Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nick: Karolek Da Vinci ;*

Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem adminem na kilku serwerowniach :> A ejstem aktualnie na jednym xD (dzięki Hardeq, bo nie zauważyłem)

Znajomość AMXX (W skali 1-10): 8/10 (w byciu adminem xD, nie pisanie pluginów :>)

Staż w CS-sie: 5 lat. Rok nonsteam, 4 lata steam.

Steam / NonSteam: Steam

Dlaczego TY .!: Gram dzisiaj rano na serwier i jest na serio mnóstwo czitów. A z reguły mam czas właśnie rano i zdarza mi się być wieczorem. A w dzień jest tyle czitów, że grać się nie da :(

Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4-5

Kontakt: Steam: Vinci ? ;x GG: 43895726

_________

Może mnie nie przyjmiecie z tego względu iż, mała aktywność na forum, mało gram na serwie - ale od dzisiaj zaczynam :D A uwierzcie mi, umiem to co potrzebne adminowi :)

Z góry pozdrawiam i dziękuję. :]

Napisano

Jestem na Nie. "jestem adminem na kilku serwerowniach :>" Mniej czasu na nasz server.

Też grałem rano, a żadnego chitera nie widziałem więc to jest podstawowa gadka.

[Nic do Ciebie nie mam ale mała aktywność i wgl nic Ciebie nie znam :)]

Napisano

Czas mam, a sorry za pomyłkę xD Miałem na kilki serwerowniach, aktualnie mam na jednym :) Już poprawiam.

Napisano

NA NIE !

Masz admina na innej sieci, aktywnosc na forum zerowa na serwerze też nie widziałem Cię.

NIE.

Napisano

jestem na NIEEEE ani razu Cie na serwerze nie widzialem i przez ostatni tydzien gram rano i czita praktycznie zero

Napisano

Dobra bądźcie na nie, ale z rana zawsze są czity. Piszę też to keidy właśnie ejst czit. ;/ A chciałbym temu zapobiec, że wbija czit i każdy już wychodzi. ;)

Napisano

Jestem na "NIE" mała aktywność + Admin na innym serwie... :-) Musisz być oddany jednej sieci. :-)

Napisano

Masz admina na innej sieci , wątpie, żebyś ogarnął tu i tam..Po drugie na serwerze masz mało przegrane + Piszesz pod swoim własnym podaniem i Ty chcesz pełnić te funkcję...?

Napisano

Wielkie nie, masz 15 lat. Tyle co ja, ale po twojej pisowni to śmiać tak troche mi się chcę. Nie chodzi o błędy ale ogólnie składnię, interpunkcję, wysłowienie ogólne..

Dlaczego TY .!: Gram dzisiaj rano na serwier i jest na serio mnóstwo czitów. A z reguły mam czas właśnie rano i zdarza mi się być wieczorem. A w dzień jest tyle czitów, że grać się nie da

Napisano

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie.

Uzasadnienie: Nie znamy Cię wcale, masz admina na obcym serwerze a my poszukujemy lojalnych ludzi spędzających czas na serwerze naszej sieci i jemu poświęcając pełną uwagę.

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

• Odpowiedzi 15
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...