.::DwA gRoszE do WinA::. Napisano 25 Marca 2013 #27148 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Nick: .::Sniper::. 聽 Wiek: 21 lat 聽 Sta偶 na forum: od pocz膮tku na nicku mat18 聽 Czas sp臋dzony na forum: Ohohohoho i jeszcze troch臋 lubi臋 to forum <3 聽 Do艣wiadczenie w ocenianiu: Wiem co to wh wiem co to aim i soft po za tym du偶o razy si臋 wypowiada艂em pod ss nie jednego gracza 聽 Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej AMXBANS?: Nie 聽 By艂e艣 banowany na forum lub serwerze?: Tak bo denerwuj臋 si臋 jak siedzi admin a lataj膮 czity :3 聽 Dlaczego Ty?: A tu si臋 nie wypowiem bo nie ma takiego czego艣 dlaczego ty po prostu chce pom贸c czasami nie ma kto dawa膰 ub na forum 聽 Ile czasu po艣wi臋casz na forum dziennie?: nie wiem nie licz臋 ale sporo 聽 Co艣 od siebie: Mam na imi臋 Mateusz pochodz臋 z podkarpacia bardzo lubi臋 pi艂k臋 no偶n膮 i 艣cigacze sam posiadam R6 :3 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Procentowy Napisano 25 Marca 2013 #27149 Udost臋pnij Napisano 25 Marca 2013 Na TAK , Ogarni臋ty, mi艂y , pomocny . Dajcie mu szans臋 Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Marca 2013 #27163 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Jestem na TAK to dobry mily i ogarniety czlowiek Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Marca 2013 #27167 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Jak napisa艂 Sniper nie ma czasami kto odbanowywa膰 ludzi, kt贸rzy czekaj膮 czasami po kilka godzin aby kto艣 sprawdzi艂 ich ss'y. Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 26 Marca 2013 #27173 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Na Tak ; D Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Guest Napisano 26 Marca 2013 #27185 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 S膮dz臋 tak samo jak Ololasek. NA Tak Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
isrin Napisano 26 Marca 2013 #27197 Udost臋pnij Napisano 26 Marca 2013 Jak najbardziej na TAK, Mi艂y , ogarni臋ty w 100% si臋 nada Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 27 Marca 2013 #27424 Administrator Udost臋pnij Napisano 27 Marca 2013 Zaniepokoi艂a mnie sytuacja na gg z tym 偶e pewien gracz zna艂 twoje has艂o na klas臋 premium. Je偶eli nie b臋dzie si臋 takie co艣 powtarza膰 mo偶esz spr贸bowa膰 ponownie z艂o偶y膰 podanie. Jak na t膮 chwil臋 podanie odrzucone. 聽 /close Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi