Skocz do zawartości

Moderator eSej

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

1.Imie: Kuba

2.Kontakt: GG/Steam/Ts/Forum

3.Lokalizacja: Warmia-Mazury

4.Czas jaki Poświęcasz dla CS-a: 3/4h (zależy od dnia)

5.Czas Który poświęcasz dziennie na forum (około): 2/3h

6.Posty(min.15 sensownych): Są

7.Co chciałbym zrobić na Forum (uzasadnienie): Hmm , ogarnąć spam jeśli takowy by wystąpił , pomóc nowym użytkownikom forum i odciążyć administracje , by mogła zająć się serwerami.

8.Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie.

9.Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Wydaje mi się , że tak.

10.Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Cierpliwość - posiadam, ale jeśli ktoś przegina to puszczają mi nerwy, systematyczność tak.

11.Coś o sobie: Mam na imię Kuba, lat 16 mieszkam w małej miejscowości na Warmii i Mazurach , na co dzień uczęszczam do 3 klasy gimnazjum. Po szkole 3 razy w tyg uczęszczam na treningi. Jeśli jest ciepło lubię wyjść sb po prostu na dwór i posiedzieć z kumplami na ławce. Jestem związany z MH można powiedzieć od początku jego powstania z przerwą , na forum 2 lata stażu także posiadam. Nie wiem co tu jeszcze mam napisać, tyle chyba wystarczy:)

Przepraszam , że pisze w swoim podaniu , lecz:

Jupik , co do ciebie. Od początku gdy Cię zobaczyłem na serwerze nie napawam do ciebie optymizmem i to że napisałem do ciebie, "spadaj gównie" to tylko dlatego że piszesz mi na ts'a jak gram i nie miałem zamiaru z tobą pisać, jeśli to uważasz za wielką obrazę no to nieźle :)

Trik3r na ts nie siedzę , ponieważ z dd2 rzadko kto siedzi na nim, więc nie mam nawet z kim pogadać , a nie będę siedział na na kanale i przeszkadzał ludziom co grają na innym serwerze:)

Jestem Neutral , a na tsie można gadać kiedy tylko chcesz , jest dużo kanałów i inni siedzę po to , żeby porozmawiać , a nie przeszkadzać w grze. ;) Ogólnie nic do cb nie mam , myślę, że sobie poradzisz na tym stanowisku , czekamy na wypowiedzi innych . ;)

• Premium

Kubuś na moderatora? :)

Oczywiście, że jestem na TAK. eSej - młody chłopak (nastolatek), na którym można polegać. Większość administracji powinna go kojarzyć/znać i posiadać do niego zaufanie. Na forum:

w dość dużym stopniu wypowiada się w tematach w celach pomocnych, a także w celu pokazania propozycji.

Pozdrawiam :)

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...