Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32245 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nick: Karolek Da Vinci ;* Wiek: 15 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach :> A ejstem aktualnie na jednym (dzięki Hardeq, bo nie zauważyłem) Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 (w byciu adminem , nie pisanie pluginów :>) Staż w CS-sie: 5 lat. Rok nonsteam, 4 lata steam. Steam / NonSteam: Steam Dlaczego TY .!: Gram dzisiaj rano na serwier i jest na serio mnóstwo czitów. A z reguły mam czas właśnie rano i zdarza mi się być wieczorem. A w dzień jest tyle czitów, że grać się nie da Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5 Kontakt: Steam: Vinci ? ;x GG: 43895726 _________ Może mnie nie przyjmiecie z tego względu iż, mała aktywność na forum, mało gram na serwie - ale od dzisiaj zaczynam A uwierzcie mi, umiem to co potrzebne adminowi Z góry pozdrawiam i dziękuję. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 24 Kwietnia 2013 #32250 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jestem na Nie. "jestem adminem na kilku serwerowniach :>" Mniej czasu na nasz server. Też grałem rano, a żadnego chitera nie widziałem więc to jest podstawowa gadka. [Nic do Ciebie nie mam ale mała aktywność i wgl nic Ciebie nie znam ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32252 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Czas mam, a sorry za pomyłkę Miałem na kilki serwerowniach, aktualnie mam na jednym Już poprawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32255 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 NA NIE ! Masz admina na innej sieci, aktywnosc na forum zerowa na serwerze też nie widziałem Cię. NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 24 Kwietnia 2013 #32261 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Jestem na NIe !! Wql byłeś na serwerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Kwietnia 2013 #32400 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 jestem na NIEEEE ani razu Cie na serwerze nie widzialem i przez ostatni tydzien gram rano i czita praktycznie zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32419 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Dobra bądźcie na nie, ale z rana zawsze są czity. Piszę też to keidy właśnie ejst czit. ;/ A chciałbym temu zapobiec, że wbija czit i każdy już wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32421 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Typie piszesz pod własnym podaniem i ty chcesz admina ? Na NIE na serwerza masz przegraną ok. 1h http://www.gametracker.com/player/Karolek%20Da%20Vinci%20%3B%2A/80.72.43.106:27027/ Troszkę za mało ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32427 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Jestem na "NIE" mała aktywność + Admin na innym serwie... :-) Musisz być oddany jednej sieci. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32431 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Sory vinci, ale jak masz admina na innej sieci, to nie licz ze tu dostaniesz. ;/ Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32512 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Masz admina na innej sieci , wątpie, żebyś ogarnął tu i tam..Po drugie na serwerze masz mało przegrane + Piszesz pod swoim własnym podaniem i Ty chcesz pełnić te funkcję...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArO Napisano 25 Kwietnia 2013 #32515 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Na NIE, admin w innej sieci już mówi sam za siebie. Mała aktywność na forum, jak i w grze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32530 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Na NIE, nie znam cię w ogóle, mała aktywność i tak jak UP @! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32559 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wielkie nie, masz 15 lat. Tyle co ja, ale po twojej pisowni to śmiać tak troche mi się chcę. Nie chodzi o błędy ale ogólnie składnię, interpunkcję, wysłowienie ogólne.. Dlaczego TY .!: Gram dzisiaj rano na serwier i jest na serio mnóstwo czitów. A z reguły mam czas właśnie rano i zdarza mi się być wieczorem. A w dzień jest tyle czitów, że grać się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32570 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 pewnie to nie pomoze ale na TAK im wiecej adminow tym mniej cziterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Kwietnia 2013 #32576 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie. Uzasadnienie: Nie znamy Cię wcale, masz admina na obcym serwerze a my poszukujemy lojalnych ludzi spędzających czas na serwerze naszej sieci i jemu poświęcając pełną uwagę. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi