Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32268 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nick:BaKsiO.! Wiek:16 lat 8 maja. Mam nadzieję, że tak może być. Doświadczenie (w byciu adminem):Praktycznie zerowe, lecz mam swoje usprawiedliwienie, gdyż trzeba w końcu spróbować. Nauczenie amxx to jest 3 minuty i może mnie tego nauczyć kolega. Trzeba mieć ten pierwszy raz. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 3 Staż w CS-sie: 3 lata Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Hmm, trudne pytanie, bo nie lubie rozmawiać o sobie Więc, znam interpunkcję i ortografię, nie jestem wulgarny a raczej staram się pomóc i nauczyć kogoś grać lub dać mu jakieś wskazówki. Nie kłócę się z ludźmi na chat'cie o byle co, a niektórych takich widziałem co wyzywali za zabicie ;P. Myślę także, że potrafię odróżnić skilla od wh. Prosiłbym także o nie patrzenie kiedy dołączyłem na forum, gdyż gram długo na serwerze i nie potrzebowałem forum ale teraz to się zmieniło Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 3h w zależności czy mam wolne od szkoły. Kontakt: GG: 32990129, Skype: BlowPerfect, Steam: |BaKsiO.!| Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 24 Kwietnia 2013 #32269 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jestem na NIE ! Tylko dzisiaj Cię widziałem na serwerze a po za tym mała aktywność na forum jak i na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32270 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Przepraszam ale na serwerze jestem od kilku tygodni. A może to ty nie za często wchodzisz na serwer ? z forum się zgodzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 24 Kwietnia 2013 #32279 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jestem na duże NIE! Aktywność na forum - zerowa Aktywność na serwerze - jakaś tam od dwóch dni jest. Właśnie od dwóch dni czemu pisałeś że na serwie jesteś od kilku tygodni ?? dowód http://www.gametracker.com/player/BaKsiO.!/80.72.43.106:27027 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 24 Kwietnia 2013 #32280 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Sory, ale jestem na Nie. Nie posiadasz podstawowych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32283 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Na NIE Aktywność na forum poopraw (tak jak ja ) . Jak poprawisz będę na tak :> Za krótko na serwie poza tym jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32285 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 NA NIE ! AMXX : 3 - nauczyć się w 3 minuty? nie możliwe. Na serwerze nie widuję Cie + Aktywność na forum. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 24 Kwietnia 2013 #32286 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Baksio od kilku tygodni to Ja tu jestem gram i siedzę prawie pół dnia to mi tu nie pisz ,że grasz od kilku tygodni . Bo tylko dzisiaj rano Cię widziałem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 24 Kwietnia 2013 #32287 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nie grywam na dd2 za często , ale Guciu raczej ma rację + mała aktywność na forum , konto dla podanka , na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32290 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 BaKsio ani razu Cię nie widziałem na serwerze , popraw aktywność na forum narazie masz tylko 2 posty z czego ten jeden jest pod swoim podaniem napisany. Powinieneś nie pisać pod swoim podaniem widać po Tobie , że nie znasz regulaminu forum + konto założyłeś tylko dla podania.Po drugie słabo znasz amx więc nie wyobrażam sobie Ciebie jako admina.NA serwerze masz przegrane tylko 4.28 godzin. Popatrz: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.43.106:27027/top_players/?query=BaKsio&Search=Search . Wyraźnie jest napisane , że przed złożeniem podania trzeba mieć przegrane conajmniej 30h...Niestety nie daje Ci pozytywnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32401 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Rozumiem Cie nigdy admina nie miales. Zawsze musi byc ten pierwszy raz przykro mi ale jestem na nie znajomosc amx 3.A ty chces miec adma na serwerze 32 slotowym.Sory chlopcze nie ogarniesz.Mam dla Ciebie rade jest duzo hostingow na ktorym mozesz sb wziac serwer testowy naucz sie wgrywac pluginow (proste) i tam naucz sie amx ogarniac Pozdro by Swirlandia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32426 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Przepraszam ale na serwerze jestem od kilku tygodni. A może to ty nie za często wchodzisz na serwer ? z forum się zgodzę. Jeśli chodzi o mój głos jestem na "NIE" Nie widać cię na serwie... Nawet jeśli nie wchodzi za często na serwer to są inni co wchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 25 Kwietnia 2013 #32437 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem na TAK, ogarnięty człowiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32443 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem na NIE, on ma wh ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32476 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi