HardeQ Napisano 2 Maja 2013 #33621 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 1.Imie: Krystian 2.Kontakt: steam/gg/pw/ts 3.Lokalizacja: Tczew 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: Dla cs'a ok 3-5 godzin dziennie[ chyba, że mam jakiś mecz] to trochę mniej. 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): Dość spory. Jak nie mam dostępu do PC to korzystam z Smartfona. 6.Posty(min.15 sensownych): Zdecydowanie więcej 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Pomagać opanować forum i spam na nim jakie mogą wywołać boty lub inne beznadziejne wymysły ludzi, pilnować porządku i kultury graczy i forumowiczów. 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Unban team/cod mod/ dd2[ interesuje mnie ten dział]. 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Zdecydowane i myślę, że admini Coda oraz osoby, które miały ze mną styczność na forum to potwierdzą. 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość jest głęboko wypracowana, a systematyczność jest sama w sobie ukazywana na serverze i forum. 11.Coś o sobie: Mam na imie Krystian, niedługo 16 lat. Interesuję się piłką nożną. Kibicuje Fc Barcelonie ale i szanuje wszystkie pozostałe kluby. Jestem dość tolerancyjny i żeby zbyt nie "słodzić", resztę wiecie z tego jak się zachowuje. 12.Doświadczenie (Czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko, Oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu myBB): Zajmowałem 2x i radziłem sobie powiem szczerze, że dobrze. 13.Obowiązkowe mikro: Rzecz jasna, posiadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33624 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na TAG . POWODY ? 1.Miły dla innych . 2.Kultura 3.Ogarnia moim zdaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33631 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na tak ogarnięty gracz i myślę ze sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33634 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jak najbardziej na TAK.. Ogarnia,aktywny.. myślę ze sobie poradzi ! ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33636 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na TAK ! -Gracz ogarniety -Aktywny na forum -Mila osoba Mysle ze sobie poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artest Napisano 2 Maja 2013 #33640 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na TAK Ogarnie /Twój post mało wnosi do tematu +10% / eSej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Maja 2013 #33701 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mhm , HardeQ .. Admin CODMOD , UnBanTeam , jeszcze może moderator. JAk dla mnie ogarnia na forum , widzę go prawie codziennie ( jak mnie nie ma on i tak czuwa ;d,tęskni za mną ) Przestrzega regulaminu , nie widziałbym skargi jeszcze na niego , więc masz moje TAK.HardeQ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 2 Maja 2013 #33706 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Jestem na TAK -Ogarnięty -Aktywny -Pomocny Co tu więcej dodawać, poprostu ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Maja 2013 #33728 Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Na tak , powody wyżej , tylko nie wiem czy dasz radę , Admin COD , UbTeam i moderator. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33847 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Masz moje tak. Powody: Ograniasz bez problemów UBTeam, stanowisko moderatora ma jakby samo w sobie UBTeam, więc tego nie zaniedbasz. Jesteś kulturalny i pomocny. Rozmowa z Tobą to sama przyjemność. Nie ma na Ciebe skarg i jesteś lubiamy. To tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 3 Maja 2013 #33859 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ja jestem na Taak Hardeq ogarnięty i miły gracz.. zna sie na amx i dobrze pelni swoje funkcje. dajmy mu szanse :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 3 Maja 2013 #33873 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 jeśli dobrze sprawuje się w UBteam to można dać mu większe pole do popisu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Maja 2013 #33993 Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 HardeQ, Twoja kandydatura została zaakceptowana. Jesteś bardzo pomocny na forum, nawet kosztem otrzymania bana próbujesz pomóc graczom. Zawsze można na Ciebie liczyć. Doskonale spełniasz swoją rolę w byciu adminem UnBan Team jak i Cod Moda. Niestety w związku z przyznaniem rangi Moderatora forum zostanie Ci zdjęta ranga UnBan Team, ale obowiązki z nią związane pozostają na Twoich barkach. Od dzisiaj pełnisz rolę Moderatora forum, w której zawiera się również funkcja odbanowywania graczy. Gratuluję. //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi