Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30569 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mam problem, otóż od kilku dni mam lagi na cs bardzo utrudniające grę, ping mam w spokoju dopóki nie zacznę się ruszać, jak stoję i się nie ruszam to ping mam normalny i wszystko normalnie wygląda ale jak tylko zacznę się poruszać to nie idzie grać, odrazu dodam że wszystko inne mam powyłączane.Czy nie wie ktoś czym to może być spowodowane i jak to ewentualnie naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Kwietnia 2013 #30573 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Każda aplikacja w tle może spowalniać pracę cs'a. Nawet steam i jego "procesy". Proponował bym pozbycie się niepotrzebnych śmieci, które spowalniają prace komputera[ logi itp]. Ewentualnie proponowałbym ładnie zdefragmentować dysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30581 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 On zaczął tak lagować z 3 dni temu i w tym okresie nic nei zmieniałem na komputerze, te same aplikacje tylko wcześniej nie lagowało a teraz laguje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2013 #30603 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Patrzyłeś na innych serwerach czy też tak masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30606 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na innych serwerach też przynajmniej na tych multi head, na innych niebyłem ale na Awp cod i jailu tak mam, nigdzie indziej nie byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 11 Kwietnia 2013 #30612 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Powiem Ci Toxic , szczerze, że ja też tak mam, tylko , że co jakiś czas, gram gram a tu raptownie ścina i ping po 700-1000 , ale ogólnie nic nie jest włączane gram tak jak grałem , ale ping skacze i strasznie mnie klatkuje . Jak mocno mi zetnie , to wyskakuje mi błąd i muszę jeszcze raz C'sa włączyć . A mam tak od paru dni , tylko mówię , że mi się to dzieje rzadko , więc nie zaprzątam sobie tym głowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claaudiaa. Napisano 12 Kwietnia 2013 #30618 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Ja chyba wiem co zrobić. To wszystko przez aktualizacje steam ( przynajmniej u mnie: ping po 1000 lub większy). Poczytałam na internecie i znalazłam. Należy usunąć wszystko z Half Life i wkleić pliki z tego : http://www59.zippyshare.com/d/11030103/620851/counter-strike.zip oraz wpisać w parametry startowe to: -nofbo -nomsaa . Pewnie to co piszę już się powtarza, ale jak miałam ten problem (już kilka razy) to pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30621 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 //przenoszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Kwietnia 2013 #30672 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 To już kilka razy próbowałem wcześniej http://speedy.sh/uzG7p/lagi.rar.rar macie demko jak to wygląda z mojej perspektywy, jak widać na demko gdy się nie ruszam wszystko normalnie i ping 20, gdy się zacznę ruszać to klatki i ping 80. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30893 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Zobacz czy na ns tez tnie. Jak nie to reinstal stema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Kwietnia 2013 #31049 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Powiem tak ze zaktualizowałem cs'a i lagów nie było ale wtedy wystąpił 2 porlbem czyli ten ze mikro mruga i nie słychać, to wróciłem do wersji z przed aktualizacji tam mikro słychać ale lagi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 16 Kwietnia 2013 #31303 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Temat można zamknąć bo właśnie naprawiłem sobie cs'a trzeba było zamknąć proces stij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Kwietnia 2013 #31312 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi