Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31886 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Nick: DarkCzechx Wiek: 16 (Dokładniej, 25 maja) Staż na forum: Malutko, ale to się odrobi. Jakieś dwa dni. Czas spędzony na forum: Około ośmiu godzin. Doświadczenie w ocenianiu: 10/10 Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBANS?: Tak, obsługiwałem. Byłeś banowany na forum lub serwerze?: Nie i nigdy nie będę Dlaczego Ty?: Chciałbym wam pomóc, obciążyć was z pracy itp. Każdy z nas ma życie realne, więc nie każdy ma czas na wykonywanie swoich obowiązków, a ja chciałbym wam tylko pomóc. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: To będzie zależało od nauki i spraw prywatnych, ale powiedzmy że w tygodniu ok 4h (mam tutaj na myśli każdy dzień tygodnia), w weekend dłużej. Coś od siebie: Mam na imię Krzysztof, lubię jeździć na desce (skateboarding and snowboarding), grać na gitarze akustyczno - klasycznej i uszczęśliwiać ludzi. ------------ Wiem że jestem nowy na forum, mało kto mnie zna... Składam podanie, ponieważ mam sporo wolnego czasu i chciałbym go dobrze wykorzystać pomagając wam. Chciałbym, abyście dali mi tą szansę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 21 Kwietnia 2013 #31887 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Zmieniam zdanie Jestem na TAK. Jeżeli constek go dobrze zna i mu ufa, to ja również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31890 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ponieważ znamy się już około 2 lat, razem działaliśmy przy jednej sieci to jestem na wielkie TAK. Wiele razem przeszliśmy, znał wszystkie hasła do forum i serwerów. Człowiek godny polecenia. Wielkie TAK ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Kwietnia 2013 #31901 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Ponieważ znamy się już około 2 lat, razem działaliśmy przy jednej sieci to jestem na wielkie TAK. Wiele razem przeszliśmy, znał wszystkie hasła do forum i serwerów. Człowiek godny polecenia. Wielkie TAK ode mnie. Tak jak tu consek się wypisał to ja w to uwierze i myślę , że będziesz dobrze pełnił funkcję UnBanTeam.Masz moje TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 22 Kwietnia 2013 #31909 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Consek jak tak go dobrze znasz to ja też jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31918 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Ponieważ znamy się już około 2 lat, razem działaliśmy przy jednej sieci to jestem na wielkie TAK. Wiele razem przeszliśmy, znał wszystkie hasła do forum i serwerów. Człowiek godny polecenia. Wielkie TAK ode mnie. Jak consek tak mówi to jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31921 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Nie znam Cie za bardzo na ts i na forum na razie mała aktywność lecz masz od naszego Pana H@ Consecuente ,,tak". Więc Masz u mnie również na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 23 Kwietnia 2013 #32032 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jestem na wielkie Nie... Boże to się w głowie nie mieści co to jest za człowiek... Nierozgarnięty, wulgarny i strasznie "Nieprzyjacielski". Jedyna osoba, której bym się pozbył z tej serverowni -,-... Taki Mały Joke... Jestem na Tak... Poznałem go przedwczoraj i już zdążyłem z nim pograć oraz się dogadać... Jest dokładnym przeciwieństwem tego co napisałem u góry i takich ludzi powinniśmy jako Sieć szukać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Kwietnia 2013 #32053 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Wydaje mi sie ze dasz sobie rade. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32106 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Jeżeli szanowana osoba do której lubię spamić napisała, że dobrze zna tego oto Pana to i ja jestem oczywiście na Tak. Pozdro dla Conska ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Kwietnia 2013 #32195 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi