Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30473 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mam taki pomysł żeby zrobić mecz Mixowe pomiędzy klanami z cod'a o jakąś nagrodę ustaloną przez H@ np. premium na miesiąc ,albo VIP'a . Co na to Admini no i wy ludzie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30474 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jestem jak naj bardzej na TAk i nawet bez nagród może być dla samego sprawdzenia siebie Pomysł bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 11 Kwietnia 2013 #30476 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hajzer oczywiscie ze na tak (ale nagrody nie musza byc przynajmniej wedlug mnie) mozna pgorac dla przyjemnosci ale i tak ciekawy pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30484 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 No nie muszą ale sądzę jak by była jakaś nagroda to i by było większe zaangażowanie i większa rywalizacja ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Kwietnia 2013 #30490 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na nie. Są klany, które składają się z czołowych graczy TOP15. Jaki z tego wniosek? Wiadomo, że taki klan wygra... A jak wygra inny... Zostanie posądzony o cheaty... Ponieważ dla nie których to niezrozumiałe, że ktoś zabije kogoś kto maniaczy cały dzień. Wyjdą z tego tylko potyczki i obelgi. Wielkie NIE. PS. Pisane z telefonu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Kwietnia 2013 #30515 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na nie. Są klany, które składają się z czołowych graczy TOP15. Jaki z tego wniosek? Wiadomo, że taki klan wygra... A jak wygra inny... Zostanie posądzony o cheaty... Ponieważ dla nie których to niezrozumiałe, że ktoś zabije kogoś kto maniaczy cały dzień. Wyjdą z tego tylko potyczki i obelgi. Wielkie NIE. PS. Pisane z telefonu... Zauważ, że gracze, którzy nie są w topce grają lepiej na zwykłym serwerze (bez DOPALACZY) niż na codzie. Wiadomo... Są lepsi i gorsi Jestem jak najbardziej ZA!!! why not? Dla sprawdzenia swoich umiejętności, a także dla samej satysfakcji z gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30517 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Na nie. Są klany, które składają się z czołowych graczy TOP15. Jaki z tego wniosek? Wiadomo, że taki klan wygra... A jak wygra inny... Zostanie posądzony o cheaty... Ponieważ dla nie których to niezrozumiałe, że ktoś zabije kogoś kto maniaczy cały dzień. Wyjdą z tego tylko potyczki i obelgi. Wielkie NIE. PS. Pisane z telefonu... ostatni mecz admini kontra gracze udowodnil ze to wcale nie jest prawda ze kto jest w top15 gra lepiej od innych graczy na zwyklym serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 11 Kwietnia 2013 #30518 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Jestem jak najbardziej na Tak każdy klan ma szanse na wygraną Proszę o wypowiedź Administracji ,gdyż pomysł jest dosyć ciekawy i można go organizować Pozdrawiam Salezian44 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Kwietnia 2013 #30521 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Ale to zależy. Chodzi wam o mixa cod i myślałem, że mówicie o mixie z klasami gdzie lud ma po 159lvl.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30524 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Owszem pomysł fajny ale nie zamkniemy serwera na takie gry. Natomiast nie ma innego gdzie jest cod zainstalowany. Nie wiem czy o to Wam chodzi, czy może o zwykły mix bez klas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 11 Kwietnia 2013 #30531 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Hajzerowi chodzi o mixy na serwerze naszym MIXowym. Taka propozycja jest w dziale: Multi-Head.pl [MIX]-----> propozycje. (może troszkę inna, ale na tym samym polega) Można zrobić ogólny turniej i już... tak jak jest w propozycji w dziale serwera mixowego. Admini reprezentowali by serwer + różne drużyny składające się ze zwykłych graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Kwietnia 2013 #30554 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Chodzi mi o normalnego mixa Consecuente nie o takiego na serwerze cod ;ppp Normalny mix 5 vs 5 po 2 rundy ! Po dwóch rundach wygrani przechodzą dalej . Była by całą tabela ale zależy ile by klanów się zgodziło ;pp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 11 Kwietnia 2013 #30555 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Tylko jest jeden minus bez Steam nie wejdą ale zawsze można pomyśleć o darmowym miksie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 11 Kwietnia 2013 #30556 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 W takim razie jestem na Tak Myślałem, że chodzi wam o jakiegoś dziwnego mixa z coda z klasami ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 11 Kwietnia 2013 #30559 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Mi się podoba jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Kwietnia 2013 #30567 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Rowniez na TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30763 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 HardeQ jak by byl mix na cod ;d to było by masakryczne to. bo jak typ dajmy to z 60 levlem ma szanse na moje rakiety ;d ? chyba nie ma ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30785 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 dobry pomysł jak najbardziej na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salezian44 Napisano 13 Kwietnia 2013 #30826 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 W sumie Mordera to nasz klan by zjechał każdego jak by mial być mix z coda po za tym jesteśmy w top15 więc by to nie miało najmniejszego sensu a zawsze można grać na mixach tylko potrzeba jest dużo graczy żeby to miało sens Więc czekamy na innych graczy... Proszę też o graczy ffa i innych serverow mh na wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Kwietnia 2013 #30830 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Ja jestem za tym , jako Admin Ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Kwietnia 2013 #30872 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 No to Proszę graczy i Adminów CoD-MoD o podanie jakiś składów. prosze dobrać sie w jakieś drużyny 5 +rezerwowi .. Propozycje pisać w tym dziale i w dziale mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi