Ci zabierać funkcji ale za to jak jesteś bezczelny nie pozostawiłeś mi wyboru. Nawet jeżeli nie skłamałeś to jakbyś to wytłumaczył jak człowiek to nic bym Ci nie zrobił bo niby za co ??

Gość Guest

No trudno skopiowałem to z podania VeNoCh i nie zmieniłem, poszedłem na łatwiznę. Przepraszam administracje i graczy. Tyle od mojej skromnej osoby. Dzięki za funkcje tutaj :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...