Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27172 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam mialem ostatnio taki problem że mialem podszywke na nicku. Dzieki Vesp3rowi dostalem haslo i ub, a gdy dzis gralem na serwerze dostalem aktywnego mimo iz kilka dni wczesniej rozmawialem z Aquaxem o tym, powiedzial mi zebym gral i nie martwil sie o aktywnego. Powiedzcie co teraz mam zrobic skoro w niedziele kupilem premke a tu taka "niespodzianka" mnie spotkala? SS-ów nie posiadam bo nawet nie wiem kto na moim nicku gral wiec nie piszcie mi abym wstawil ss. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Marca 2013 #27174 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Myślę, że jak któryś H@ to przeczyta to powinieneś dostać UB. A masz może brata, siostre albo kogoś kto mógłby przebywać na twoim nicku skoro założyłeś hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27176 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 jak mialem ta podszywke to nie mialem jeszcze hasla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27178 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ja sądzę że powinien dostać UB bo widziałem jak on gra i wh to on nie ma. A poza tym sadze że admini są troche niefrasobliwi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 26 Marca 2013 #27183 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jak dostałeś aktywnego czyli podaj ip jeśli masz stałe a ktoś zmienne lub inne odbanują cię. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27187 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 niestety mam zmienne ip wiec nie wiem co robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27189 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Poczekaj na wypowiedz jakiegos h@ to ci da na pewno ub, ja nie mam takich mozliwosci Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27191 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 IP masz faktycznie zmienne tyle że różnica między IP bana z ss a banem za aktywny to ostatnia liczba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 26 Marca 2013 #27193 Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 dzieki staszeq. a masz moze kontakt do jakiegos H@ bo ja nie posiadam a chcialbym jak najszybciej wbic:D w sumie nie dziwie sie ze ktos chcial grac na moim nicku skoro 64 level na amadeuszu byl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 27 Marca 2013 #27259 Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 MrGuero, dostajesz UB. Prześlij mi na PW dane do klasy premium. Jeśli by mnie nie było napisz to samo do Aquaxa. //close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 26 Stycznia 2016 #388981 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2016 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Odwołanie od bana" do "Archiwum Odwołań". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi