Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28797 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 1.Imie: Kuba 2.Kontakt: GG/Steam/Ts/Forum 3.Lokalizacja: Warmia-Mazury 4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3/4h (zależy od dnia) 5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 2/3h 6.Posty(min.15 sensownych): Są 7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Hmm , ogarnąć spam jeśli takowy by wystąpił , pomóc nowym użytkownikom forum i odciążyć administracje , by mogła zająć się serwerami. 8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie. 9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wydaje mi się , że tak. 10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość - posiadam, ale jeśli ktoś przegina to puszczają mi nerwy, systematyczność tak. 11.Coś o sobie: Mam na imię Kuba, lat 16 mieszkam w małej miejscowości na Warmii i Mazurach , na co dzień uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Po szkole 3 razy w tyg uczęszczam na treningi. Jeśli jest ciepło lubię wyjść sb po prostu na dwór i posiedzieć z kumplami na ławce. Jestem związany z MH można powiedzieć od początku jego powstania z przerwą , na forum 2 lata stażu także posiadam. Nie wiem co tu jeszcze mam napisać, tyle chyba wystarczy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28798 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Na wielkie nie Wyzywa mnie na tsie i na serwerach mowi na mnie gowno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28824 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Skoro to co mówi jupik to prawda to na NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 2 Kwietnia 2013 #28829 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ja dam Ci TAK, poniewaz gadalem (przez chwile) na ts, wydajesz sie spoko lecz lepiej by bylo gdybys wiecej na ts przebywal. Co do cb jupik to watpie w to co mowisz bo sam nie raz potrafic nawet mnie z rownowagi i nie jestes taki grzeczny . Jak dla mnie powinien dostac Szanse>! . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28852 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Przepraszam , że pisze w swoim podaniu , lecz: Jupik , co do ciebie. Od początku gdy Cię zobaczyłem na serwerze nie napawam do ciebie optymizmem i to że napisałem do ciebie, "spadaj gównie" to tylko dlatego że piszesz mi na ts'a jak gram i nie miałem zamiaru z tobą pisać, jeśli to uważasz za wielką obrazę no to nieźle Trik3r na ts nie siedzę , ponieważ z dd2 rzadko kto siedzi na nim, więc nie mam nawet z kim pogadać , a nie będę siedział na na kanale i przeszkadzał ludziom co grają na innym serwerze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Kwietnia 2013 #28860 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 2 Kwietnia 2013 #28877 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Jestem Neutral , a na tsie można gadać kiedy tylko chcesz , jest dużo kanałów i inni siedzę po to , żeby porozmawiać , a nie przeszkadzać w grze. Ogólnie nic do cb nie mam , myślę, że sobie poradzisz na tym stanowisku , czekamy na wypowiedzi innych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 2 Kwietnia 2013 #28909 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Kubuś na moderatora? Oczywiście, że jestem na TAK. eSej - młody chłopak (nastolatek), na którym można polegać. Większość administracji powinna go kojarzyć/znać i posiadać do niego zaufanie. Na forum: w dość dużym stopniu wypowiada się w tematach w celach pomocnych, a także w celu pokazania propozycji. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Kwietnia 2013 #28913 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Eseju przepraszam cie za wszystkie wyzwiska i wgl Wybaczysz mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxi King Napisano 3 Kwietnia 2013 #28916 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Dam tak ponieważ dość długo z nim grywam i jest rozsądny jak na swój wiek. Aktywność jak widać po postach jest duża więc na forum bywa. Wielki pozytyw z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Kwietnia 2013 #29549 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 jestem na tak spełniasz wymagania widzę cie często na serwerach nadasz się Wielkie TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 6 Kwietnia 2013 #29567 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Hmm ostatecznie zaufam twoim słowom i jestem na Tak ;D Tylko postaraj się na przyszłość nie mówić na ludzi "gówna" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 6 Kwietnia 2013 #29578 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 Jestem na nie , a dlaczego ?? nie znam cię chłopie i nie wiem jaki jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 21 Kwietnia 2013 #31856 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #31923 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jestem na Tak. Na pewno ogarniesz. Po za tym z tego co wiem. każdą wolną chwile spędzasz z nami:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 22 Kwietnia 2013 #31929 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jestem na TAK. Bardzooo Aktywny na forum, ogarnięty . Myślę, że się nada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Kwietnia 2013 #32020 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2013 Jestem na Tak,ta rola jest wręcz wymarzona do cb . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Kwietnia 2013 #32047 Administrator Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Podanie przyjęte. Napisz do któregoś z h@ po więcej info. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi