Skocz do zawarto艣ci

Unban Team By DoGeK

Procentowy

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: xDoGeK

Sta偶 na forum: 18-02-2013 data rejestracji

Czas sp臋dzony na forum: 4 DNI 17 GODZIN ;p

Do艣wiadczenie w ocenianiu: Wydaj臋 mi si臋, 偶e mam du偶e do艣wiadczenie do oceniania ss贸w, demek, itp ;p poniewa偶 pe艂ni艂em ju偶 tak膮 funkcj臋 na innym serwerze :)

Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Tak

By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Zazwyczaj za Ping :)

Dlaczego Ty?: Pomy艣la艂em, 偶e pomog臋 w sprawdzaniu ss'贸w,demek, poniewa偶 ja zazwyczaj chodz臋 do szko艂y ok godziny 9, a wracam ok godziny 14, wi臋c mog臋 sprawdzi膰 ssy rano, jak i wieczorem :)

Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: Du偶o, zazwyczaj mam ci膮gle w艂膮czone forum :)

Co艣 od siebie: Wydaj臋 mi si臋, 偶e ogarn臋 t膮 funkcj臋 mam ju偶 troch臋 do艣wiadczenia, wi臋c nie powinienem mie膰 z tym problem贸w :) .

UPDATE 17.04.2013

Licz臋 na Pozytywne rozpatrzenie mojego Podania

@Edit

Sorry kolego ale jestem na nie !.Dlaczego?? masz 15 lat sie膰 serwer贸w MH jest bardzo dobrze rozwini臋ta wi臋c dobrze by by艂o jak regulamin nieco uleg艂 by zmianie w tak wa偶nych wyborach i wymagany wiek to wiek 17-latka,je艣li chodzi o Unban. Kto si臋 z mn膮 zgodzi ?

PS:Kolego z ca艂ym szacunkiem ale nie chce ci臋 urazi膰 pami臋taj jestem twoim koleg膮 z MH i nie oceniam nikogo.

S艂uchaj, wiek to tylko liczba,liczy si臋 to co cz艂owiek ma w g艂owie. Wi臋c je艣li chodzi Ci o m贸j wiek to ja za tydzie艅 ko艅cz臋 16 Lat, wi臋c nie wiem o co Ci chodzi.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Pozytywne. Hmm Pomy艣l臋. Tylko liczysz si臋 z tym, 偶e to nie b臋dzie tylko ss ale tak偶e rozczytywanie skarg i pr贸by zaradzania im[zakaz zamykania rzecz jasna], ogl膮da膰 demka z cheaterami i wiedza do pomocy graczom :) Wiesz o tym i jeste艣 pewny, 偶e dasz rade.

PS. Nie odpowiadaj w temacie tylko napisz na PW [nie r贸b spamu w temacie :)]

Po odpowiedzi jestem na Tak :)

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

No problemu za du偶ego na forum nie robisz ;](Niekiedy Spam ale to i ja robi臋 nikt idealny nie jest) w grze te偶 nie wiec chyba b臋dzie dobrze

Wiec Na razie jestem na Tak

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Sorry kolego ale jestem na nie !.Dlaczego?? masz 15 lat sie膰 serwer贸w MH jest bardzo dobrze rozwini臋ta wi臋c dobrze by by艂o jak regulamin nieco uleg艂 by zmianie w tak wa偶nych wyborach i wymagany wiek to wiek 17-latka,je艣li chodzi o Unban. Kto si臋 z mn膮 zgodzi ?

PS:Kolego z ca艂ym szacunkiem ale nie chce ci臋 urazi膰 pami臋taj jestem twoim koleg膮 z MH i nie oceniam nikogo.

Zmieniam zdanie,dlaczego? przekona艂e艣 mnie wiadomo艣ciami PW dam ci szanse i wi臋偶臋 w cb.

PS:Powodzenia.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰 Guest

Ja raczej tez da艂bym mu szanse on jest bardzo ogarni臋ty te偶 go cz臋sto widuje na serwerze tak偶e nie by艂o by problemu go przyj膮膰 .Dajcie mu szanse : )

Odno艣nik do komentarza

• 2 weeks later...
Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...